Orijinalini görmek için tıklayınız : Faturasiz d-smart’ta büyük firsat 2 yillik sadece - 199 tl
musti_can_68
20-07-2011, 17:38
FATURASIZ D-SMART’TA BÜYÜK FIRSAT
2 YILLIK SADECE - 199 TL
Değerli İş Ortağımız,
D-Smart’tan satışlarınızı arttıracak Büyük Fırsat, artık müşterilerinize aydanaya abonelik satışlarını peşin olarak yapabileceksiniz, üstelik daha avantajlı fiyatlarla, müşteriniz alırken kazanacak, sizin satışlarınız artacak.
Aylık fatura ödemek istemeyen müşterileriniz, D-Smart’a peşin ödeyerek 240 TL yerine 199 TL’ye abone olabilirler, üstelik 2 yıllık Giriş paketi kutunun içinde kutu bizden.
40 TL aktivasyon bedeli yok.
Aktivasyon anında %70’e varan indirimlerle üst paketlere geçme fırsatı var.
Bu özel kampanyanın işleyiş ve detayları aşağıdaki gibidir.
securityizmir
20-07-2011, 19:02
bende 2007 makine var ne avantajı olucak bana?
2 yıllık üyelikle Maxi paket alınırsa ne kadar ödenecek detaylı bilgi verebilirmisiniz?
199 tl ye hangi kanallar izlenecek detaylı yazarsan iyi olur
RizeLee53
23-07-2011, 19:12
Kampanyanın detayları şu şekilde arkadaşlar...
199 TL peşin para ile , 24 ay boyunca D smart giriş paketi sahibi oluyorsunuz , aylık hiçbir ücret ödemiyorsunuz , aktivasyon ücretsizdir , 24 ay boyunca izleyebileceğiniz kanallar şunlar... Discovery channel, Animal planet, Moviesmart, Sportstv, Yeşilçam smart, Max Smart, Smart çocuk, CNN international, Dream tv, DreamTürk...
Peki ben bu kampanya ile D smart üyesi olup , diğer üst paketleri ekletebilirmiyim derseniz , evet ekletebilirsiniz , oda peşin para ile şu şekilde ekletiliyor ...
24 aylık giriş paket üyeliğinize , 1 yıllık elence paketi ekletmek isterseniz + 60 TL ödersiniz , 1 yıllık maxi paket ekletmek isterseniz + 120 TL ödersiniz , 1 yıllık full paket ekletmek isterseniz + 180 TL ödersiniz.
24 ay sonunda cihaz ne olacak ... Kutuya sahip olmak isterseniz , kullandığınız kutunun 2. El piyasa emsal bedeli karşılığında kutuya sahip olabilirsiniz.
RizeLee53
23-07-2011, 22:10
bende 2007 makine var ne avantajı olucak bana?
2007 SD D smart cihazınız varsa , sizin için şöyle bir kampanya var , sizdeki 2007 SD cihazı D smarta veriyorsunuz , onlarda size 24 ay taahhütle D Smart HD cihaz + Maxi paketi aylık 22,99 TL ücretle veriyorlar , 24 ay sonunda hiçbir ücret ödemeden HD cihaz sizin oluyor ve 2007 cihazınızda olan avantajlar yeni HD cihazınızda devam ediyor.
RizeLee53
23-07-2011, 22:12
199 tl ye hangi kanallar izlenecek detaylı yazarsan iyi olur
Discovery channel, Animal planet, Moviesmart, Sportstv, Yeşilçam smart, Max Smart, Smart çocuk, CNN international, Dream tv, DreamTürk...
RizeLee53
23-07-2011, 22:13
reciver bizemi kalıyor?
Kutuya sahip olmak isterseniz , kullandığınız kutunun 2. El piyasa emsal bedeli karşılığında kutuya sahip olabilirsiniz.
bykomedi
26-07-2011, 21:03
Merhaba ben D-SMART + 2 YILLIK smart paket 199 tl kampanyasından yararlanmak istiyorum! 199 tl ye 2 yıllık smart paket aldığımda paketteki HD yayınları izleyebilirmiyim? Yoksa izlemek için belirli bir ücret mi ödemem gerekiyor?
RizeLee53
26-07-2011, 21:35
Merhaba ben D-SMART + 2 YILLIK smart paket 199 tl kampanyasından yararlanmak istiyorum! 199 tl ye 2 yıllık smart paket aldığımda paketteki HD yayınları izleyebilirmiyim? Yoksa izlemek için belirli bir ücret mi ödemem gerekiyor?
Bu kampanya ile HD yayınları izlemeniz mümkün değil , kampanya ile verilen cihaz HD değil SD cihazdır , HD yayınları izlemeniz için HD cihaz verilen bir kampanyadan yararlanmanız gerekir.HD yayınları izlemeniz için D smart HD cihazınızın olması yeterlidir , ayrıca bir ücret ödemezsiniz.
HasanHüseyin1
20-08-2011, 19:12
aylık almak mümkün değilmi?
d-smart bişe yokki belgesel kanalları hotbird var hemde hd olarak
d smart daki maç yayınlarını hotb. saten izliyorum ne gereği varki o kadar parayı vermeye !!!!