PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Van'da saldırı: 3 şehit!

mert383
01-08-2011, 16:59
Van Başkale'de askeri araca saldırı düzenlendi
01 Ağustos 2011 Pazartesi, 16:44:06

Van'ın Başkale ilçesinde askeri araca düzenlenen saldırıda 3 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.

Saldırıda Başkale Kaymakamı Bilgihan Bayer de yaralandı.

Seçimden bu yana 33. şehitimiz,,Hayaldi gerçek oldu....

Mekanları Cennet Olsun....

MUTAF
01-08-2011, 20:01
az önce 2008de açtığım konuya tesaduf baktım.
Only the registered members can see the link
UNUTMUŞUZZZZ BİLE....
Bu 3 şehit 5 şehit öyle devam edecek. biirleri emekli olacak gidecek.

değişen hiç bişey olmayacak.

süleyman09
01-08-2011, 20:07
ha birgünde şehit vermeden günü geçirelim diyorum ama dev letimiz tiyatro izlergibi izliyor ses yok görüntü yok ???????

ESES-58
01-08-2011, 21:48
yorum yokkkkk.sadece yapabileceğim klasikleşmiş bir şekilde Allah rahmet eylesin vatanımız sağolsun

ercişsat
01-08-2011, 21:51
mekanları cennet olsun.doğu bu ara çok karışık ben bile eve 5_6 günde zor geliyorum

can123
01-08-2011, 22:42
hukumet 51 kazandı artık onlara guvenmekten baska sansımız yok dogrusuda bu onlar yanılmaz herseyı onlar bılır aksını dusunen dusman veya bolucudur ama vatanı bolmek ısteyenler askerımızı oldurenler bunu demokrası ıcın yapıyor aksını dusunen bolucudur bakın mıllı guvenlık toplantısında bas haber basbakan tek koltukta gerısı hıkaye oyuzden bundan sora sehıt verdıgımızde hesap sadece kımden sorulacak 9 senedırdemokrası ıcın dınler arası dıyolok ıcın bop baskanlıgı ıcın hele hele analar aglamasın dıye kan akmasın dıye herseyı yapanlara SEHITler ıcın TESEKKURLER ALLAH RAHMET EYLESIN

baretta29
01-08-2011, 22:47
YAZIK YAZIK bu mehmetçigin böyle itlere peşkeş çekilmesine YAZIK ruhları şad olsun hükümet için bu dogal bir olay gibi algılanmaya başlandı YAZIK.......

asilhan_35
01-08-2011, 23:33
bu hükümet oynamaya devam etsin ordunun dengeleriyle daha çok şehit veririz biz çünkü ordunun askerlik yapacak paşa bırakmadılar daha uğraşsınlar türk ordusunu türk millitine kışkırtmaya devam etsinler ama bu millet öyle yücedirki türk sillahlı kuvetlerinin nekadar yüce bir makam olduğunu bilir şehitlerimize allahtan rahmet dilerim allah ordumuza güç versin

xfles7837
02-08-2011, 00:57
ne zamanki şehit cenazelerinde papyonlu beyler, lüsk gözlüklü, ithal türbanlı hanımefendiler görürüz bu olaylar ancak o zaman biter. malesef şu anda şehit olanlar bu kişilerin rahatları bozulmasın diye ölüyor, kimse vatan için öldüklerini savunmasın çünkü vatan için birlikte ölünür.

yakupyurt
02-08-2011, 02:18
bu şerefsizlerin her askeri vurduğunda vurdum duymaz bir politika yürüten ikdidarsız ikdidardır yazıklar olsun bir acılım sevdası ile yüzlerce vermeyede devam ediyoruz kahrolsun acılım kahrolsun akp ve ortağı pkk

can123
02-08-2011, 09:45
komik olan ne biliyormusunuz her ŞEHİT verdiğimiz günden sonra muhakkak mit başkanı içişleri bakanı başbakanla toplanıyor hem de ne için ANA lar ağlamasın diye nekadar başarılar değil mi ??ergenekoncular içeride asker içeride şimdi vebal kimin üzerinde sizce????

osmann
02-08-2011, 09:59
öncelikle şehitlerimize rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilerim...inşallah rabbim şehit ailelerinin gönüllerini bu ay yüzü suyuhürmetine ferahlatır...acılarını hafifletir.

ve sıkıldım artık yazılan yorumlardan...hükümete karşı olanlar her haberde hükümete ver yansın ediyor... hükümet terörle savaşı rafamı kaldırdı? askere terörist peşine düşmeyinmi dedi?
nedir? ecevit,demirel çiller zamanında yokmuydu bu terör? akp zamanındamı çıktı?
muhalefet olsunda ne olursa olsun diyor bazıları... sıg sıg yazıyor...bende yazacağım...
bu sene çok sıcak geçiyor...
--ah şu akp hava durumunu bile değiştirdi... tayyip o koltukta olmasaydı havalar bu kadar ısınmazdı...
--tatlıses ölümden döndü...ulan şu akp olmasaydı kim vurabilirdi.
--trafik can almaya devam ediyor...kahrolsun akp...
--yolda giderken muza basıp düştüm... senin allah belanı versin akp emi? kim bilir o muzu hangi ülkeden ihraç ettin...
--evde cereyan kesildi...eee akp hükümeti değilmi...kesilir...
--migrenim var..yaklaşık 11 yıldır...kesinlikle hükümetin yüzünden..
--travestiye otobanda araç çarptı...kolu bacağı ayrıldı...EEEE bu hükümet başta olduktan sonra...
yolda giderken düşerseniz, yada başınıza bişey düşerse , kıyısına köşesine iyice bakın. akp dendir kesin...yada hiç bakmayın...modaya uyun...direk kahrolsun akp deyin...
selametle...

yekcanajans
02-08-2011, 10:32
mekanın cennet olsun Allah ailesine sabır versin başka ne diyebiliriz ki

can123
02-08-2011, 11:10
öncelikle şehitlerimize rahmet ve yakınlarına başsağlığı dilerim...inşallah rabbim şehit ailelerinin gönüllerini bu ay yüzü suyuhürmetine ferahlatır...acılarını hafifletir.

ve sıkıldım artık yazılan yorumlardan...hükümete karşı olanlar her haberde hükümete ver yansın ediyor... hükümet terörle savaşı rafamı kaldırdı? askere terörist peşine düşmeyinmi dedi?
nedir? ecevit,demirel çiller zamanında yokmuydu bu terör? akp zamanındamı çıktı?
muhalefet olsunda ne olursa olsun diyor bazıları... sıg sıg yazıyor...bende yazacağım...
bu sene çok sıcak geçiyor...
--ah şu akp hava durumunu bile değiştirdi... tayyip o koltukta olmasaydı havalar bu kadar ısınmazdı...
--tatlıses ölümden döndü...ulan şu akp olmasaydı kim vurabilirdi.
--trafik can almaya devam ediyor...kahrolsun akp...
--yolda giderken muza basıp düştüm... senin allah belanı versin akp emi? kim bilir o muzu hangi ülkeden ihraç ettin...
--evde cereyan kesildi...eee akp hükümeti değilmi...kesilir...
--migrenim var..yaklaşık 11 yıldır...kesinlikle hükümetin yüzünden..
--travestiye otobanda araç çarptı...kolu bacağı ayrıldı...EEEE bu hükümet başta olduktan sonra...
yolda giderken düşerseniz, yada başınıza bişey düşerse , kıyısına köşesine iyice bakın. akp dendir kesin...yada hiç bakmayın...modaya uyun...direk kahrolsun akp deyin...
selametle...

hocam her ŞEHİT vermemizde suçlu askerde şimdi tüm yetkileri diktatör edasıyla eline alan akp ve başbakan değil negüzel 9 senedir bize vaadedilenler dündündür bugün bugün diyorsun bizde yaza yaza yorulduk ne için 51 aldı bu hükümet sadece coluğu çoçuğu zengin olsun ve memleketi yabancıya devretsin diye mi?hani analar ağlamıyacaktı hani teröristi davul zurnayla karşılayınca bitecekti coçuklar çabuk zengin olabiliyor ama terör bitmiyor ne güzel ninni uyusunda büyüsün ninni coçukken yeniyorda büyüyünce zor hocam zor

osmann
02-08-2011, 11:46
hocam her ŞEHİT vermemizde suçlu askerde şimdi tüm yetkileri diktatör edasıyla eline alan akp ve başbakan değil negüzel 9 senedir bize vaadedilenler dündündür bugün bugün diyorsun bizde yaza yaza yorulduk ne için 51 aldı bu hükümet sadece coluğu çoçuğu zengin olsun ve memleketi yabancıya devretsin diye mi?hani analar ağlamıyacaktı hani teröristi davul zurnayla karşılayınca bitecekti coçuklar çabuk zengin olabiliyor ama terör bitmiyor ne güzel ninni uyusunda büyüsün ninni coçukken yeniyorda büyüyünce zor hocam zor

bu şekilde yazınca dahamı inanılır oluyorsun?
sürekli hükümeti kötüleyince daha mı ikna edicisin?
şehitlerin verilmesinde suçlu askerde diye banamı diyorsun? birilerine suçu atınca iş bitiyor öylemi?
"%51 aldı çocukları zengin olsun" deyip duruyorsun...memleketin yarısı senin gibi düşünmüyor demekki? eee yarısıda azımsanacak bir rakam değil...senin düşüncelerinde bir hata, yanlışlık olmasın sakın?... yoksa chp gibi alayına muhalefeti mi seçtin...iyiyede muhalefet kötüyede...bence muhalefet yapmak isteyenler bu tür haberleri kullanıyor...kendilerine yardımcı olabilmek için bir önceki mesajımda farklı haberleride kullanabileceklerini örnekledim..illede muhalefet yapmak için şehit haberi gelmesine gerek yok...
selametle...

can123
02-08-2011, 12:51
bakanları millet vekili yapmayınca iş tamam oluyor adamları adalet önüne neden çıkarmıyorlar neden korkuyorlar millet vekili yapma tamam neden askerle hergün uğraşırlarken deniz feneri benzeri olaylara hiç değinilmiyor temizlikten ak ya bizim dertimiz inanılır olmak değil rahatsız ettiysem kusura bakma ama ŞEHİTleri kirli amaçlar için kullanaçak kadar düşmedik daha öncede 51 den fazla alanlar şimdi hatırlayan yok o ölçü değil işte yanlışınız bu siz hergez sizin gibi olsun istiyorsunuz itaatkar işte bu bende yok ya taraf ya bertarafa ben uymam verileçek canımız var başka hesapımız yok sen nekadar akp lisn bilemiyorum ama ben kesin chp li değilim benim cevremde aşırı inançlı insanlar hep ben akp li değilim deyip durdular ama 93 yılından sonra bir baktım hepsi akp li çıktı ama o zamana kadar biz akp li değiliz dediler bildikleri birşey vardır fetullah hocayı dinlerkende hep vurgulardı siz siz olun kimseyi ürkütmeyin okullar gazeteler hastaneleriktidadar birde cumhur bizden oldu mu zaferi kazandığımız zaman derdi işte zaman o zaman KUTLU olsun

konveks
02-08-2011, 13:41
bu şekilde yazınca dahamı inanılır oluyorsun?
sürekli hükümeti kötüleyince daha mı ikna edicisin?
şehitlerin verilmesinde suçlu askerde diye banamı diyorsun? birilerine suçu atınca iş bitiyor öylemi?
"%51 aldı çocukları zengin olsun" deyip duruyorsun...memleketin yarısı senin gibi düşünmüyor demekki? eee yarısıda azımsanacak bir rakam değil...senin düşüncelerinde bir hata, yanlışlık olmasın sakın?... yoksa chp gibi alayına muhalefeti mi seçtin...iyiyede muhalefet kötüyede...bence muhalefet yapmak isteyenler bu tür haberleri kullanıyor...kendilerine yardımcı olabilmek için bir önceki mesajımda farklı haberleride kullanabileceklerini örnekledim..illede muhalefet yapmak için şehit haberi gelmesine gerek yok...
selametle...

Sayın Osmann ,
Bu foruma üye olduğumdan beri yazılarınızı ve yorumlarınızı dikkatle okurum.Şunu söylemeliyim bana göre yorumlarınız harika.düşünen akıllı başında bir insanın yorumları.Herkes herkezin yorumunu okuyup akıl süzgecinden geçirip bilmediği şeyleri öğrenebilir yada yok arkadaş sen yanlış biliyorsun diyebilir. gelelim benim yorumlarıma...
Ben bu AKP ye kurulduğundan beri hiç oy vermedim.Yani başlarda tam bir Akp düşmanıydım.31 yıllık ömrümde özellilke terörün zirve yaptığı dönemleri iyi bilirim.O zamanlar çocuktum ama aklım eriyordu bu durumlara.O zamanlar anlayamadığım Uğur mumcular , Turgut Özallar , Cem Erseverler yada büyük karakol baskınlarında ölen o yiğitler kimdi ve neye öldüler hiç anlamazdım Taki kendimde askere gidip oraları görüp terörisler avucumuzun içindeyken hepsini geberdecekken bir emierle gitmelrine izin verdiğimizde, telsizden gelen anonsta "eğerr teröristleri vurursanız hepinizin anasını avradını s........m" diyen komutanın sesini duyduğumuzda ordaki herkes anlamıştı geçmişten bu güne cerayan eden olayları ve neden baskınlarda büyük kayıplar verdiğimizi.....
Şunu bir kere kabul edelim ordumuzun içinde irili ufaklı bir sürü hayin oldğunu. Bunların bir kısmı toplumun diğer sivil kesimlerinden de adam alarak dış destekte cabası çeteleşip bu ülkede mevcut hükümetlere istediklerini yaptırmaya kalktılar .bazı hükümetler yıldı uysal kediyi oynadılar bazıları karşı geldi çeşitli tezgahlarla düşürüldüler.O tezgahlar ve iftiralar şimdilerde ortaya çıkıyor.
İnsanın aklına geliyor koskaca komutanlar Atatürk'ü de dillerinden düşürmüyorlar . Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri bunlar nasıl hayin olabilir hemde Atatürk'çüler.... Atatürk'ü ve ilkelerini özellikle laikliği kendilerine kalkan yapıp ve yanlış tanımlayarark kendileri gibi düşünmeyen inanmayanları yok etmeye çalışırlar. Eminim Atatürk yaşasaydı bunların hepsini astırırdı.Bir kere asker dediğin komutan dediğin inançlı olmalı yoksa nasıl kazanırdık kurtuluş savaşını inanç olmasaydı.Askerde operasyona çıkarken bir kısım komutanlar hasta olup revire giderken bir kısım da operasyondan önce namaz kılıp Allahım bana şehitliği nasip et diyim çelik yeleksiz askerin önünde yola koyulduğuna çok şahit oldum.
Bu tip hainlarin akademisyen ayaklarıda kendi bulundukları üniversitelerde ne kadar akıllı bilim adamı var ise çeşitli nedenlerle adamları küstürüp kaçırdılar yada attırdılar.Türkiye'yi ileriye görürecek bir çok insana kıyıldı,yokkedildi.Orduada ise nice gerçek subaylar ve generaller kendileri gibi düşünmeyen karşıtlerı tarafından şehit edildiler. Eşref Bitlisler, Bahtiyar Aydınlar...Bu ülkede terörün bitmesini istemeyen rant sağlayanlar var. terör olduğu sürece güçlü Türkiye olmaz ve o bölgelerde süreekli silah ,uyuşturucu v.s kaçakçılığı olur rant sağlanır.İşte bu tezgehlar gün yüzüne çıkıyor,bu haltları yiyenler kendilerini tanrı gibi görenler, asla yargılanamayız diyenler şimdi yargılanıyor. Yargılanınca da sivil dikta , demokrasiye darbe, ordunun motivasyonu bozuluyor komutanlar içerde asker nasıl savaşacak fasa fiso..Bu pislikler bir temizlensin işte asker o zaman savaşır.
Bu AKP hükümeti başa geldiği zaman bir baktılar aha bizim gibi düşünmeyen bir hükümet hemen alaşağı edelim deyip tonlarca plan yaptılar yakalanıncada Atatürk'ün arkasına sığındılar. Hükümeti halkın gözünde küçük düşürmek ve lanetlettirmek için askerleri feda ettiler Büyük karakol baskınlarında savunmasız ve yardımsız bırakılan askerler şehit oldular.Tüm baskınlar an be an genel kurmaydan uydu üzerinden izlendi.Satılık paşalar kendi askerimizi mayınladı , teröristleri çoban zannetti. Tek istedikleri hükümeti alaşağı etmekti çünkü bu kükümet Türkiyeyi ileriye götürüyordu.. Ordumuzda yapılan savunma ihalelelrinin tamamının İSRAİL tarafından alınmasında bunların parmağı vardı.Özellikle Çevik Bir denen soysuzun.Hükümetin demokratik açılımına ilk başlarda
ben de gıcık olmuştum Ama bakıyoruz ki bundan ilk başta rahatsız olan PKK nın ta kendisi.. demekki az veya çok işe yarayacakmış ama suyu çıktı.Düşünün Türkiye tam ileriye gidecekken , dünya sahnesinde etkili bir konum elde edecekken böyle olaylar oluyor.Bunlar iç pisliklerin dış pisliklerle ortaklaşa çalışmasının ürünüdür.Azıcık düşünelim lütfen.... Son olarak 4 paşa bıraktı görevi...neye terfileri yüüzünden ... ULAN adama sorarlar silvanda 13 erimiz yanlış sevk ve idareden 4 gün gezdirildikten sonra kolay hedef olup şehit olunca içinize batmıyorda içerdeki kaos paşaları terfi etmedi diye içerleyip istifa ediyorsunuz.. Sizin gibilerin bu orduda yeri yok defolun gidinde askerlerde satılmadan ,yerleri pkk ya bildirilmeden gönül rahatlığı ilae savaşsınlar....
SON BİR DİPNOT: Bu başbakanın sürekli olarak CHP lideri Kılıçtaroğluna SSK genel müdür olduğu dönemde zarar ettirmesini kullanarak vurması ilgimi çekti ve olayı birde ben araştırdım.Baktımki zarardan ziyade o dönemlerde ölü , veya yaralı olarak ele geçirilen PKK lıların üzerlerinde SSK mühürlü ilaçlar ele geçirilmiş. KEmal KILIÇTAROĞLUNUNDA ÇOĞU BDP Lİ GİBİ ALEVİ KÜRT KILIĞINDA ERMENİ OLDUĞUNU İDDİA EDEN KAYNAKLARA ULAŞTIM......

osmann
02-08-2011, 14:57
osman pamukoğlu paşanın "unutulanlar dışında yeni birşey yok" isimli kitabında pkk nın bitmemesi için neler yapıldığı yazıyor...herkesin okumasını tavsiye ederim...
özellikle sana can123...heyecanını anlıyorum. ama tek taraftan bakma bilader...bilmediğimiz neler var bir bilsen?
selametle...

can123
02-08-2011, 16:05
bilmediğimiz çok şey var doğru mesala özal öyle yapardı gizli kapaklı ne konuşuldu ne karar alındı kimbilir zamanında başbakan belediye başkanıyken başbakan sayın gül ve vecdi koru 8saat boyunca ne konuştu neler karara bağlandı bir bilebilsek o zaman bende sizin gibi durmak yok yola devam diyebilirdim diyorum çünkü okumayı ve araştırmayı severim selametle

HALİLDENİZLİ
02-08-2011, 16:15
Yeter artik

MUTAF
02-08-2011, 19:18
TÖRENleri yapıldı ve ailelerine gönderildi...
Oldumu bu şimdi?

ercişsat
02-08-2011, 20:13
orda şehid düşen uzman jandarma çavuş ramazan sağ benim silah arkadaşımdı pkk çogalmasında tek sorumlu akpdir bu şehitler şerefine gene kandilden davul zurnayla törenle köpeklerini çağırsın haburda ellerini öper akp.Bu devletin başından terörü kaldırmak için sadece vatanın bölünmez bütünlüğüne karşı çıkan ve onu bölmeye kalkışanlara yönelik İDAM ı onamanız yeterlidir .. 2 kişiyi beyoğlunda 2 kişiyi kızılayda 2 kişiyi de diyarbakırda sallandırın 3. şahıs ben pkk lıyım diyemez .. aziz vatanın uğruna bu terör yüzünden kaç tane can verdik halada veriyoruz eyy bu vatanın azzi büyükleri yeter artık verdiğimiz canlar yanan yuvalar bu kadar ŞEHİT yetmedi mi............saygılarımla