Orijinalini görmek için tıklayınız : Dreambox 500
herkese hayirli aksamlar ve hayirli ramazanlar,benim sorunum söyle dreambox 500 aldim,aldigim gün ceyrana takdim yesil yaniyor yani calisiyor ama görüntü yok kapatiyorum kapanmiyor cünkü kapatinca kirmizi isik yanmasi lazim ama yanmiyor devamli yesil yaniyor bana yardimci olursaniz cok sevinirim,
kanberoğlu
08-08-2011, 00:06
Kardeşim senin dreambox çökmüş. rs 232 ile image yüklemen gerekiyor. Bunu içinde biraz bilgiye ihtiyacın var. eğer ben yapabilirim diyorsan elinde rs 232 kablon varsa başlayabilirsin. gerekli olan bir image ve loder. aşağıya veriyorum anlatım şekliyel.
Only the registered members can see the link burdan dreamupla 4.20 yazılım yükle düzelir kolay gelsin.
kanberoğlu
08-08-2011, 00:09
Çökmüş Dreambox DM 500S Kurtarma
İmage yükleme işlemi bittikten sonra açılan pencerede OK tuşuna basınız ve cihazınızın fişini çekip programı kapatınız. Böylece cihazınıza yeni image yüklenmiş olacak ve kullanıma hazır hale gelecektir.
İYİ SEYİRLER!!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
abi ellerinize kollariniza saglik yardimlariniz icin,ben anlamiyorum bu isden bana teamwiverden yaparsaniz cok sevinirim hem görmüsde olurum isterseniz msn adressimi ekleyin uygun bir zamanda ayarlariz bilgisayardan
[email protected]
hayirli geceler
sariustaa
08-11-2013, 14:11
teşekkürler
fturan45
08-11-2013, 14:13
lig tv almak istiyorum