PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : BlackPanther 3d converter

apetunya
01-08-2011, 13:11
Blackpanther koreden getirtmiş olduğu 3d converter
TEst etme imkanım oldu convert özelliği çok iyi. çift kamera çekimli stereoscopik yayınlarda aktif shutter 200hz 3d özelilikli tv leri aratmayan red-cyan hafif renkli gözlükle kullanıllan bir ürün.
Çok paralar verip 200hz lcd tv almanın bir anlamı kalmadı bence. 2 giriş bir çıkışı var receiver ve blu ray aynı anda kullanılabilir uzaktan kumanda arcılığı ile cihazı tv arkasına gizlene bilir rcu uzaktan kumanda gözü ayrıca bağlana biliyor
::. MEDI@LINK RECEIVER .::. BLACK PANTHER .::. HD RECEIVER - HD UYDU ALICILARI .::. STANBUL . :: (Only the registered members can see the link) inceliye bilirsiniz arkadaslar
ÜRÜN HAKKINDA

Temel Özellikleri:
-Full HD Desteği (1920x1080)
- 2 HDMI giriş desteği
-Eş zamanlı ses ve görüntü
-RCU özellikli uzaktan kumanda
-Led ön panel

3Boyutlu TV için dönüşüm modu
-2D’den 3D’ye stereoskopik görüntü dönüşümü
-Yan-yana formatından Shuter Glass tipi desteği
-Alt-alta formatından polarize tip 3DTV desteği
-3 Boyutlu derinlik kontrol desteği

2 Boyutlu TV’ler için dönüştürme modu
-Renkli Gözlük kullanılarak 2D’den 3D’ye stereoskopik görüntü dönüşümü
-Renkli Gözlük Kullanılarak yan-yana stereoskopik 3D görüntüden 2D TV için 3D dönüşümü
-3D yan-yana görüntüyü 2D’ye dönüştürerek normal izlenme olanağı sağlaması

2D den 3D Dönüşümü ( 2D 3D CONVERTER )

Ana özellikleri:
-Full HD Desteği (1920x1080)
- HDMI giriş desteği (2 HDMI giriş 1 HDMI çıkış)
-Eş zamanlı ses ve görüntü
-RCU özellikli uzaktan kumanda
-Led ön panel

3 boyutlu TV Özelliği kazandıran 2Dden 3D ye dönüşüm özelliği:
2D’den 3D’ye stereoskopik görüntü dönüşümü
Yüksek Kaliteli Dönüşü Algoritması Uygulaması
Yan-yana formatından Shuter Glass tipi desteği
Alt-alta formatından polarize tip 3DTV desteği
3 Boyutlu ayarlanabilir derinlik kontrol desteği

2D (HD) TV özellikli 2D görüntüye 3 boyut kazandırma Özelliği
2D görüntüyü renkli gözlük desteği ile 3D streresokopik görüntüye dönüştürebilme
Renkli gözlük desteği 3D stresoskopik (yan-yana) görüntüyü 2d (HD) görüntüye dönüştürebilme

Mevcut 2 boyutlu TV’lerde Renkli Gözlük desteği ile 3 boyut (3D) heyecanı yaşatabilme olanağı
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

apetunya
04-08-2011, 18:01
Black Panther 3d Converter 2d ve 3d ayarı bu şekilde verim aldım ben 2boyutlu hd yaını 3d dönüştürmek için mode 2d3r getirip d15 u07 sağ sol hareket tuşlarıyla user1 5sn. basılı tutup hafızaya aldım. yine aynı şekil stereoskopik çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek için de mode 3s3r getirip d15 u07 ayarı yaptım ve 5sn. user 2 basılı tutarak hafızaya aldım. böylece 2d HD yayıını 3 boyutlu izllemek istediğim zaman user1, 3boyutlu çift kamera çekimli ortadan 2 ye bölünmüş yayınları da 3 boyutlu izlemek içi user2 basarak önceden kayıt yapmış olduğum ayarla hızlı geçiş sağladım her seferinde ayar yapmak zorunda kalmıyorum pass tuşuna basarak orjinal görüntüye geri dönüyorum. bu kadar basit kullanmak

apetunya
09-08-2011, 17:11
BlackPanther 3D converter 3D görüntü için test yayınları
linkten alabilirsiniz arkadaslar Download Test rar (Only the registered members can see the link)

leme
09-09-2011, 14:07
nasıl bir gözlük kullanılacak

apetunya
09-09-2011, 15:59
nasıl bir gözlük kullanılacak

cihaz kutusunda 2 tane red glases gözlükler var yanı kırmızı mavi gözlükler

toxicity
21-09-2011, 15:38
Merhabalar,

3 boyutlu yayinlari, 3 boyutlu karisik formattan (yani renkli olabilir ikiye bolunmus olabilir farketmez) 2 boyutlu(normal hd yayin gibi yani) formatta gosteriyor mu bu cihaz? Ya da gosteren bir cihaz var mi bildiginiz?

apetunya
21-09-2011, 17:59
Merhabalar,

3 boyutlu yayinlari, 3 boyutlu karisik formattan (yani renkli olabilir ikiye bolunmus olabilir farketmez) 2 boyutlu(normal hd yayin gibi yani) formatta gosteriyor mu bu cihaz? Ya da gosteren bir cihaz var mi bildiginiz?

yukarıda anlattığım cihaz dediğini yapabiliyor ben kullanıyorum memnunum tavsiye ederim

metehan1
21-09-2011, 18:02
teşekkür ederim

apetunya
24-09-2011, 14:37
arkadaslar d smrtta gelecek hafta şapiyonlar liginde 1 maç 3d yayınlanacak 3d converter kullananlara duyurulur

kaan77
16-10-2011, 02:18
tesekkürler.

sdemir1976
18-10-2011, 18:13
bu cihaz ile digitürkteki veya d smarttaki 3d yayınları normal lcd tv de seyredebilirmiyiz

apetunya
21-10-2011, 10:18
bu cihaz ile digitürkteki veya d smarttaki 3d yayınları normal lcd tv de seyredebilirmiyiz

evet arkadasım seyredebilirsin amaç 3d özelliği olmayan standart lcd tv ler için üretilmiş bu cihaz

empu_1
21-10-2011, 15:43
ayıptır sorması bu cihazın fiyatı nedir acaba?
250-300 tl var mıdır?. yine buradan açıklarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar herkeze. selametle.....

apetunya
25-10-2011, 17:41
ayıptır sorması bu cihazın fiyatı nedir acaba?
250-300 tl var mıdır?. yine buradan açıklarsanız sevinirim.
iyi çalışmalar herkeze. selametle.....

250 tl civarı arkadasım