PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ptt'de yatırılan elektrik faturasına 2 lira bedel alındığı doğrumu?

aliharbiye
30-09-2011, 19:39
İyi akşamlar arkadaşlar şimdi yeni duyduğum habere göre ptt'de yatırlan her elektrik faturası için gelecek ay'a mensuben 2 lira para bedeli yani, hesap ücreti ödendiği doğrumu? artı halen ödenen elektrik faturalarında trt kurumuna yüzdelik para kesintisi varmı yoksa onu kaldırdılarmı?. bu iki yazdığım şeyler doğruysa, demekki memleket elden gitmiş umarım yalandır. eğer bu şeyler doğruysa, bu kanunları kayan insancığın aklından şüphe ederim ben, yazıklar olsun böyle zihniyete. kuruşunu bile helal etmiyorum, kalın sağlıcakla.

gacvokem
30-09-2011, 23:06
hepsi dogru birde ben eklim bankaların kredi kartı ödemelerini ptt den yaparsanız 1 tl+ telefon faturalarında 2 tl.:8[1]:, :8[1]:

MUTAF
01-10-2011, 00:24
her faturayı kendi şubesinden ödemek gerek. yoksa karsız iş yapmaz kimse..

o değilde trt için ödenen vergiler neyin nesi ya.?

aliharbiye
01-10-2011, 08:46
hepsi dogru birde ben eklim bankaların kredi kartı ödemelerini ptt den yaparsanız 1 tl+ telefon faturalarında 2 tl.:8[1]:, :8[1]:
sevgili gacvokem şakamı bu yoksa gerçekmi? ptt. yatırılan her elektrik faturasına 2 lira bedel ödediyimiz doğrumu?

gacvokem
05-10-2011, 10:48
aynen doğru , gelelim TrT vergisine şiz şunu biliyormuydunuz , bence bilmiyordunuz TrT ye kesilen vergilerin ulaştırma bakanlığında bir fonda biriktirildiğini ve de secimden birkaç ay önce biriktirilen o trilyonlarca vergilerin partinin secim kampanyalarında kulanıldığını ..

aakdas
05-10-2011, 11:04
aynen doğru , gelelim TrT vergisine şiz şunu biliyormuydunuz , bence bilmiyordunuz TrT ye kesilen vergilerin ulaştırma bakanlığında bir fonda biriktirildiğini ve de secimden birkaç ay önce biriktirilen o trilyonlarca vergilerin partinin secim kampanyalarında kulanıldığını ..

Bu haberin doğruluğu nedir ıspatlarmısın duyumlar hariç nerde gördün veya okudun

serkansgrl
05-10-2011, 11:15
Bu haberin doğruluğu nedir ıspatlarmısın duyumlar hariç nerde gördün veya okudun

siyaset meydanına dönmesin burası

aakdas
05-10-2011, 15:30
arkadaş partinin seçim kampanyalarında kullanıldı diyor ona birşey yok ben ıspatla değince mesajım alıntı yapılarak siyaset meydanına dönmesin öylemi serkansgrl

xfles7837
05-10-2011, 18:05
iki lirayı bilmemde bazı faturalardan 1 lira alındığına bizzat şahit oldum. memur uyarıyor zaten çoğu zaman.

aliharbiye
05-10-2011, 18:12
kimse bunun doğru olup olmadığını bilmiyormu acep?

vasko
05-10-2011, 19:17
bazı faturalardan ücret alındığı doğru ötneğin Türkcell ve Gigitürk faturalarından alınmakta ancak Wlektrik faturalarından alındığı doğru değildir...

gacvokem
05-10-2011, 20:50
:)ben bu kadarını söylerim, buyur ulaştırma bakanlığını ara bir vatandaş olarak bilgi edinme hakkın var sana kesin cevap verecekler, dilekceyle başvurman halinde ordan öğren böyle böyle diyorlar doğrumu bu diye..Benden trt adına aldığınız veregileri biriktirdiğiniz fondaki paraları ne yaptınız diye sor .
sağolsun önemli yerlerde tanıdıklarımız var bazen böyle duyuyoruz ister istemez:)

uydu3405
05-10-2011, 20:59
ya doğru olduğunu varsayalım bu devletin bir kurumu ve kanunsuz iş değil özel işlem yapan gişelerde alıyor bu tip ücretler her kurum kâr gütme amacıyla çalışır kanunsuz olsa zaten yapmazlar üstelik memurlar uyarıda yapıyor ne var bunda
olay siyesete kadar bulaşmış ne kadar saçma