Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3.5 Aylık Bir Üyelik 1.500 Mesaj ve Birsürü Dost

fb.serkan
18-09-2011, 18:44
Evet arkadaşlar şimdi farkettim..Mesaj sayım 1.500 olmuş..Ayrıca bu geceden itibaren tam 3.5 aylık bir üye olacağım.. :)
Mesaj sayısının önemli olmadığının bilinci ile elimden geldiğince foruma katkıda bulunuyorum..Supersatforum ailesi ile seviyeli neşeli bilgili ve mutlu 3.5 ay geçirdim..
Bunlardan önemlisi çok iyi insanlar ile online da olsa tanışmış oldum..Burası diğer forumlardan çok farklı..Oldukça güzel bir ortam var..Serkan Yılmaz hocam başta olmak üzere tüm yönetim elinden geldiğince üyelere yardımcı oluyor..Karşımızda bir muhattap olması sevindirici bir olay .. :)Bu çok güzel birşey..:)
Keşke bu siteyi daha önce bulsaydım diye düşünmüyor değilim.. :)
Bu güzel ortamda elimden geldiğince aktif bir şekilde bulunmaya devam edeceğim..Şimdiye kadar kırdığım dostlarım olduysa kusuruma bakmayın.. :)Sağlık ve esenlik ile kalın.. :)
Saygılarımla,
Serkan

Admin
18-09-2011, 18:48
Başarılarının ve mesajlarının devamı dilegiyle Umarım hayattada birçok hayırlara vesile olman temennisi dileğiyle

pencere77
18-09-2011, 19:26
hayırlı olsn...nice uzun yıllar paylaşımlara...

cilginizmirli
18-09-2011, 19:50
Hep birlikte nice mutlu güzel paylaşımlara.

uydu3405
18-09-2011, 21:51
paylaşımlarımızla birbirimize yardım etmemiz hep sürsün tüm üyelere mutluluklar dilerim

Editor
18-09-2011, 23:41
Hayırlı ugurlu olsun bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyduk

Baldemir
18-09-2011, 23:51
Evet arkadaşlar şimdi farkettim..Mesaj sayım 1.500 olmuş..Ayrıca bu geceden itibaren tam 3.5 aylık bir üye olacağım.. :)
Mesaj sayısının önemli olmadığının bilinci ile elimden geldiğince foruma katkıda bulunuyorum..Supersatforum ailesi ile seviyeli neşeli bilgili ve mutlu 3.5 ay geçirdim..
Bunlardan önemlisi çok iyi insanlar ile online da olsa tanışmış oldum..Burası diğer forumlardan çok farklı..Oldukça güzel bir ortam var..Serkan Yılmaz hocam başta olmak üzere tüm yönetim elinden geldiğince üyelere yardımcı oluyor..Karşımızda bir muhattap olması sevindirici bir olay .. :)Bu çok güzel birşey..:)
Bu güzel ortamda elimden geldiğince aktif bir şekilde bulunmaya devam edeceğim..Şimdiye kadar kırdığım dostlarım olduysa kusuruma bakmayın.. :)Sağlık ve esenlik ile kalın.. :)
Saygılarımla,
Serkan

:45:
Başarılarının devamını dilerim. Böyle devam edebilirsen 1.yılda ortalama 5.bin adet mesaz yazacaksın sanırım :D :wave:

realraven
19-09-2011, 00:10
Biz bir aileyiz. Dostluğumuz daim olsun.

kanberoğlu
19-09-2011, 01:14
Saygılarımla,
Serkan

Değerli kardeşim senin mutlu olman demek forum ailesi olarak bizim de mutlu olmamız demektir. Seni bu nedenle kutluyorum. Nice 1500 paylaşımlarda birlikte olmak diliyorum. Herşey gönlüne göre olsun dostum. saygı ile.

MUTAF
19-09-2011, 05:05
çok konuşma hemen işinin başına dön

:8[1]:

evet arkadaşlar şimdi farkettim..mesaj sayım 1.500 olmuş..ayrıca bu geceden itibaren tam 3.5 aylık bir üye olacağım.. :)
mesaj sayısının önemli olmadığının bilinci ile elimden geldiğince foruma katkıda bulunuyorum..supersatforum ailesi ile seviyeli neşeli bilgili ve mutlu 3.5 ay geçirdim..
Bunlardan önemlisi çok iyi insanlar ile online da olsa tanışmış oldum..burası diğer forumlardan çok farklı..oldukça güzel bir ortam var..serkan yılmaz hocam başta olmak üzere tüm yönetim elinden geldiğince üyelere yardımcı oluyor..karşımızda bir muhattap olması sevindirici bir olay .. :)bu çok güzel birşey..:)
keşke bu siteyi daha önce bulsaydım diye düşünmüyor değilim.. :)
bu güzel ortamda elimden geldiğince aktif bir şekilde bulunmaya devam edeceğim..şimdiye kadar kırdığım dostlarım olduysa kusuruma bakmayın.. :)sağlık ve esenlik ile kalın.. :)
saygılarımla,
serkan

fb.serkan
19-09-2011, 07:48
Başarılarının ve mesajlarının devamı dilegiyle Umarım hayattada birçok hayırlara vesile olman temennisi dileğiyle
Teşekkürler Serkan hocam :)

hayırlı olsn...nice uzun yıllar paylaşımlara...
Teşekkürler :)

Hep birlikte nice mutlu güzel paylaşımlara.
Sağolun :)

paylaşımlarımızla birbirimize yardım etmemiz hep sürsün tüm üyelere mutluluklar dilerim
İnşallah :)

Hayırlı ugurlu olsun bizde seni aramızda görmekten mutluluk duyduk
Teşekkür ederim hocam :)

:45:
Başarılarının devamını dilerim. Böyle devam edebilirsen 1.yılda ortalama 5.bin adet mesaz yazacaksın sanırım :D :wave:
Teşekkür ederim hocam :) Evet öyle birşey oluyor :8[1]:

Biz bir aileyiz. Dostluğumuz daim olsun.
İnşallah :)

Değerli kardeşim senin mutlu olman demek forum ailesi olarak bizim de mutlu olmamız demektir. Seni bu nedenle kutluyorum. Nice 1500 paylaşımlarda birlikte olmak diliyorum. Herşey gönlüne göre olsun dostum. saygı ile.
Teşekkür ederim :)

çok konuşma hemen işinin başına dön

:8[1]:
Dönüyorum bile :8[1]: :smiles24:

yildo
19-09-2011, 14:05
az bir zamanda bu kadar foruma katkin paylasimin çok guzel tesekurler katkilarinin devamini her zaman bekliyoruz

fb.serkan
19-09-2011, 17:07
Çok teşekkürler :)
Burada bulunuyorsam buraya da hakettiği değeri vermem gerekir..Çok forum gördüm ama burası başka :) İnşallah medya bölümü üzerinden paylaşımlarıma devam edeceğim :)
Saygılar :)