Orijinalini görmek için tıklayınız : media link black panther kanallar acilmiyor
slm arkadaslar acilen yardima ihtiyacim var uydu alicim baslikta yazdigim black panther cihazin tam iyi bir kulanicisi degilim yanlislikla cihazi fabrika ayarlarina getirdim su anda hic bir kanal acilmiyor enuye girip statu bolumune girdigimde ccam sunucu 1 url kimligi felan yaziyor ne yapacagimi bilmiyorum simdiden yardimleriniz icin tesekkkurler
server bilgileriniz silinmiş. Server bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
server bilgilerini ellle girebilirmiyim ben yurtdisinda yasiyorum cihazi turkiyeden almistim aldigim kisiden alsam bilgileri kendim ayarlaya bilirmiyim cok tsk...
sancaktar78
16-10-2011, 21:39
evet ayarlarsınız
bilgileriniz icin cok tesekkur ederim
ali muştu
21-11-2011, 17:31
medialink panter cihazıma server cline giriyorum fakat calışmıyor aynı serverı baska cıhaza gırıyorum calısıyor baska serverı deniyorum busefer ki calısıyor medialink te bu sorunla karsılasan baska birileri varmı acaba bu cihaz server mı seciyor ??
Bazen uydulardan tüm ayarlar yapılmış olmasına, hiç bir sorun olmamasına ve tüm göstergeler doğru olmasına rağmen yayın alamıyorum. başka cihazlar canavar gibi çalışırken bu makinede böyle oluyor. Sorun nasıl düzeltilecek anlamış değilim. sorun alette mi internet bağlantısındamı ? konuyla ilgilli yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...