Orijinalini görmek için tıklayınız : Müge Anlı'ya dava açılıyor
muslum-baba
24-10-2011, 18:34
Only the registered members can see the link
Van'da meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremin ardından ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programında sunucu Müge Anlı'nın yaptığı "Herkes haddini bilecek. Yeri geldi mi taş atacaksınız, Mehmetçik'i kuş avlar gibi avlayacaksın sonra zor günlerde canım cicim deyip, yardım isteyeceksin" açıklamasına tepki yağdı.
Müge Anlı'ya dava açılıyor CNNTurk.com (Only the registered members can see the link)
aliharbiye
24-10-2011, 18:55
bence doğru söylemiş, tepki yapacak olan insan önce düşünsün, sonra tepki göstersin,ayrıca onu mahkemeye verecek olan şahsı mahkemeye bilahire vermek gerekiyor.ARKADAŞLAR BAKINIZ ARAMIZDA KÜRT ARKADAŞLAR OLABİLİR, LÜTFEN KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN, VANDA KÜRT HALKI MEVCUT VE BU BİR YÜREK ACISI ALLAH KİMSEYE ZEVAL VERMESİN,TABİİKİ BU DEPREM HEPİMİZİ ÜZDÜ, ORADA ÖLENLERE BAŞSAĞLIĞI DİLER, EN KISA ZAMANDA YARALARININ İYİLEŞTİRİLMESİNİ NİYAZ EDERİM, İŞTE İNSANLIK BUDUR SANA SİLAH TUTAN ADAMA SEN YARDIM EDİYORSUN ETMEYE ÇALIŞIYORSUN OARAYI KİM KALKINDIRACAK YARALARI KİM SARACAK TABİİKİ DEVLETİMİZ HÜKÜMETİMİZ, NE MUTLU VATANDAŞINI DÜŞÜNEN HÜKÜMETE DEVLETE,BEN ŞAHSEN MÜGE ANLI İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR ARD NİYET DÜŞÜNMÜYORUM, DEMEK İSTEDİYİ SADECE TÜRK VATANDAŞININ TÜRK VATANDAŞINDAN BAŞKASI YOK SAYGILARIMLA ALİHARBİYE.
NÖTİG. ARKADAŞLAR KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN BEN SADECE BİR DEĞERLENDİRME YAPTIM, UMARIM BANA POTANSİYEL SUÇLU GÖZÜYLE ELEŞTİRİ YAPILMAZ TEKRAR SEVGİLER SAYGILAR.
pencere77
24-10-2011, 18:56
kendi düşüncesini sölemiş bayan...
doğru söylemiş ; söylesınde
Demirtaş'tan 'kardeşlik mesajı'
Van’da incelemelerde bulunan Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından, ''Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler'' dedi.
bakhele bak bak !
işte güzel bir yorum...
VAN MERKEZ NUFUSU 350 BİN.ŞEHİTLER İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞTE 50 KİŞİ KATILDI.DOĞRU SÖYLEMİŞ KİMSE GÖBEĞİNDEN KONUŞMASIN diyor kardeşin birisi:clap2::
Bencede Müge Anli çok dogru soylemis sozlerinde hakli Van da sehitlerimiz için kaçkisi yürüyüs yapti yaziklar olsun onlara
Çok doğru söylemiş ağzına sağlık.Bütün Türkiyenin hem fikir olduğu şeyleri söylemiş.
Helal sana Müge hanım Mehmetçiğimi şehit eden itlerin yardımcılığını yapan bu kişileri Allah daha beter etsin.
muslum-baba
24-10-2011, 20:30
kadın haklı kimse darılmasın polislere taş atarsın binlerçe askeri şehit edersin kaldınmı türk devletine.
kadın haklı kimse darılmasın polislere taş atarsın binlerçe askeri şehit edersin kaldınmı türk devletine.
:45::45::45:
mahkemeyi açan da pkk dır herhalde.
inanin polisin askerin orada çabasina gorunce inanin benimde aklima gelmedi degil senin kursun SIKTIGIN tas attigin emniyet guçleri seni senin akrabalarinin cani için çaba harsiyorlar orada herkesin soylemek isteyipte soylemedigine soylemis muge anli
hallederiz
24-10-2011, 22:33
ağzına diline sağlık..
uydu3405
24-10-2011, 23:32
sözlerinin altına imzamı atarım zaten ben deprem bölümünde şöyle bir yorum yapmıştım belki doğru belki yanlış
şehitlerden dolayı bu millet çok beddua etti belkide bu yüzden deprem oldu
balıkcı57
24-10-2011, 23:43
dogru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar.
Bu kadını normalde hiç sevmem ama gerçektende dogruları söylemiş Bu dunyada olup bitenler diğer tarafa kesinlikle kalmıyor bence
demir2768
24-10-2011, 23:53
sözlerinin altına imzamı atarım zaten ben deprem bölümünde şöyle bir yorum yapmıştım belki doğru belki yanlış
şehitlerden dolayı bu millet çok beddua etti belkide bu yüzden deprem oldu
aynen katılıyorum ve dahası kadının sözlerinin altında buzagı aranacagına meclisteki öküzlere baksınlar
veyselbakan
25-10-2011, 02:21
öncelikle allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin orada bebekler ve masumlarda öldü ama birde aması var orada bu devletin askerini taşlayıp küfredenler bu devletin askerine kurşun sıkanlara yardım ve yataklık edenler pkk lı leşler geberdi diye bu devletin askerine molotof ve taşlarla saldıranlara soruyorum şimdi nerede o güvendiğiniz pkk ve apo iti devlettien askerinden polisinden yardım istemek için allahının başınıza bir felaket mi vermesi gerekiyordu? buradan tekrar masum olan kürt halkını tenzi ederek konuşuyorum şimdi bakıyorum apo diyenler yurdun 4 yanından gelen yardımlara teşekkür ediyorlar demekki bir musibet bin nasihattan daha hayırlıymış iyi akşamlar!
yargıç_1
25-10-2011, 04:05
öncelikle allah kimsenin başına böyle bir felaket vermesin orada bebekler ve masumlarda öldü ama birde aması var orada bu devletin askerini taşlayıp küfredenler bu devletin askerine kurşun sıkanlara yardım ve yataklık edenler pkk lı leşler geberdi diye bu devletin askerine molotof ve taşlarla saldıranlara soruyorum şimdi nerede o güvendiğiniz pkk ve apo iti devlettien askerinden polisinden yardım istemek için allahının başınıza bir felaket mi vermesi gerekiyordu? buradan tekrar masum olan kürt halkını tenzi ederek konuşuyorum şimdi bakıyorum apo diyenler yurdun 4 yanından gelen yardımlara teşekkür ediyorlar demekki bir musibet bin nasihattan daha hayırlıymış iyi akşamlar!
güzel anlatmışsın
ama masum insanlarda var o çok üzücü işte
Allah yardımcıları olsun
bişey demiyeceğim... içlerinde mazlumlarda var.
bir kaç hafta sonra yine bakmak lazım. vanlılar ne hissediyor? devletine karşı...
geçmiş olsun hepsine...
şimdiye kadar bizi bölmek için cabalayan diyarbakır belediye başkanı ve bdp lilere neden bu tavrı göstermi bu muhteremler yardım etse ya şimdi belediye başkanı ses yok bazı insanların taşları önüne dökmesi lazım yoksa müge hanlıya yapılan doğru değil
kısacası burdan çıkan sonuç kötü amaçlı kişilerin ders alıp terörü desteklememeleri ama nerde?
bencede çok doğru ve haklı bir şeyler söylemiş kimlere dokundu acaba
ŞRARSKOZ
25-10-2011, 12:57
helal olsun kadına bunu mahkemeye verenlerde şerefsizdir işinden eden de buzmana kadar hiç bir milletvekili komserime dayak atmamıştır gözterinin önünde durmamıştır herkes haddini bilsin batıda herkes vergisini verir doguda yüzde sekzeni kacak kullanır bunun neresinde adalet vali babacan sormuş 7 defa beyleriniz nerde diye at almaya diyor hepsi komutan ne diyor evlrin üzerinden ateş acıldı hiçte erkek yok neden se pkk ya destek verenin ve işini yapmayanın ALLAH belalarını versin herşey TÜRKİYE için tek devlet ve tek TÜRKİYE tek BUNU HERKES BÖYLE BİLESİN saygılarımla
Genelleme bir laf kullanmamış.
Polise askere taş atanlara ve pkk yandaşlarından bahsetmiş.
Yani şu durumda dediği herşey zaten bütün Türk milletinin içinden geçirdiği cümleler.
Doğru söylemiş masun Türk askerine ve Türk polisine kurşun sıkan insanlara acıman
iyi demiş..... malesef kurunun yanında yaşda yanıyor
kadın, şehit yakınlarının içinden geçirdiğini dobra dobra dile getirmiş. bence hakimde bu durumu göz önünde bulundurup, beraat kararı verecektir. hepimiz müge anlının yanındayız.
muslum-baba
25-10-2011, 18:34
doğru söylemiş masun türk askerine ve türk polisine kurşun sıkan insanlara acıman
:45:...ama kurunun yanında yaşta yanıyor.
haklısın müge hanım söylediklerinin arkasında dik dur.arkandayız sana katılıyorummm.
pencere77
25-10-2011, 20:20
Müge Anlı: Yanlış Değerlendirildim! videosunu izle - Haber - Mynet - Video (Only the registered members can see the link)
levantes
25-10-2011, 20:37
bu söylenen söz bence de doğru amma ve lakin bir de bunun mantık boyutu olmalı. şöyle ki: bu sözden dolayı pkk saflarından pişman olup ta devletine dönen kişi sayısı bence sıfırdır. ama bu sözlerden dolayı etnik olarak aşağılandığını hissedip pkk ya bundan sonra sempati duyacak kişi sayısını tahmin edemiyorum.! bu sözlerin,pkk ya,karşı propaganda yapma fırsatı vermekten öteye hiçbir faydası olmaz..!
size samimi birşey söyleyeceğim bu en son şehit olayında namazımı kıldıktan sonra rabbim ne olursun bunlara öyle bi bela musibet verki neye uğradıklarını şaşiırsınlar diye dua ettim rabbim bir kavim çok ileri giderse o kavme bela musibet veririm diyor tabiki bunun içinde masumlarda olur amma onların gideceği yer bellidir yani cennet az önce haberlerde baktım arabaları yağmalamalar yapıyorlar polise yine taş atıyorlar sebeb çadır yokmuş örnek alın japonyayı orada hiç bi kargaşalık olmamıştır yağmalama olmamıştır insanlar yeteceği kadar ihtiyaçlarını almıştır başkalarına yetsin diye ama bu gözü doymazlar neyse
kirmastılı
25-10-2011, 21:56
helal olsun müge anlıya .çok dobra kadın
senol_30
25-10-2011, 22:00
sonuna kadar haklı kimsede gücenmesin biz zamanında çok şehit verdik erçişde unutulmasın şehit ailelerinin duaları kabul oldu yüce yaratan öyle bi ceza verdiki onlara
yakupyurt
25-10-2011, 22:05
bence doğru söylemiş bu arada neden hülya avsara tepki verilmiyor esas asker düşmanı ve ırkcı olan hulya avsardır
doğru söylemiş ; söylesınde
Demirtaş'tan 'kardeşlik mesajı'
Van’da incelemelerde bulunan Genel Başkanı Demirtaş, Twitter hesabından, ''Türkiye’nin dört bir yanından gelen yardımlarda kardeş kokusu, kardeş selamı var. Herkese teşekkürler'' dedi.
bakhele bak bak !
işte güzel bir yorum...
VAN MERKEZ NUFUSU 350 BİN.ŞEHİTLER İÇİN YAPILAN YÜRÜYÜŞTE 50 KİŞİ KATILDI.DOĞRU SÖYLEMİŞ KİMSE GÖBEĞİNDEN KONUŞMASIN diyor kardeşin birisi:clap2::
BU ARKADAŞ NE ZAMAN KARDEŞ OLMUŞ ..sıkışınca karde ş dagdaki itler gelsin yardım etsin onlara HANİ KÜRT HALKININ DAVASINI SAVUNUYORDU O DAGDAKİ İTLER ..NİYE MEDET UMUYOR DÜŞMAN GÖRDÜKLERİNDEN ..artık dogudakihalkımız anlamalı gerçegi .bunlardan ne köy olur ne kasaba ancak DANSÖZ olur demirtaş gibilerden ..
bence doğru söylemiş bu arada neden hülya avsara tepki verilmiyor esas asker düşmanı ve ırkcı olan hulya avsardır
bunu yazmana bile gerek yok arkadaşım ona gale alan yok zaten doktor onu kendi haline bırakın demiş..ne oldum degil ne olacagım diye düşünmen önemli ..bu günler onun için cicim ayları yarınıda var bunun..devran döner ..görürüz..
xfles7837
25-10-2011, 22:56
Bu ülke çoktan bölünmüş, yakında yaparız bi referandum nasıl olsa alıştık.
muslum-baba
25-10-2011, 23:05
NOt7OaYzvTc
Aslında Bülent Arınç ,Müge hanımdan önce söylemişti :
ALLAH BUNLARI HELAK ETSİN ALLAH BUNLARINDA ANALARINA 2 MİSLİ ACI ÇEKTİRSİN CEHENNEMDE CAYIR CAYIR YANSINLAR ŞEHİDLERİMİZİN RUHU ŞAAD OLSUN ALLAH AİLELERİNE SABIR VERSİN TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN
devrelektronik
26-10-2011, 00:37
arkadaşlar ben farklı duşunuyorum bence muıgenin söylediği sözler pkk nin ekmeğine yağ sürmektir çünkü o depremde ölen halktır tamam içinde pkk sempati gösteren kişilerde vardır fakat herkez pkk değildir öğretmenlerimizde.memurumuzda polisimizde ve halkımızda var bu durumlarda devletin atacağı her adım van halkının devlet sevgisini artıracağına inanıyorum
Farkındaysanız bir çok öğrenci ve öğretmende öldü Vanda.
Müge han'ın demek istediğini herkes iyi anladıda, herkeste işine geldiği gibi yorumladı.