Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk ten linux cihazını getirene kampanya
Digiturk’ten; server bağlantılı/Linux işletim sistemli eski uydu alıcısını getirene; ilk 6 ay Giriş Paketi + en az 2 ***if Paketi ve Lig TV'li Spor Paketlerinden Şampiyonlar Paketi 27,99TL, Süper Lig Paketi 29,99TL! Üstelik Süper Lig veya Şampiyonlar Paketine üye olanlara Beko Basketbol Ligi maçları da hediye! Only the registered members can see the link
Arkadaşlar yorumlarınız nedir? Digiturk sitesinde görmesm şaka derdim ama gerçekmiş.
bence bomba bir kampanya şimdi digiturk yavaş yavaş oturmaya başladı yasal yoldan izlemek bene böyle ***ifli olabilir
modül satışı yapmadığı sürece ben abone olmam
hallederiz
19-10-2011, 18:22
tuzaktan başka bir şey değil
cilginizmirli
19-10-2011, 18:57
modül satışı yapmadığı sürece ben abone olmam
Katılıyorum.Modül satışı olmadan asla.
three_20
19-10-2011, 19:54
6 aydan sonra ne kadar fiyat ben kampanyaya baktımda göremedimm
abone olanın aklina şaşayım......
digitürkten kolumu zor kurtardım bir daha elimi vermem...:smiles22:
eger modullu taraftar aboneliği verirse alırım.birde paket vereceğine uygun fiyata kanal kanal satsa daha iyi olur ne yapayım bir sürü paketi istediğim kanallar belli
xfles7837
19-10-2011, 20:22
Bu sistem değişikliğininde yakında patlayacığını bildikleri için kıvranıyorlar,
adamlar kaçak işine epey bi bütçe ayırmışlar vede şimdilik bunu başardıklarını düşünüyorumm.....
digitalnetwork
19-10-2011, 22:54
ama yabanci kanallr da sorun yok onlar calisiyor...
süleyman09
19-10-2011, 23:34
arkadaşlar digitürkün kampanyasını inanmayın üye oluncada iki bük koyar cayamassın da ben serverimdeyok ama cıhazada vermem çooookkkk memlunum dmden
uydu3405
19-10-2011, 23:54
zaten ellerimizdeki iyi uyduyu alıp dandik uydu vericekler hergün ızdırap olucak inanın ben digiforumu okuyorum hergün inanın abartmıyorum cihazlardan çok şikayet var millet izleyemiyor ki kanalları hep kutudan şikayetçiler
kiminin sesi çıkmıyor kiminin kutusuna kanal eklenmemiş bir sürü problem
Bares-si
20-10-2011, 01:48
Bize her yer DT.
server bağlantılı/Linux işletim sistemli eski uydu alıcısını getirene
Nasıl yani? Amaç ne :)
Bares-si
20-10-2011, 04:50
Amaç belli,belki bir kaç enayi bulurUmda server bağlantısına ulaşırım (eğer sıfılamayıp içindeki Cccam dosya ile götürürlerse )diye veya diğer taraftan nasıl olsa ID 'yu çözecekler diye yaptıkları çaresizlik..