Orijinalini görmek için tıklayınız : uzman arkadaşlardan yardım sunny 7010
sinandalka
26-07-2006, 23:46
Buraya Konulan Receiver Yazilimlarinin Bİraz Daha Cİddİ Bİr Şekİlde Kontrol Edİlerek Konulmasini Rİca Edİyorum Yalana Yazilima Gerek Yok Varsa Vardir Yoksa Yoktur Cv Ok Bİs Auto Tps Auto Full Ok Bunlara Gerek Varmi Bİlemİyorum Cunkİ Receiver Lara Yazilim DeĞİŞtİrmekten Receiverlar Kafayi Yedİ Sonucta Benİm Sunny 7010 Dci Gİbİ En Son Yazilimi Guncelledİm Hersey Guzel Kanallari Gezerken Goruntu Yesİk Oldu Ve Reset Atmaya Basladi Ne Yaptiysam Duzelmedİ Orjİnal Emusuz Yaziilimi Yukledİm Cİhaz Calisiyor Fakat Emu YukledİĞİm Zaman Yİne Reset Atiyor MesleĞİm Elektronİk Receiverda Herhangİ Bİr SoĞuk Lehİm Yok Ben Buna RaĞmen Cpu Flas İŞlemcİlerİn Lehİmlerİnİ Tazeledİm Buna RaĞmen Duzelmedİ Emu Suz Calisiyor bu konuda tecrube sahibi uzman arkadasların yardımını bekliyorum iyi calışmalar SUNNY 7010 DCI 12.01.A5
not:bir depodada gordum aynı arıza bugun için bir arkadasın basınada gelmiş tesaduf omamalı dikkatinize supersatform
arkadaşım bu problem hangi yazılımı attıktan sonra oldu biraz daha açıklarsan iyi olur çünkü eğer problem yazılımdaysa ona göre değerlendirme yapar yetkili arkadaşlar
Özgür Erge
26-07-2006, 23:54
arkadaşım bu ğün çıkan yazılımlardamı sorun var bide emusuz yazılım attıktan sonra orjınal emulu yazılım atıpta denedinmi cevabını bekliyorum
Buraya Konulan Receiver Yazilimlarinin Bİraz Daha Cİddİ Bİr Şekİlde Kontrol Edİlerek Konulmasini Rİca Edİyorum Yalana Yazilima Gerek Yok Varsa Vardir Yoksa Yoktur Cv Ok Bİs Auto Tps Auto Full Ok Bunlara Gerek Varmi Bİlemİyorum Cunkİ Receiver Lara Yazilim DeĞİŞtİrmekten Receiverlar Kafayi Yedİ Sonucta Benİm Sunny 7010 Dci Gİbİ En Son Yazilimi Guncelledİm Hersey Guzel Kanallari Gezerken Goruntu Yesİk Oldu Ve Reset Atmaya Basladi Ne Yaptiysam Duzelmedİ Orjİnal Emusuz Yaziilimi Yukledİm Cİhaz Calisiyor Fakat Emu YukledİĞİm Zaman Yİne Reset Atiyor MesleĞİm Elektronİk Receiverda Herhangİ Bİr SoĞuk Lehİm Yok Ben Buna RaĞmen Cpu Flas İŞlemcİlerİn Lehİmlerİnİ Tazeledİm Buna RaĞmen Duzelmedİ Emu Suz Calisiyor bu konuda tecrube sahibi uzman arkadasların yardımını bekliyorum iyi calışmalar SUNNY 7010 DCI 12.01.A5
not:bir depodada gordum aynı arıza bugun için bir arkadasın basınada gelmiş tesaduf omamalı dikkatinize supersatform
merhaba;
bu yazılımı atın original emuda var deneyin bilgi verin kup 228 le atacaksınız .ayrıca *** bölümnde identler yerine kanalların isimleri var bu yazılım sadece 7010 DCI 12.01.A5 kullanıcıları atabilir..Yazılım sarı menudür
sinandalka
26-07-2006, 23:59
25 temmuz yazılımını yukledikten sonra oldu benden kaynaklanan herhangi ibr hata yok aynı sorunlu bir kişi daha var yeni selamlar
sinandalka
27-07-2006, 00:03
şu an sarı menülü yazılım yuklu cihaz acılısta sunny lodosuyla acılan yazılım uzerine yazılım atıyorum orj emu reset atıyor ayrıca farklı loaderlerlede denedim ustad 219 dan 619 farklı sekillerdede denedim duzelmedi sadece sarı menulu yazılımla calısıyor sorunuza cevap olarak dunki yazılımdan sonra oldu saygılar
şu an verdigim dosya geçen yılın yazılımlarından original yazılım sorun olmaması lazım bana göre.ayrıca dunki yazılımı bende yuklkedim benimde tek nokta kaldı ama sonra orignal btm yukledim sorun olmadı
Özgür Erge
27-07-2006, 00:07
arkadaşım cryotoworks menülü orjınal yazılım var onu denedinizmi bende o yüklü cihazımda hiç bir problem yok
sinandalka
27-07-2006, 00:17
arkadaşlar bende yaklasık iki yıllık sunny yazılım arsivi va rtum indirdiğim yazılımları cd e yedekledim ne denediysem olmadı sadece AT-7010DCI_12.01.A5_TK050127zc.btm bu yazılımla acıyor duzgun calısıyor slm
terminator
27-07-2006, 00:22
Şimdi size yazacaklarımı aynen sırasıyla uygulamanızı istiyorum.Öncelikle cihazını resetleyiniz.Daha sonra loaderini 6.1.9v2 yapınız.Peşinden Only the registered members can see the link bu linkteki yazılımı yükleyiniz.Son olarakta 2.19 v4 kuru kafayı atınız.Kolay gelsin.
sinandalka
27-07-2006, 00:37
6.1.9v2 SAYIN ARKADASIM BU LOADER DEN ELİMDE YOK NEREDEN BULABİLİRİM SAYGILAR SELAMLAR İLGİNİ ZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
terminator
27-07-2006, 00:40
Birazdan ekleyeyim.
terminator
27-07-2006, 00:50
Only the registered members can see the link buyur buda işini görür arkadaşım.
sinandalka
27-07-2006, 01:06
Termİnator Arkadasim Son Olarak Bu İŞlemlerİ Yaptiktan Sonra Duzelİrse Yİne Yenİ Cikan Yazilimlari Yukleyebİlİrmİyİm Sorun Olurmu Slm (gsm Ve Notebook Pc Onarimi Konusunda Her Turlu Yardim Benden Profesyonelce Basarilar Msn Ne Ekle İstersen )
terminator
27-07-2006, 01:13
Son yazılımlarda sorun var galiba o yüzden tavsiye etmeyeyim.Kolay gelsin size.
sinandalka
27-07-2006, 11:08
terminator arkadaşım 619.v4 loader ı yukledim cihaz bir daha acılmıyor dısplay de hıc bir sey yok besleme sağlam ne olacak simdi siz bu olayı daha onceden denedinizmi yoksa benim cihazdamı deneme yaptık cevabınızı bekliyorum selamlar
terminator
27-07-2006, 12:13
Arkadaşım loaderi yükseltirken sırasıylamı yaptınız yoksa direkmi attınız eğer direk attıysanız flashınıza zarar vermiştir.Ama sırasıyla yükselttiyseniz bir sorun olmaması lazım.
sinandalka
27-07-2006, 13:07
Şimdi size yazacaklarımı aynen sırasıyla uygulamanızı istiyorum.Öncelikle cihazını resetleyiniz.Daha sonra loaderini 6.1.9v2 yapınız.Peşinden Only the registered members can see the link bu linkteki yazılımı yükleyiniz.Son olarakta 2.19 v4 kuru kafayı atınız.Kolay gelsin.
27-07-2006, 13:51
Loaderi sırasıyla yükseltmediğiniz için flashın uçmuştur.Eğer ilk yüklerken loaderiniz 619 ise bişey olmaması gerek çünki benimde başıma geldiği için aynı yöntemle cihazı kurtardım.