Orijinalini görmek için tıklayınız : Serverı Cihaza Attım ama Aktifleştiremedim
Arkadaşlar yeni cihaz aldım 500S.
Cihaz ip alıyor ve FTP ile bağlanıyorum.
Var-Etc içine C: aaaaa 40000 kullanıcıadı parola
bilgilerimi de girdim. Cihazımda 2.1.4 ccam modülü ve Gemini 420 var.
açamadım şifreli kanalları. ne yapmam lazım? bi el uzatın sinir oldum saatlerdir lütfen.
Bu arada CCcam.cfg dosyam bomboş. sadece benim attığım C satırı mevcut.
Arkadaşlar cevap yokmu bekliyorum yardım lütfen.
Arkadaşlar Dreambox 500s cihazda server info yeşil yanıyor, 366 kart gözüküyor ama bir türlü şifreli kanalları açmıyor.
Diğer bütün kanallar açılıyor. neyi eksik yaptım? Ne yüklemem ne yapmam lazım?
Arkadaşlar Dreambox 500s cihazda server info yeşil yanıyor, 366 kart gözüküyor ama bir türlü şifreli kanalları açmıyor.
Diğer bütün kanallar açılıyor. neyi eksik yaptım? Ne yüklemem ne yapmam lazım?
normalde açması lazım bence cihazın fişini tekrar çıkarıp dene sıfırdan
yargıç_1
15-10-2011, 11:13
yerli platformlar hakkında bilgi paylaşmak yasaktır !!
acaba neyi yanlış yapıyorum. mesela JCS kanalının üstüne gelince açmıyor hiçbir şekilde aradığınız servise ulaşılamadı diyor.
Arkadaşlar Eutelsat ve Hotbird snr 60 civarında.
Türksatta ise 90 larda. bundan sorun olabilrmi?
baretta29
15-10-2011, 18:36
Arkadaşım cfg config dosyanın yedegi varmı neyi attıgını biliyormusun normalde yükleme yaptıgın zaman kb olarak bir rakamı görmen gerekir acaba server dosyanın içimi boş yoksa yükleme yaparken hata yapıyorsun
Flashxp ile cihaza baglan var -etc içine cfgconfig dosyanı at sonra cihazın fişini çıkar yeniden tak olması gerekir test etmek içinde:
menü -kurulum-uzman kurulum-iletişim bilgilerine gir üstte sarı tuş var test et diye ona bas allta soldaki kırmızı ışıkların sırayla yeşil olamsı gerekiyor .olmuyorsa server biliglerinde sorun var demektir.
Server aldıgın yerle temasa geç veya yeniden dosyayı al yükle çözüm böyle kolay gelsin.....
Hocam cihazı götürdüm yapamadığım için. Uyducuda da çalışmadı. Çünkü Next diseq kullanıyormuş. Cihaz diseq seçiyor dedi mümkünmü böyle birşey?
sinlenmez
16-10-2011, 23:18
next diseqc'le çalışır da eutelsat ve hotbird snr'ler 60 çok az.. 75 min olmalı. uydu açılarına baktır tekrar.. ya da lnb ayarına yeniden bak..
Hocam benim uyducuda da çalışmadı cihaz. ama başka yerde çalıştı. ikimizin de açıları bozulamaz değil mi? ondan diseqc dedim en son yine de sağol cevabın için.
baaşka yerde nasıl çalıştı demekki serverde sorun yok anten ayarlarına baksan 60 az gibi sadece tek uydu yapıp denesen hortbırd tek olarak dene bir.
baaşka yerde nasıl çalıştı demekki serverde sorun yok anten ayarlarına baksan 60 az gibi sadece tek uydu yapıp denesen hortbırd tek olarak dene bir.
Hocam hemen anlatıyorum :)
Başka yer benim cihazı aldığım Bölge Bayii. Onda çalıştı cihaz. Hangi marka Diseqc allah bilir :)
Benim evde çalışmıyor. Next diseqc.
Benim eve uyduyu kuran adamda çalışmıyor. Next diseqc.