Orijinalini görmek için tıklayınız : Medialink Black Panther
ali muştu
28-08-2011, 15:56
internet adresi yazan kısma cihazın aldıgı ip adresini yazdıgm halde hata sayfası veriyor sorun ne olabilir acaba
ali muştu
28-08-2011, 20:54
ilginçtir pc nin ip adresini giriyorum ondada hata sayfası veriyor
ali muştu
28-08-2011, 22:03
cihazın aldıgı ip in son hanesine mi yazmalıyım biraz acarmısınız bu cihaza yabancıyım da
dragonfb
28-08-2011, 22:17
cihazın aldıgı ip in son hanesine mi yazmalıyım biraz acarmısınız bu cihaza yabancıyım da
örnek internet taracının adres bölümüne 192.168.1.46:8080 yaz enterla giriş şifesi sordugunda admin 0000 yaz
ali muştu
28-08-2011, 22:24
örnek internet taracının adres bölümüne 192.168.1.46:8080 yaz enterla giriş şifesi sordugunda admin 0000 yaz
dediginizi aynen yaptım fakat sayfa görüntülenemiyor dedi sanki internet yokmuş gibi
ali muştu
28-08-2011, 23:24
yokmu bu sorunu cözüverecek kimse kalı kalıverdim böyle
Alm arkadaslar yeni medialink Black Partner aldim.bu Server ayarlari ile yardimci Plan arkadaslar varmi acaba.
Selamlar
apetunya
09-09-2011, 11:04
bu gibi durumlarda yapacağınız şeyler öncelikle eski bp yazılımı indirip kurun 2.9 yazılımı olabilir sonra fabrika ayarını dönün daha sonra son version yazılımı atın fabrika ayarlarına dönün uydu kurulumlarını yapın cihazın ip adresini kontrol edin ağ yapılandırma menüsünden ip adresiniz ne ise internet explorer açın ip adresi ne ise onu yazın örnek 192.198.1.51:8080 server kurulumunu yapabilirsiniz hala sorun devam ediyorsa b planın uygulayın bu adresten ::. MEDI@LINK RECEIVER .::. BLACK PANTHER .::. HD RECEIVER - HD UYDU ALICILARI .::. STANBUL . :: (Only the registered members can see the link) kurtarma yazılımını kurun cihazınıza uygun olanı indirin ornek cihazınız 1 ci yada 2ci ise ona uygun yazılımı alın arkadaslar kolay gelsin:wave:
arkadaşlar bende de medialinkblack parter var 1 sene önce modemde cihaza inetnet kablosu bağlayara bütün yabancı kanalları falan izliodum şimdi paramı ne ödemek gerekiyomuş galiba ondan sonra açılmdaı kanalllar cihazı düzeltmeye getirdim tamiriciye oda bütün herşeyi silmiiş sadece türksat var napabilirim
arkadaşlar bende de medialinkblack parter var 1 sene önce modemde cihaza inetnet kablosu bağlayara bütün yabancı kanalları falan izliodum şimdi paramı ne ödemek gerekiyomuş galiba ondan sonra açılmdaı kanalllar cihazı düzeltmeye getirdim tamiriciye oda bütün herşeyi silmiiş sadece türksat var napabilirim
Kanalları taratmanız yeterlid şifreli kanallar için server aboneligi almanız gerekiyor