Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : bugün baba oldum...22.08.2011 saat 20:00

osmann
22-08-2011, 01:54
allahın işine bak...tam su ile ameliyathane önünde iftarı açacakken hasta bakıcı müjdeyi verdi. allah vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin...
selametle kalınız...:45:

kanberoğlu
22-08-2011, 02:04
Kardeşim gözünaydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Hayırlı evlet olması dileğiyle.saygılar.

salihkalp
22-08-2011, 02:25
Gözünaydın Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

Admin
22-08-2011, 02:46
Osman abi hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün

pencere77
22-08-2011, 02:52
Allah analı babalı büyütsün.Allah vatana millete ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş...

umut55
22-08-2011, 03:02
ALLAH analı babalı hayırlı evlat buyutmeyi nasip etsi,n

MUTAF
22-08-2011, 03:13
Allah sağlık sıhattli bir ömür versin evladına.
Analı babalı büyüsün...

ŞRARSKOZ
22-08-2011, 03:42
ALLAH analı babalı büyütsün

f47xfenerli
22-08-2011, 04:19
bahtı güzel tahtı özel olur umarım.rabbim selamet içinde bir ömür nasip eylesin.
gözün aydın olsun kardeşim.

fb.serkan
22-08-2011, 04:29
Hayırlı olsun Osman Abim :)
ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin (Amin). :)

osmann
22-08-2011, 05:37
Kardeşim gözünaydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Hayırlı evlet olması dileğiyle.saygılar.

Gözünaydın Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

Osman abi hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün.Allah vatana millete ailesine hayırlı evlat olmayı nasip etsin inş...

ALLAH analı babalı hayırlı evlat buyutmeyi nasip etsi,n

Analı babalı büyüsün...

ALLAH analı babalı büyütsün

bahtı güzel tahtı özel olur umarım.rabbim selamet içinde bir ömür nasip eylesin.
gözün aydın olsun kardeşim.

Hayırlı olsun Osman Abim :)
ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesin (Amin). :)

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...dualarınızada...eksik olmayın...allah ömür verirse onuda forumun müptelası yapacağım inşallah... :)
allaha emanet olunuz...selametle...

uydu3405
22-08-2011, 10:40
allah analı babalı buyumesini nasip etsin ama evladınız erkek mi kız mı?

Hilmi
22-08-2011, 10:44
Hayırlı olsun Osmann kardeşim ne mutlu size sağlıcakla kavuştunuz yavrunuza şimdi bak bakalım yaşamın değişyormu değişmiyormu anla.:wave: Saygılar..

necatikasikci
22-08-2011, 10:49
ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun gözünüz aydın

can123
22-08-2011, 10:56
ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hocam birde her fırsatta koklamayı ihmal etme en güzel doğal koku onlarda doyamazsınız inanın

yekcanajans
22-08-2011, 11:06
Hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün Allah bize de nasip etsin...

OLDSMAN
22-08-2011, 11:13
Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin kardeşim
Bahtı açık,sağlıklı ve mutlu olması temennilerimle

:praying:

yargıç_1
22-08-2011, 12:56
Gözün Aydın Olsun ALLAH Analı Babalı Büyütsün

CABBARİ
22-08-2011, 13:00
çok hayırlı bir zamanda dogmuş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN
SELAMETLE

cabbar64
22-08-2011, 15:40
ALLAH hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

aliharbiye
22-08-2011, 20:47
allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye

kucer06
22-08-2011, 21:04
Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.

mert383
22-08-2011, 21:57
gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..

wtwt99
22-08-2011, 22:05
bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün

alper3
22-08-2011, 23:10
gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün

hilalyıldız
22-08-2011, 23:26
S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.:praying::praying::praying:

atakurtul
22-08-2011, 23:38
Allah analı babalı büyütsün

muslum-baba
23-08-2011, 00:02
analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın

osmann
23-08-2011, 00:19
analı babalı büyüsun allah ömür versin. dostum kızın olduysa ismini yağmur koyarsın

Allah analı babalı büyütsün

S.A.ALLAH(C.C.)hayırlara vesile kılsın,analı,babalı büyütsün inşaallah sevgili kardeşim,Sağ kulağına ezan,sol kulağına kamet getirmeyi hatırlatmak isterim.islam yolundan,kur-an yolundan ayırmasın rabbim inşaallah.AEO.:praying::praying::praying:

gözün aydın kardeş ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin. ALLAH analı babalı büyütsün

bende hasta bakıcıya katılıyorum ALLAH vatana millete ve ümmeti muhammede hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin...ve allah herkese nasip etsin... ALLAH analı babalı büyütsün

gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün inşallah ..

Gözün aydın kardeşim Allah yardımcın olsun.

allah analı babalı büyütsün ismiylede büyüsün, gözünüz aydın. saygılarımla aliharbiye

allah analı babalı buyumesini nasip etsin ama evladınız erkek mi kız mı?

Hayırlı olsun Osmann kardeşim ne mutlu size sağlıcakla kavuştunuz yavrunuza şimdi bak bakalım yaşamın değişyormu değişmiyormu anla.:wave: Saygılar..

ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yaşı uzun olsun gözünüz aydın

ALLAH analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hocam birde her fırsatta koklamayı ihmal etme en güzel doğal koku onlarda doyamazsınız inanın

Hayırlı olsun allah (c.c) analı babalı büyütsün Allah bize de nasip etsin...

Allah analı,babalı büyütmek nasip etsin kardeşim
Bahtı açık,sağlıklı ve mutlu olması temennilerimle

:praying:

çok hayırlı bir zamanda dogmuş ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH HAYIRLI OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN
SELAMETLE

ALLAH hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim iyi dilek ve dualarınıza... çocuk erkek doğdu...ismi ahmet alperen olacak allah nasip kısmet ederse...bugün ismini koymak istedim ama hastane koşuşturmasından fırsat bulamadım. birde tam olarak nasıl konulacağını bilemediğimden yarın babama rica edeceğim...allah herkesin evladına ve bizimkine hayırlı ömürler nasip etsin... selametle kalınız...

özlem67
23-08-2011, 09:10
Analı babalı büyüsün.

gacvokem
23-08-2011, 10:22
gözün aydın kardeşim Allah analı babalı sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin

veyselbakan
23-08-2011, 12:27
osman usta allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmayı nasip eylesin mübarek günlerde
dünyaya geldi bebiş hem bahtı hem talihi açık olsun inşallah!

seyfi505050
23-08-2011, 15:06
Kardeşim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur Allahım şansını ve bahtını açık eylesin

VAKFET YAŞA YAŞAT

yalcinticaret
23-08-2011, 20:22
gözünüz aydın arkadaşım Allah sağlık sıhhat versin yaşam boyunca mutluluklar onun olsun inşallah Hayırlı evlat olması dileğiyle...

cilginizmirli
23-08-2011, 20:44
Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.

FORCİBLE20
23-08-2011, 21:57
Allah analı babalı büyütsün...

dayı83
24-08-2011, 11:16
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah...

osmann
24-08-2011, 23:36
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olur inşallah...

Allah analı babalı büyütsün...

Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütmeyi nasip eylesin.

gözünüz aydın arkadaşım Allah sağlık sıhhat versin yaşam boyunca mutluluklar onun olsun inşallah Hayırlı evlat olması dileğiyle...

Kardeşim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur Allahım şansını ve bahtını açık eylesin

VAKFET YAŞA YAŞAT

osman usta allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olmayı nasip eylesin mübarek günlerde
dünyaya geldi bebiş hem bahtı hem talihi açık olsun inşallah!

gözün aydın kardeşim Allah analı babalı sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin

Analı babalı büyüsün.

çok teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun...şu an süt emme sorunu ile karşı karşıyayız...bir türlü süt emmiyor. ama mamayı lokur lokur götürüyor...acayip bişey...saatlerce uğraşıyoruz süt emsin diye ama nafile...selametle...

beydemir
25-08-2011, 04:38
çok sevindim sevgili kardeşim. Allah acısını göstermesin. analı babalı uzun ömür versin.10 gün önce bende 3 üncü defa dede oldum

dayı83
25-08-2011, 11:23
mutlaka ana sütü otomatik pompalardan alın anne sütünü bebeğe verin 3 torunlu bir ded e olarak tavsiye ediyorum iyi günler

mrbrown
25-08-2011, 19:38
Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah....................

gungor1976
25-08-2011, 21:57
Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin gözünüz aydın...

seremir
25-08-2011, 21:59
Allah analı büyütsün osman abi...

12eylul10
25-08-2011, 22:17
Osman abim Allah ailesine vatana ve millete hayırlı birey olarak yetiştirmeyi hepimize nasibetsin kızmı erkekmi ismini ne verdin (daha önce yazdıysan okuyamadım)

12eylul10
25-08-2011, 22:19

babalı da büyütsün

özlem67
26-08-2011, 09:41

osmann
28-08-2011, 03:33
çok sevindim sevgili kardeşim. Allah acısını göstermesin. analı babalı uzun ömür versin.10 gün önce bende 3 üncü defa dede oldum

tebrik ederim abi.allah analı babalı (ve dedeli nineli) büyütmeyi nasip etsin.

mutlaka ana sütü otomatik pompalardan alın anne sütünü bebeğe verin 3 torunlu bir ded e olarak tavsiye ediyorum iyi günler

evet bahsettiler o pompalardan...manuel aldık ama olmadı...bilemiyorum bizmi beceremedik...süt sorunu devam ediyor...arada bir anne sütüne eş değerde olan bebelac1 isminde bir mama aldık, onu veriyoruz...

Allah uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah....................

Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı ömürler versin gözünüz aydın...

:)

Osman abim Allah ailesine vatana ve millete hayırlı birey olarak yetiştirmeyi hepimize nasibetsin kızmı erkekmi ismini ne verdin (daha önce yazdıysan okuyamadım)

erkek oldu...ismi ahmet alperen...

babalı da büyütsün

:) amma dikkatliymişsin...ben kaçırmıştım..sen yakalamışsın.... :)

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...sağolun...
çocuğun süt emme problemi vardı ve nihayet çocuğu sarılık yaptık...daha doğrusu sarılık sınırına geldi. hastaneye yatırmadılar ama bol bol süt emzirin diyorlar...emmiyorki uşak emzirelim...3 gündür uyku yok...saat başı kaldırıyorum hanımı...ben hadi erkeğim ama hanım perişan...inşallah atlatacağız...selametle ...