Orijinalini görmek için tıklayınız : next ye 2000 new cihaz yazılımı
aliharbiye
05-10-2011, 09:54
Merhaba saygı değer arkadaşlar dün bana next ye -2000new cihazı geldi, eletrik fişini takıp fişini prize taktım,yeşile çalar ufak ufak slaytlı renkler verdi tvye ön panelde dört yatay çizgi var aynen böyle ---- nette forumlarda bu cihazın yazılımını aradım bulamadım elinde olan varsa veya herhangi bir yerde varsa link verirseniz çok makbule geçecektir, cihazın beslemeini kontrol ettim besleme voltajların biri hariç hepsi sağlam, 22 volt 34volt çıkarıyor, cihaza giden besleme kablosunu çektiyim zaman voltaj normale dönüyor, bende orjinal yazılım deneyim dedim, belki düzelir, böyle bir arıza ile karşılaşan arkadaş oldumu acaba teşekkürler.
Sonunda 2000 new' yazıyor.
aliharbiye
05-10-2011, 10:17
evet ön panelin sağ üst köşesinde ye-2000 new yazıyor,cihazda açılmıyor. versiyonunu okuyum, sizce sorun ne olabilir acaba? ilginizede teşekkürler.
Bende yazılım yok bende biraz araştırdım ama eski bir cihaz olduğu için yazılım bulamadım :(umarım yazlım bulabilirsin.Ana kartta arıza olma olasılığı yüksek.
aliharbiye
05-10-2011, 12:01
öncelikle ilgine sonsuz teşekkürler ediyorum evet bende seninle aynı düşüncedeyim zira sol taraftaki işlemci acaip ısınıyor ısınmasıda kesinlikle anormal, önce bir dump atıyım bakim bii olmasa zaten eski cihaz, belki sahibi yeni cihaz alır,saygılarımla aliharbiye
unalarman
05-10-2011, 13:41
Bahsettiğin 2000 New eski bir cihazdır,ben kullanıyorum.Yazılım yükleme şansı yok,çünkü o özelliğe sahip değil.