Orijinalini görmek için tıklayınız : Hotbırd 18 Paketini tv karti ile izlemek için bakınız
SEVMEK46
08-10-2011, 22:29
Hotbırd 18 Paketini tv karti ile izlemek için bakınız
merhaba
digital tv karti olan üyelerimiz sizlerde izleyebilirsiniz yayınlari
Ekteki programi indirip Progdvb-->>plugins dosyası içine koymanız yeterli ama zipten kurtarip öyle atacaksınız zipli atmayın program çalışmaz yardıma ihtiyacı olanlar bu konudan yazabılırler uzakdan yardımcı olabılırım
Not: tv karti dısında yardım ıcın mesaj yazmayınız bu konuya
INDIR (Only the registered members can see the link)
Konu DVB-S Plugins bölümüne taşınmıştır..
sileliersin
27-10-2011, 20:53
selam sevmek 46 linkte download bölümünü göremedim. proğramı nerden indireceğz. sayfa açıldı ama proğ. indir diye bişey yok. bende sky star 2 var. *****llarımı açıyor. biraz bilgi verirsen sevinirim.tşkr. emeğine sağlık diyeceğim. proğ.kursuktan sonra. tabiii.:)))
sileliersin
27-10-2011, 21:03
yumra kardeş sen proğramı indirdinmi. ben proğramı göremedim linkte. işe yarıyormu. bilgi verirsen sevinirim. pm den proğramı gönderebilirmisin. tşkr.
ruzgar142
27-10-2011, 21:56
ustam bende dream modül var eskiden freex ve x dream kanallarını acıyodu simdi acmıyor acaba onada yükleyebilirmiyim ve nasıl yükleyecem yardımcı olursan sevinirim...
SEVMEK46
28-10-2011, 03:28
ustam bende dream modül var eskiden freex ve x dream kanallarını acıyodu simdi acmıyor acaba onada yükleyebilirmiyim ve nasıl yükleyecem yardımcı olursan sevinirim...
ona yüklenmez bu tv kartları için geçerlidir
SEVMEK46
28-10-2011, 03:29
selam sevmek 46 linkte download bölümünü göremedim. proğramı nerden indireceğz. sayfa açıldı ama proğ. indir diye bişey yok. bende sky star 2 var. *****llarımı açıyor. biraz bilgi verirsen sevinirim.tşkr. emeğine sağlık diyeceğim. proğ.kursuktan sonra. tabiii.:)))
linki yenıleyecegım
usta sanırım pc ye bağlanan aver media gibi mi