Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Supersatforumun dünü bugünü yarını tüm üyeler incelesin!!!!

CABBARİ
22-07-2011, 15:09
ahhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh eskilere gittim bak şimdi
serkan ilik forum açacagı zaman cepte beş kuruş para yok ama bu kadarda uyducu var zehir gibi üye var aç yazacak yer arıyor bulamıyordu serkan buna son vermek için bu insanların susuzluğunu dindirmek için elini taşın altına soktu cuma namazından çıktıktan sonra yere mendil serer o güzel pek sesiyle mevlüt okurdu üç beş kuruş parayı biriktirir yastık altına sokardı her akşam sayar paraların sırası şaşırmaz Ataturk resimleri hep aynı tarafa gelecek şekilde düzgün dizilirdi deste olunca lastiklenir en güzide bankaya yatardı
aylar sonra serkan vbulettin ile masaya oturdu ve ilk tuglayı koydu liansı alamamış ama kiralama olayını başarmıştı
dedikya cepte beş kuruş para yok sagdan soldan yönetici arıyor ama yeni oldugu için kimse ona yüz vermiyordu hatta hatırlarım volkana çok ciddi bir meblag ödenmişti o dönem sırf yönetici olsun diye biz karın tokluguna çalışan marabalardık
sonrası dahada rahatlattı reklam almaya başladık diğer forumlardan uye çalmaya mesaj sayısı vaad ederek transfer etmeye çalıştık
foruma saldırılar oldu serkan bir kalkan gibi yattı serverin önüne korudu forumu düşmanlardan
kaleyi içten yıkmaya çalışan üyeler oldu yöneticiler oldu hatta karı koca bile vardı canlı şahitlerimiz var ama taviz vermedik dediğim dedik çaldıgım düdük mantıgıyla buralara geldik
düzenden birşey kaybetmedik ve 6 yıl bitmiş

serkanyılmaz admnin şu anda ortadoguda lider bir forum ptansiyeline sahip bir kuruluş reklam vermek isteyenler 6 ay öncesinden sıraya giriyor ama yer yok çogu hava parası verip yer açmaya çalışıyor bu büyük kuruluşta yer aldıgımdan dolayı gurur duyuyorum herkese teşekkürler

not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım

umut55
22-07-2011, 15:23
ben forumu uydu forumlarında gezmeye ilk başladıgımda 2004 yıllarıydı birşey ler ararklen surpersatforuma rastladım.serkan usta diğer forumlardan da biliyordum..baktım ki o zaman büyük 3-4 forum vardı ama supersat ın dizaynı daha iyiyi daha hoştu.arkadaslaık yardımlaşma daha iyi geldi bana... hasbelkader 2006 da uye olduk hala devam ediyoruz...umarim çok uzun süre daha devam ederiz.dostluklarla birlikte nice uzun yıllara ...........

osmann
22-07-2011, 15:28
:) evet...formun tarihçesi baya ilginç ve dramatikmiş. türkfilmlerinden farksız...
selametle

CABBARİ
22-07-2011, 15:29
:) evet...formun tarihçesi baya ilginç ve dramatikmiş. türkfilmlerinden farksız...
selametle

yalanmı usta sallama biryer varsa söyle yani

osmann
22-07-2011, 15:35
yalanmı usta sallama biryer varsa söyle yani

ben senin kadar eski değilim üstad...ilk zamanları bilmiyorum... :)

realraven
22-07-2011, 15:39
Helal başka denecek kelime yok HELAL.

fb.serkan
22-07-2011, 15:39
Vay be ne emekler harcanmış :)
Ama yiğidi öldür hakkını yeme.Gerçekten Serkan Yılmaz hocam ve yardımcıları çok güzel bir site kurmuş.Bende birçok siteye üyeyim ayrıca bir sitede Moderator um ama buradaki üye yapısını hiçbir sitede görmedim desem yeridir.Çünkü burada bilgi kalabalığı yok .Üyeler katılımcı yöneticiler katılımcı insanlar :)

MUTAF
22-07-2011, 15:40
vay beee..
Acayip gururlandım.

ali karaca
22-07-2011, 16:35
hayırlı uğurlu olsun
hep beraber nice yıllara

Admin
22-07-2011, 17:44
Valla cabbari cok guzel yazmıssın:) Aslında 1 ci mesajda yazılanlardan daha cok seyler basımıza geldi diyebilirim yonetici arkadaşların kendi içimizde kavga yaşamaları rutbe olayları 2005-2006 sürecinde 7000 e yakın uyeyi hosting firması yüzünden kaybetmemiz ABD server şirketi ile anlaşmamız bu şirketin yazılım dosyalarını kaybetmesi ıvır zıvır vs vs vs devam etmesi sorunların bitmemesi ve görevli arkadaşlarımızın her zaman biz bunuda hallederiz deyip arkamızda olması bizi bugunki konuma getirdi supersatforum kendi sunucusu olan bir site 2 tane kardeş sitesi var devam ediyor zamanında ilk actıgımda bana 1000 uyen dahi olmaz diyenleri hatırlıyorum başka x forumların bu siteyi kopyalaması benim bu siteyi satacagımı dahi söylemleri çakma serkan yılmazların çakma cabbarilerin bile oldugunu gördük allahın izniyle ve ömür yeterse 6 yıl değil bir 60 yıl burada olmak isteriz:) 6 yıldır aynı dizayn renk stili ile devam etmemizde buyuk etken sanırım:)

kngdrby
22-07-2011, 18:03
Forum zahmetlerle açılmış ama amacın hizmet olması büyük olgunluk. forumun açılmasına ve bizlere sunulmasına katkı yapan herkese kocaman TEŞEKKÜRLER :)

mert383
22-07-2011, 18:49
gerçekten duygulandım ,emek ,azim herşey var ,elinize sağlık :)

CABBARİ
22-07-2011, 18:56
Valla cabbari cok guzel yazmıssın:) Aslında 1 ci mesajda yazılanlardan daha cok seyler basımıza geldi diyebilirim yonetici arkadaşların kendi içimizde kavga yaşamaları rutbe olayları 2005-2006 sürecinde 7000 e yakın uyeyi hosting firması yüzünden kaybetmemiz ABD server şirketi ile anlaşmamız bu şirketin yazılım dosyalarını kaybetmesi ıvır zıvır vs vs vs devam etmesi sorunların bitmemesi ve görevli arkadaşlarımızın her zaman biz bunuda hallederiz deyip arkamızda olması bizi bugunki konuma getirdi supersatforum kendi sunucusu olan bir site 2 tane kardeş sitesi var devam ediyor zamanında ilk actıgımda bana 1000 uyen dahi olmaz diyenleri hatırlıyorum başka x forumların bu siteyi kopyalaması benim bu siteyi satacagımı dahi söylemleri çakma serkan yılmazların çakma cabbarilerin bile oldugunu gördük allahın izniyle ve ömür yeterse 6 yıl değil bir 60 yıl burada olmak isteriz:) 6 yıldır aynı dizayn renk stili ile devam etmemizde buyuk etken sanırım:)

patron sen boşver onu bunuda en sondaki yazdıgım nota bir bakıver bir zahmet:)

Admin
22-07-2011, 18:57
patron sen boşver onu bunuda en sondaki yazdıgım nota bir bakıver bir zahmet:)
:49::49:

CABBARİ
22-07-2011, 19:30
artı şimdi aklıma geldi 6 senede kaç kez tehdit aldık ama yinede yılmadık arkadaşlar onuda gördük yani

Volkan
22-07-2011, 19:32
dedikya cepte beş kuruş para yok sagdan soldan yönetici arıyor ama yeni oldugu için kimse ona yüz vermiyordu hatta hatırlarım volkana çok ciddi bir meblag ödenmişti o dönem sırf yönetici olsun diye biz karın tokluguna çalışan marabalardık

ya Cabbari sen neden eski defterleri karıştırıon acıon bakalım :nono::

Ben olmasam senin yüzünden bütün uyducular forumdan kaçacaktı be cabbari uydu konusu acınca acaba deve nerde hatta develeri hendekkten atlatsak daha kolay dıolardı. Bide ben olmasam forumda kuşlar şakıyor olabilirdi :8[1]::8[1]::8[1]: :tongue:

süleyman09
22-07-2011, 19:36
hayırlı olsun daha nice seneler dimdik ayakta kalırsınız serkan usta benimde var birsite ama bir buçuk yıldır daha 850 kişi buldum forum işi bitmiş yeniforum açanlar hiç heveslenmesin internette forumsitesi kaynıyor

CABBARİ
22-07-2011, 19:39
ya Cabbari sen neden eski defterleri karıştırıon acıon bakalım :nono::

Ben olmasam senin yüzünden bütün uyducular forumdan kaçacaktı be cabbari uydu konusu acınca acaba deve nerde hatta develeri hendekkten atlatsak daha kolay dıolardı. Bide ben olmasam forumda kuşlar şakıyor olabilirdi :8[1]::8[1]::8[1]: :tongue:

ula ben olmasam uyduculuk çökerdi millete yazılım nasıl atılır anlatmaktan bir hal oldum hatırlamıyormusun

Admin
22-07-2011, 19:45
hayırlı olsun daha nice seneler dimdik ayakta kalırsınız serkan usta benimde var birsite ama bir buçuk yıldır daha 850 kişi buldum forum işi bitmiş yeniforum açanlar hiç heveslenmesin internette forumsitesi kaynıyor
Tabi canım yeni forumların iş yapması cok zor herkes forum acıyor sonra kapatıyor olan onca emeklere oluyor bir zamanların favori olan sitesini biliyorum gecen bir baktım 20 uye 600 misafir var düşünün bu site yılların sitesi

Volkan
22-07-2011, 20:08
ula ben olmasam uyduculuk çökerdi millete yazılım nasıl atılır anlatmaktan bir hal oldum hatırlamıyormusun

yav 9400 lü günleri hatırla utanma heeee :)

Ayrıca trasferimde herhangi bir şike yokturrr.:tongue: Aziz Yıldırım Sağolsun bonservisimde gerekli indirimleri yaptııı :8[1]::8[1]::8[1]:

fb.serkan
22-07-2011, 20:58
Aslında ben bile forum sitesi kurmayı düşünüyorum.Ancak Serkan Yılmaz ustanın dediği gibi bunca site varken iş tutmaz:)
Üstte de dediğim gibi gerçekten site çok emek harcamış.Serkan Yılmaz abim başta olmak üzere yöneticiler epey zorlanmış.Ancak şu tehdit işi nedir ya sanal ortamda dostluk olması yardımlaşma olması gerekirken emek vereni tehdit etmek ...
:49:

draculu45
22-07-2011, 21:04
ilk acıldığı zamanlar bende googlede gezinirken bulmuştum burayı dostluk arkadaslık tanıdığın en iyi sitelerden biri

supersatforum

oohayaletoo
22-07-2011, 21:57
Hayırlı Uğurlu OLsun

vini
22-07-2011, 23:08
:49::49:
üstadlar sizinle olmak gurur verici

ibalaban
23-07-2011, 00:58
En dik duran site Süpersatforum oldu. Daha nice yıllar dileyelim.İlk kuruluşunda çok iyi takip ettim. Daha sonra fazla girmedim. Çünkü bazı kişiler kendi düşüncelerini kabul ediyorlar başkalarını kabul etmiyorlardı. Bize bu güzel ül***i Türkiye Cumhuriyetini kuran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bile adını andığımızda karşı çıkanlar vardı. Cumhuriyet ve Atatürk Düşüncesini hazmedemeyenler vardı. Şimdi var mı bilmiyorum.

CABBARİ
23-07-2011, 11:23
evet soldaki ben diş yuaptırmak için sponsor arıyorduk hatta cepte para yok serkandan rica edip diş parası için reklam bile istedik

asderfor
23-07-2011, 11:34
ben bu formda ustatlarıma sapka cıkartırım

aliharbiye
23-07-2011, 12:26
TÜRKİYEDEKİ en iii 3 forumlardan biri dahada forum tanımam sadece 3 forum.kendimi evimdeymişim gibi hissettiğim yerlerden biri süpersat forum ve ailesine sevgiler saygılar.

CABBARİ
23-07-2011, 12:54
Bu arkadaşlar kim ya tanışıyormuyuz acaba arkadaşlar?...... puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tanışalım..:)

tike®
23-07-2011, 16:12
Ne ayak :)

yagiz50
23-07-2011, 16:32
Kim Olursan Ol,Bir gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

CABBARİ
23-07-2011, 16:59
Ne ayak :)

sağ ayak

tike®
23-07-2011, 17:42
sağ ayak
Çok efkarlandım eski günlerimi hatırladım...

baretta29
23-07-2011, 17:48
Benimde ilk olarak katıldıgım forumlardan birisi uzun yıllar burada olmaktan gurur duyuyorum daha nice senelere serkan yılmaz ve ekibiyle beraber diyorum......

akyol33
23-07-2011, 17:49
hep birlikte daha nice yıllara sizin gibi ustalarla elele inşallah

dursun66
23-07-2011, 19:02
hayırlı olsun nice 6 senelere...

veyselbakan
23-07-2011, 19:55
not: serkan patron 6 senedir aynı parayı alıyoruz hadi zam yapmıyorsun bari sigorta yapta hayatı garantiye alalım
usta tavuk çiftliği işi kurup dünyada ismi geçen bir kaç zenginden biri olacağım derken paraları sayarken yorulacağım o yüzden kaliteli para sayma makinaları alacağım derken şu yukarıdaki yazı ile gençlikte çektirdiğin fotoğraflar hiç olmuşmu bi deyiver bakalım ama sekan yılmaz hocam bu yazıdan çok etkilenmiş ssk+ yemek ve yol parası için bir şeyler düşünüyormuş sana benden duymuş olma volkan ustaya gelince bak fb ye cimboma adamlar yıldız getireceğiz diye dünyanın transfer ücretini veriyorlar bedavaya yıldız gelirmi bana göre volkan usta yerinde ve bu takımın nokta tranferi olmuş takımın içinde ağabeyilik görevi ve sorumluluğu da var beleşemi gelecekti yani:D:D:D:D

yamtarahmet
23-07-2011, 20:12
heygidi günler emunun çıkmasını beklerdik.şimdi ise linux takılır olduk.forumla birlikte bizde büyüdük.birşeyler öğrendik öğrettik.nice yıllara

CABBARİ
23-07-2011, 21:21
heygidi günler emunun çıkmasını beklerdik.şimdi ise linux takılır olduk.forumla birlikte bizde büyüdük.birşeyler öğrendik öğrettik.nice yıllara

zaten forumun asıl mantıgı bu tüm forumlarda amaç beraber paylaşımdır
selametle

CABBARİ
23-07-2011, 21:23
usta tavuk çiftliği işi kurup dünyada ismi geçen bir kaç zenginden biri olacağım derken paraları sayarken yorulacağım o yüzden kaliteli para sayma makinaları alacağım derken şu yukarıdaki yazı ile gençlikte çektirdiğin fotoğraflar hiç olmuşmu bi deyiver bakalım ama sekan yılmaz hocam bu yazıdan çok etkilenmiş ssk+ yemek ve yol parası için bir şeyler düşünüyormuş sana benden duymuş olma volkan ustaya gelince bak fb ye cimboma adamlar yıldız getireceğiz diye dünyanın transfer ücretini veriyorlar bedavaya yıldız gelirmi bana göre volkan usta yerinde ve bu takımın nokta tranferi olmuş takımın içinde ağabeyilik görevi ve sorumluluğu da var beleşemi gelecekti yani:D:D:D:D

gün gelecek piyasadaki her iki yumurtadan birisi benşm tavuklardan çıkmış olacak göreceksiniz

fb.serkan
23-07-2011, 23:17
İnşallah CABBARİ Allah gönlüne göre versin :)

tike®
24-07-2011, 00:59
Len cabbari para para diyerek ölecen ha :D

kanberoğlu
24-07-2011, 01:14
gün gelecek piyasadaki her iki yumurtadan birisi benşm tavuklardan çıkmış olacak göreceksiniz

Üsdat şu yumurtaları piyasaya bir türlü süremedik kaç yıl oldu. Allah bilir yumurtaları olur olmaz sen pişirip yiyorsundur. Piyasaya zam olarak geri geliyor. Şaka bir yana herşey yalan gibi. tam 6 yıl olmuş. Nice 6 yıllara hep birlikte inşallah. saygılarımla.:45:

CABBARİ
25-07-2011, 16:23
şaka bir yana iyi bülüç oldu yumurtlamaya başladılar:)

fb.serkan
25-07-2011, 16:30
hayırlı olsun :)

seyfi505050
25-07-2011, 16:56
Arkadaşlar bir yerlere kolay gelinmiyor.Bizler yeni üye olduğumuz için eski sıkıntıları bilmiyoruz inşallah nice yıllara hayırlı olsun...

CABBARİ
27-07-2011, 12:27
vayyy be bir zamanlar kırmızıı admindim yaw:)

Volkan
27-07-2011, 12:38

Sana kırmızı yakışmıyorrrrr :sunglasses2:

tike®
27-07-2011, 13:52
Kızartayım mı len :)

CABBARİ
27-07-2011, 19:12
Kızartayım mı len :)

yaw sen ne sapık adamsın tiker töbe töbeee

Simba
27-07-2011, 19:34
Geçmişten bugune uydusat sektörününde su an online olarak 2 veya 3 cü olmak cok guzel herhalde:)

CABBARİ
12-07-2013, 11:46
Yaaaa neelerden gecmisiz gordunuzmu?

Hilmi
12-07-2013, 12:20
Vay be zamana bak nasıl geçip gitmiş ...:ranger:

Only the registered members can see the link

safak44
12-07-2013, 14:11
SSK var mi SSK (seksenler):8[1]::8[1]::8[1]:

Hikmet™
12-07-2013, 14:59
8 yıllık sitenin 5 yıllık üyesi 3 yıllık yöneticilerinden biri olmaktan mutluluk duyuyorum. :)

CABBARİ
12-07-2013, 16:26
Nice yillara

rselturk
12-07-2013, 17:50
Bu forumun tüm kurucularına,yüküne omuz verenlere,dünden bugüne gelişimine katkı veren tüm dostlara selam olsun! Ellerinize sağlık,iyi ki varsınız!:wave:

bayram tv
13-07-2013, 03:48
nice yıllara:wave::wave:

dayı83
13-07-2013, 11:45
nice yıllara hayırlı uğurlu olsun..

CABBARİ
29-10-2013, 12:07
Srrkan patron abi bu iş biyle gitmez bize bir motive yemegi falan ismarla bak olmuyor boyle

baranky
29-10-2013, 18:31
arkadaslar bu forum gercekten kaliteli bunu belirtmek isterim...

aliharbiye
29-10-2013, 20:09
allah rızası için bir sadaka, vereceyiniz sadaka çok iyi yere gidecek,:puah: eeee nede olsa dünyanın yarısı dilencinin. Arkadaşlar şaka bir yana allah forumdaki bütün arkadaşlardan razı olsun, hepimiz allaha bin şükürler olsunki çok iyiyiz, azmin elinden bir şey kurtulmaz, şükürler olsun bakın nereye geldik hey gidi günler heyyy.... aferin sana serkan karedeşim boynunu büktün dilendin ama şimdi mevsim vermeye başladın.:45: emeklerinin boşuna gitmediyine sevindim. nice nice yıllara. hep beraber.