Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta 2.15 Yazılımı Çıkmıştır!!!
fb.serkan
25-09-2011, 17:37
*MKV ve AVI Fonksiyonları Eklenmiştir. (TESTLER DEVAM ETMEKTEDİR) Desteklenen formatlar: XVID Video *Codec, H.264 Video Codec, MP3 Audio Codec, AC3 Audio Codec
*Recall tuşuna ard arda iki kez basıldığında son izlenen kanala hızlı erişim
*HD Kanalların Ses Seviyesi yükseltilmiştir.
*Radyo Moduna arka plan görseli eklenmiştir.
*Karışık Kanal – “Şifreli Kanal” olarak düzeltilmiştir.
*Kanal Düzenleme Menüsünden Favori ve Buketlere erişildiğinde HD kanalların adına “HD” logosu eklenmiştir.
*Bilgi Barı sinyal göstergesi rengi mavi olarak değiştirilmiştir.
*Uydu listesine kanal izleme modunda kısa eşirim kumandadan “mavi” renk tuşuna basarak sağlanmıştır.
Baldemir
25-09-2011, 18:20
:45: Serkan şimdi deniyorum
cilginizmirli
25-09-2011, 19:03
Çok teşekkürler.Emeklerine sağlık.
cilginizmirli
25-09-2011, 19:08
Arkadaşlar yazılımı nasıl yükleyeceğiz.Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Baldemir
25-09-2011, 19:13
Arkadaşlar yazılımı nasıl yükleyeceğiz.Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Yazılımı USB bellek ile UPDATE klasörünü diskinize atıp ,Yazılım güncellemeden Yüklemeyi başlatıyoruz
Ben deniyorum ama geçersiz dosya diyor
fb.serkan
25-09-2011, 19:37
Buradan da indirebilirsiniz (Only the registered members can see the link) :45:
Baldemir
25-09-2011, 19:43
Buradan da indirebilirsiniz (Only the registered members can see the link) :45:
Serkan burada gen.tr'dan yükleniyor: diyor
Baldemir
25-09-2011, 19:46
Bu yazılım hosta verilirse çok iyi olacak
fb.serkan
25-09-2011, 19:46
Reklamın altında İndirmek İçin Tıklayın yazan beyaz kutucuğa tıklayın :)
fb.serkan
25-09-2011, 19:51
Resim ekliyorum hocam :)
Baldemir
25-09-2011, 19:59
Resim ekliyorum hocam :)
Bu dosya daha deneme aşamasında mı ya:warn:
cilginizmirli
25-09-2011, 20:12
Yazılımı USB bellek ile UPDATE klasörünü diskinize atıp ,Yazılım güncellemeden Yüklemeyi başlatıyoruz
Ben deniyorum ama geçersiz dosya diyor
Yardımın için teşekkür ederim Baldemir kardeş.Yazılımı kurabildin mi cihaza.Yazılımın artıları eksileri var mıdır?
fb.serkan
25-09-2011, 20:17
test yazılımı hocam :)
Başlığı Atlanta 2.15 Yazılımı-TEST olarak düzenlersen sevinirim :)
Baldemir
25-09-2011, 20:21
Yardımın için teşekkür ederim Baldemir kardeş.Yazılımı kurabildin mi cihaza.Yazılımın artıları eksileri var mıdır?
Malesef yazılımı yükleyemedim geçersiz dosya diyor. Usb ile yükleyemedim sanırım yazılımın hosta verilmesini bekleyeceğim
duyduğuma göre yükleyenler yazılımın artı ve eksilerini şöyle özetliyorlar
Arkadaşlar merak edenler için ilk izlenimlerimi paylaşayım;
* Giriş logosu değişmiş. Mavi tonlamanın ağırlıkta olduğu "Hayal ettiğinizden fazlası" yazılı, farklı bir logo ile açılış yapılıyor.
* Sinyal-Gösterge çubuklarının renkleri pembe ağırlıklı olmaktan çıkmış, yeşil-mavi tonlarında olmuş.
* Videoguard CA , Dsmart kullanıcıları için info-bar çıkıyor. Eski yazılımlarda var mıydı bilmiyorum. Modüle ait bir takım rakamlar ve Smart Card'ın ID'si filan var, çok gerekli bir detay değil.
* Ekrana inen çizgi olayına henüz rastlamadım. (Uzun vadede test lazım)
* A Haber HD kanalında sürekli kırılmalar vardı, giderilmiş gibi duruyor. (yine uzun vadede çıkabilir)
* Görüntüde iyileştirme konusunda konuşmak için erken. Değişiklik fark edemedim ben. HDler tatmin edici. SDler daha iyi olabilir.
* -- Dsmart kendi TPsinde olmayan kanalların dışında-- EPG'lerde fazla sorun yok gibi.
* mkv uzantılı 720p bir adet filmi USB'ye atıp taktım , PVR bölümünü epey kurcaladım ama filmi görmedi bir türlü. Ben beceremedim henüz ama açanlar var sanırım.
fb.serkan
25-09-2011, 21:38
Yazılımın host a eklendiği bilgisini aldım :)
Baldemir
25-09-2011, 21:40
Yazılımın host a eklendiği bilgisini aldım :)
Evet host a eklenmiş şu an yazılımı yüklüyorum :45:
Baldemir
25-09-2011, 22:07
Tüplü tv'den çok iyi resimler değil ama yine bilgi amaçlı olsun
2.15 yazılımı
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Baldemir
25-09-2011, 22:12
Mkv özelliğini deniyorum şu ana kadar bir sonuç yok.
gungor1976
25-09-2011, 23:10
Tabir yerinde ise "yine kılla tüyle"mi uğraşılmış...
Baldemir
25-09-2011, 23:54
2.15 yazılımında açılış ekranı ve radyo dinlerken tema bu şekilde görünüyor.
mustafats1967
26-09-2011, 00:03
en büyük sorun olan bana göre cccam ve newcamdaki hassasiyet düzeltilmemiş çok küçük kopmalarda yayın yine kare kare oluyor. Redline cihazla karşılaştırdığımda bu kanıya varmıştım. Aynı server aynı port skysport hd lerde küçük küçük takılmalar oluyor . Sorun düzelmemiş . modül ayarlarını upgrade etmeleri lazım ..
---
Birde video çözünürlük seçeneklerinde 1080 i en iyi çözünürlük gözüküyor. Tv kanallarına göre otomatik olarak hz ve çözünürlüğü ayarlayan bir sistem olsa iyi olur. Çünkü skysport 3d 200 hz yayın veriyormuş . etkileyici bir görüntü vermiyor.50 hz izlediğim zaman. Diğer büyük problemde bu bence. Bütün yayınlar 50 hz veriyor. Yayına göre otomatik ayarlayan bir yazılım bekliyorum..
Baldemir
26-09-2011, 00:16
en büyük sorun olan bana göre cccam ve newcamdaki hassasiyet düzeltilmemiş çok küçük kopmalarda yayın yine kare kare oluyor. Redline cihazla karşılaştırdığımda bu kanıya varmıştım. Aynı server aynı port skysport hd lerde küçük küçük takılmalar oluyor . Sorun düzelmemiş . modül ayarlarını upgrade etmeleri lazım ..
Evet çok eksik giderilmemiş en önemlilerden biriside sd ve hd yayınların görüntüleri yoksa bana mı öyle geldi bir kaç kanal görüntüsü şöyle
mustafats1967
26-09-2011, 00:38
Evet beyler 1 saat içinde 2.15 yazılımı da kendini gösterdi kanal geçişleri yaparken "Bilgi" "Kayıt Başarısız" şeklinde ibare geldi ve geçişlerde sürekli bu ifade açık oldu . Arkadaşlar bu hafta ankara menşeili yeni bir cihaz çıkacakmış nova adında galiba ondan alıcağım. Atlanta eski teknik ekibi görevinden ayrılmış, yeni ekip yazılımlarla hiç ilgilenmiyor , saçma sapan şeylerle uğraşıp duruyorlar. Atlanta büyük bir çıkış yakaladığı gibi bu gidişle büyük bir iniş yapar. Hata üstüne hata .. Dakika 1 gol 1 :) ;)
ve yeni bir olay daha şimdi farkettim saat (23,40) bloomberg ht de eski tüplü tv ler gibi kanal yukarı aşağı kaydı 3 -4 kere
mustafats1967
26-09-2011, 00:51
Yaa millet bi de yayında mesela adam kravat takıyo ya da kareli gömlek giyiyor. Renkleri karışıyor. birbirine giriyor. Bu yayından mı yoksa uydu alıcısından mı yoksa tv den mi
mustafats1967
26-09-2011, 01:01
Aklıma gelmişken şunu da söyleyeyim. Kanal sıralama sisteminin de düzenlenmesi lazım . Amatör kullanıcılar uyduda kanal düzenlerken atıyorum eutelsatta 1. kanalda * tv var . kanal sıralamaya bastığında mesela 245. kanalda gösteriyor ve amatör kullanıcılar zorluk çekiyor.Kanal sıralamasında tümü olarak değil uydu uydu düzenleme olursa daha iyi olur ; (Aynısı buket için de geçerli ) . Birde buketlere kanal atıyoruz ama bukette kanal taşıma yapamıyoruz .Mesela bukette 25. kanalı 1 e taşıma yapamıyoruz bu da büyük bir dezavantaj.
Baldemir
26-09-2011, 01:20
@ cilginizmirli
yeni yazılımı yükleyebildin mi ?
niksarlıorhan
26-09-2011, 01:29
tesekkurler
cilginizmirli
26-09-2011, 01:33
@ cilginizmirli
yeni yazılımı yükleyebildin mi ?
Yükledim abi dediğin gibi yaptım.Update klasörünü flasha attım.Flashı cihaza takıp yazılımı güncelle dedim.Kutu dolduktan sonra güncelleme başarılı dedi ve please wait deyip yeni logo ile cihaz açıldı.Birazdan flasha mkv dosya atıp sonucu yazacağım.
Baldemir
26-09-2011, 01:40
Yükledim abi dediğin gibi yaptım.Update klasörünü flasha attım.Flashı cihaza takıp yazılımı güncelle dedim.Kutu dolduktan sonra güncelleme başarılı dedi ve please wait deyip yeni logo ile cihaz açıldı.Birazdan flasha mkv dosya atıp sonucu yazacağım.
tamam yeni yazılımda artıları ve eksileri burada paylaşalım ben mkv dosyasını flash bellege attım cihaza takım oynatayım dedim sonuç alamadım şimdi başka bir mkv dosyası bakıyorum ok.:wave:
mustafats1967
26-09-2011, 01:53
tamam yeni yazılımda artıları ve eksileri burada paylaşalım ben mkv dosyasını flash bellege attım cihaza takım oynatayım dedim sonuç alamadım şimdi başka bir mkv dosyası bakıyorum ok.:wave:
Abi yeni yazılımda ne artısı sırf eksi ; millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar resmen . bir kaç grafiksel rütuşla kullanıcıları geçiştirme hareketi .. Geçen sene müthiş bir performans göstererek kullanıcının görüşlerine önem veren ve harekete geçiren atlanta bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 215 testi falan bıraksınlar burda yazılanlara dikkat etsinler. Bu cihaz piyasadaki orta sınıf cihazların arasında en iyilerden biri ama bu gidişle zirvedeki yerini kaybedecek. 10 gün içinde yepyeni , sapasağlam bizim dediklerimizin uygulandığı bir yazılım çıkarsa atlanta rampayı rahat çıkar ..
Ek: Atlanta usb sisteminde ntfs dosya sistemini stabil çalıştıramadığı sürece mkv dosya uzantısı ve diğer uzantıları çalışamaz. ..
Abi yeni yazılımda ne artısı sırf eksi ; millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar resmen . bir kaç grafiksel rütuşla kullanıcıları geçiştirme hareketi .. Geçen sene müthiş bir performans göstererek kullanıcının görüşlerine önem veren ve harekete geçiren atlanta bizi hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. 215 testi falan bıraksınlar burda yazılanlara dikkat etsinler. Bu cihaz piyasadaki orta sınıf cihazların arasında en iyilerden biri ama bu gidişle zirvedeki yerini kaybedecek. 10 gün içinde yepyeni , sapasağlam bizim dediklerimizin uygulandığı bir yazılım çıkarsa atlanta rampayı rahat çıkar ..
Ek: Atlanta usb sisteminde ntfs dosya sistemini stabil çalıştıramadığı sürece mkv dosya uzantısı ve diğer uzantıları çalışamaz. ..
fat32 yle alakası yok kücük boyutlu da mkv açmıyor
sd görüntü iyileşsin ccam daha stabil olsun yeter nelerle uğraşıyorlar ya
Baldemir
26-09-2011, 02:21
Evet bencede millet yeni yazılım çıkarttı desinler diye yapmışlar 5 tane mkv dosyasını denedim hiçbirini oynarmadı cihaz kilitlenip kalıyor kumanda işlev görmüyor elektiriği fişten çekmek gerekiyor yazılım tamamen fiyasko dört saatim boşa gitti yazık :smiles22:
Ne umutlarla almıştım ben bu cihazı daha alalı 2-3 ay oldu resmen soguttu beni Atlanda HD BOX :(
cilginizmirli
26-09-2011, 02:22
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link) Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
mustafats1967
26-09-2011, 02:23
Bir karşılaştığım hatayı da aktariyim. Power tuşuna basıp cihazı standy by moduna alırken işleniyor diyor ve öyle kalıyor cihaz takılıyor. Arkadan güç girişini çıkarıp bi daha takmak zorunda kalıyorum. (Çözümünü bilen varsa yazsın pls. ) bide yazdıklarımıza atlanta teknik heyeti okuyormu onu da merak edyorum.
Baldemir
26-09-2011, 02:24
Karışık kanal yazısı yerine şifreli kanal yazıyor bu yazılımda
mustafats1967
26-09-2011, 02:28
Karışık kanal yazısı yerine şifreli kanal yazıyor bu yazılımda
Büyük bir olay tebrik ederiz ekibi. O kadar yazılımsal sorunun içinde en basitini görmüşler tebrik ederiz :) :)
Millet bu hafta nova diye bi cihaz çıkacakmış ankara menşeili ben benim cihazı satıp onu alacam büyük ihtimal atlantadaki bütün eksikleri o cihazda tamamlamışlar fazlası var eksiği yok diyorlar. Mgcam ve cccam çalışmaları mükemmelmiş .. Bir çıksın görüşlerimi aktarırım.
xalperenx
26-09-2011, 02:33
yazılım için tşklr ama şifreleme sistemleri yine eklenmemiş..(viacces nağra vs)
cilginizmirli
26-09-2011, 02:39
Resimler konusunda açıklama yapayım arkadaşlar.Cihazın açılmasındaki grafik gerçekten görsellik katmış.Önceki yazılımda kanal değiştirirken sinyal göstergeleri pembe idi.Bu yazılımda mavi renkli.Mkv dosyasını flastan okuyor.Fakat sürekli sardırıyor.Bir de şu değişiklik var mustafats1967 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi önceki yazılımda karışık kanal diyordu.Bu yazılımda şifreli kanal diyor.Cihazımdan çok memnunum ancak disney xd kanalına geldiğimde yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorunu ancak fişi çekip tekrar açınca düzeliyor.Eğer bu sorunu çözerlerse cihazın hiçbir kusuru yok.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır.
mustafats1967
26-09-2011, 04:09
Resimler konusunda açıklama yapayım arkadaşlar.Cihazın açılmasındaki grafik gerçekten görsellik katmış.Önceki yazılımda kanal değiştirirken sinyal göstergeleri pembe idi.Bu yazılımda mavi renkli.Mkv dosyasını flastan okuyor.Fakat sürekli sardırıyor.Bir de şu değişiklik var mustafats1967 rumuzlu arkadaşın da dediği gibi önceki yazılımda karışık kanal diyordu.Bu yazılımda şifreli kanal diyor.Cihazımdan çok memnunum ancak disney xd kanalına geldiğimde yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorunu ancak fişi çekip tekrar açınca düzeliyor.Eğer bu sorunu çözerlerse cihazın hiçbir kusuru yok.Ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır.
cilginizmirli arkadaşın beklentilerini cihaz belki karşılayabilir ama benim beklentilerimi karşılamadı. 215 yazılımında sorunların çoğunun giderilmesini umuyordum ama gördüm ki sadece % 5 i çözüme kavuşmuş onlar da küçük problemler text problemi ve renk vs... Belirttiğimiz problem ve önerilerle birlikte cihaz tam verimli hale gelebilir. Bu problemler en kısa zamanda çözüme kavuşmazsa yeni çıkacak olan cihazlar atlantayı unutturur.
NOT : Marka olmak kolay birşey değildir.
pofuduk32
26-09-2011, 19:57
teşekkürler
Birinci mesaja eklenen özellikler hakkında bilgiler eklenmiştir.
Özellikle yazılım test yazılımı burdan şunu açıklamak istiyorum cihazlar için gelen emu ve paylaşım yazılımları genelde illegal olduğu için çoğu fazla test edilmez. Özellikle bazı arkadaşlar bu cihazın yazılımını tamamen lınux eklenti eklenebilen yazılımlarla karşılaştırp ondaki özellikleri istiyorlar ama bu imkansız ve öyle bir stabillik olması çokzor.
Ayrıca herkezin bir çok isteği var benım iki isteğim var CCcam ve görüntü kalitesi. Cihazın kapasitesi belli flaş kapasitesi ve RAM kapasitesi zaten kulanabilecek maxsimum düzyede kullanılıo... MKV oynatmış yada oynatmamış menude şu renk olmuş olmamış yok kanal listesi şöyle düzenlenecekmiş falan filan kimse kusura bakmasın cihazı alırken birazda herkez teknik kapasitesine baksın. Bence NEXT firması bazen iyi yapıyor bu özellik bizde yok yeni cihaz cıkardık onu alın mantığıyla iş yapıyorlar onlarda iyisi yok bakın piyasaya NEXT kadar modeli olan vir marka varmı. 2000 HD ve dobratech madurlarına sorun.
Bu yazılımı savunmuyorum ama en guzelı yapılması gereken bu cihazda standat bir menu ve kanal taşıma Ccam en gunceli ( 1 adet sürüm ve en fazla 5 satır clıne) en cok kullanılan video formatı göruntu ve seste kalite bırde standart bis menusu yeterli.
Bence gereksiz olanlar.
Buket listesi
Fazla cccam sürümleri
FAzla clıe satırları
Emu
Gereksiz tuş eklentileri
Gereksiz menu renkleri ve menuler
gereksiz eklentiler
cilginizmirli
26-09-2011, 20:50
Birinci mesaja eklenen özellikler hakkında bilgiler eklenmiştir.
Özellikle yazılım test yazılımı burdan şunu açıklamak istiyorum cihazlar için gelen emu ve paylaşım yazılımları genelde illegal olduğu için çoğu fazla test edilmez. Özellikle bazı arkadaşlar bu cihazın yazılımını tamamen lınux eklenti eklenebilen yazılımlarla karşılaştırp ondaki özellikleri istiyorlar ama bu imkansız ve öyle bir stabillik olması çokzor.
Ayrıca herkezin bir çok isteği var benım iki isteğim var CCcam ve görüntü kalitesi. Cihazın kapasitesi belli flaş kapasitesi ve RAM kapasitesi zaten kulanabilecek maxsimum düzyede kullanılıo... MKV oynatmış yada oynatmamış menude şu renk olmuş olmamış yok kanal listesi şöyle düzenlenecekmiş falan filan kimse kusura bakmasın cihazı alırken birazda herkez teknik kapasitesine baksın. Bence NEXT firması bazen iyi yapıyor bu özellik bizde yok yeni cihaz cıkardık onu alın mantığıyla iş yapıyorlar onlarda iyisi yok bakın piyasaya NEXT kadar modeli olan vir marka varmı. 2000 HD ve dobratech madurlarına sorun.
Bu yazılımı savunmuyorum ama en guzelı yapılması gereken bu cihazda standat bir menu ve kanal taşıma Ccam en gunceli ( 1 adet sürüm ve en fazla 5 satır clıne) en cok kullanılan video formatı göruntu ve seste kalite bırde standart bis menusu yeterli.
Bence gereksiz olanlar.
Buket listesi
Fazla cccam sürümleri
FAzla clıe satırları
Emu
Gereksiz tuş eklentileri
Gereksiz menu renkleri ve menuler
gereksiz eklentiler
Volkan kardeş söylediklerinin hepsine katılıyorum.Cihaz piyasadaki emsallerine göre kat kat iyi.Fakat aldığım günden beri(Mayıs 20011)cihaz disney xd kanalına gelince yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorun fişi çekilmeden kesinlikle düzelmiyor.Sen şu ana kadar böyle bir problemle karşılaştın mı?Elbette her güzelin bir kusuru vardır.Ne yapalım hedefim vu duo ya ulaşıncaya kadar katlanacağım.
nasıl begendinizmi arkadaşlar yükleyelimmi?
Volkan kardeş söylediklerinin hepsine katılıyorum.Cihaz piyasadaki emsallerine göre kat kat iyi.Fakat aldığım günden beri(Mayıs 20011)cihaz disney xd kanalına gelince yukarıdan aşağıya bir çizgi iniyor ve cihaz kitleniyor.Bu sorun fişi çekilmeden kesinlikle düzelmiyor.Sen şu ana kadar böyle bir problemle karşılaştın mı?Elbette her güzelin bir kusuru vardır.Ne yapalım hedefim vu duo ya ulaşıncaya kadar katlanacağım.
benim cihazımda hiç bir sıknıtı yok. Alalıdan beri bir defa bile kitlenmedi gayet stabil ama ben cihaza fazla yüklenmıom.
cabbari ben yüklemedııım ben beyadır yuklemıom bakalım bir kaç gun geçsınn heralde bir kaç gun içinde yenı yazılım cıkar bundaki sorunlara bakarak.
bende en son 2.13 yüklü ama sanki gördüm en iyi yazılım 204 olanı sanırsam
TurKuaZv
27-09-2011, 01:08
slm bu atlanta cihaza cccam ın 2 yönlü kullanılan bir yazılımı yüklenebiliyor mu ?
slm bu atlanta cihaza cccam ın 2 yönlü kullanılan bir yazılımı yüklenebiliyor mu ?
tek yünlü CCAM kullanabilirsiniz.
TurKuaZv
27-09-2011, 11:59
tek yünlü CCAM kullanabilirsiniz.
durum feci desenize :)
Arkadaşlar,Yeni 2.15 yazılımı bana göre hatalı yüklemeyin.Çünkü kanal geçişlerinde "Bilgi" "Kayıt Başarısız"diye yazı çıkyor kanallar göstermiyor kitleniyor.Kapatıp açtıktan sonra yeniden çalışıyor.Başka bir sorun da güncelleme hostuna girdiğinizde bekliyor diyor öyle kitleniyor.Ben fabrika ayarlarına dönüp 2.13 geri döndüm.Bilginize
şu an yazılımda hata var kayıt hatası veriyor ve kanallar cıkmıyor.eski 213 yazılıma dönün
aynen öyle hata var ben 2.13 e geri döndüm
atlanta kan kaubediyor bence adını lekeliyor
Baldemir
06-10-2011, 00:35
aynen öyle hata var ben 2.13 e geri döndüm
atlanta kan kaubediyor bence adını lekeliyor
Aynen usta bende malesef . 2.13 e geri dönmek zorunda kaldım :(
goenenly
08-10-2011, 19:48
Malesef yazılımı yükleyemedim geçersiz dosya diyor. Usb ile yükleyemedim sanırım yazılımın hosta verilmesini bekleyeceğim
duyduğuma göre yükleyenler yazılımın artı ve eksilerini şöyle özetliyorlar
Bilgi için teşekkürler...
cilginizmirli
08-10-2011, 20:09
Doğrudur arkadaşlar ilk yazılımı yüklediğimde bir sorun yoktu.Fakat 1 haftadır bende aynı sorunları yaşadım.O yüzden bende eski yazılıma geri döndüm.