Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardımlar yandaşlarca paylaşılıyor
Yardımlar yandaşlarca paylaşılıyor
Yardım kamyonunu canlı yayında yağmaladılar! CNN TÜRK Video (Only the registered members can see the link)
Yardım kamyonunun yağmalanması sırasında CNN TÜRK'te Ahu Özyurt'un sorularını yanıtlayan Van Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Doğar konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Doğar yaptığı açıklamada, "Polis dışarıda görev alırsa biz dağıtımı çok daha başarılı şekilde yaparız" dedi. YALAANNNNNNNNNNNNNNN
Doğar, "Van'da çeteler oluşmaya başladı. Şu an da bu tablo bizim için de hoş değil" diye konuştu.
VAN yolu üzerinde Azeri köyleri hiçbir yardım alamıyor
Belediye deposundan belediye ve muhkarlar gece gündüz yandaşlara pay veriyorlar
şu YARDIMLARI KESELİM ARTIK !!!!
Şehitlerimizin ailelerinin Elektriği Su yu kesiliyor Arkadaşlar
katılıyorum + olarakta dün van başkalede askerimize bombalı saldırı düzenlenmiş bunuda sööylemek istiyorum
Millet van a yardım için coşunca, bu birilerinin hoşuna gitmedi.
yapılan yardımları, koordineyi, hizmeti baltalamak için "o birileri" bi taraflarını yırtıyorlar.
gaza gelmemek lazım. van bizim ilimizdir. halkıda halkımız, kardeşimiz. içlerinde vatan haini varsa böyle bir zamanda "al sana" der gibi tamamına tepki göstermemiz anlamına gelmez.
dün kanalları dolaştım, üç aşağı beş yukarı aynı şeyler. belediye başkanı başbakana gelmemiş, falanca vali falancaya gitmemiş.belediye başkanı gelip şunlara ihtiyacımız var dememiş (ideolojisindenmidir yoksa gururundanmıdır bilinmez.) gibi şeyler...ulan millet can derdine düşmüş protokolün sırasımı...bu zamandada olmayı versin. bir an evvel kurtulanlara çadır ve yiyecek temin etmek yerine bunun tartışmasını yapıyorlar. kusur kalsın şimdilik protokol...
"başkalede terörist saldırı olmuş." hemen tüm hizmetleri çekelim van dan. yıkıntılarda varsa sağ kalan ölsün, kurtulanlarda soğukta ve aç kalsın öylemi?
böyle yaparsak buna en çok kim sevinir? teröristler "vah vah vana gelen tüm yardımlar geri gitti" diye üzülürmü?
selametle...
Millet van a yardım için coşunca, bu birilerinin hoşuna gitmedi.
yapılan yardımları, koordineyi, hizmeti baltalamak için "o birileri" bi taraflarını yırtıyorlar.
gaza gelmemek lazım. van bizim ilimizdir. halkıda halkımız, kardeşimiz. içlerinde vatan haini varsa böyle bir zamanda "al sana" der gibi tamamına tepki göstermemiz anlamına gelmez.
dün kanalları dolaştım, üç aşağı beş yukarı aynı şeyler. belediye başkanı başbakana gelmemiş, falanca vali falancaya gitmemiş.belediye başkanı gelip şunlara ihtiyacımız var dememiş (ideolojisindenmidir yoksa gururundanmıdır bilinmez.) gibi şeyler...ulan millet can derdine düşmüş protokolün sırasımı...bu zamandada olmayı versin. bir an evvel kurtulanlara çadır ve yiyecek temin etmek yerine bunun tartışmasını yapıyorlar. kusur kalsın şimdilik protokol...
"başkalede terörist saldırı olmuş." hemen tüm hizmetleri çekelim van dan. yıkıntılarda varsa sağ kalan ölsün, kurtulanlarda soğukta ve aç kalsın öylemi?
böyle yaparsak buna en çok kim sevinir? teröristler "vah vah vana gelen tüm yardımlar geri gitti" diye üzülürmü?
selametle...
osmann kardeş ; bizde yapılsın diyoruz yapılmasın değil
şunlar gibi olsun
--- Hürriyet Gazetesi’nin Erciş’te kuracağı Hürriyet Evleri için 1 milyon TL bağışta bulundu. Hürriyet’in depremzedelerin prefabrik evlere yerleşmelerini amaçlayan kampanyası da büyük ilgi görüyor.
---Kış koşullarına dayanıklı, mutfağı, banyosu ve tuvaleti olan evler, evsiz kalan vatandaşlara sıcak bir yuva olacak. Kurulacak evlerde 5 kişi barınabiliyor. Daha kalabalık aileler için banyosuz ve tuvaletsiz evler de var. Bunlar da Hürriyet evlerine monte edilerek kullanılacak. Evlerin içinde mutfak da bulunuyor. Böylece vatandaşlar kendi yemeklerini yapabilecekler ve bir merkezden yemek zorunda kalmayacaklar. Evler 10 yıl dayanıklı ve daha sonra Kızılay tarafından toplanarak başka afetlerde de kullanılabiliyor.
----- Yapı malzemesi ve ısı izolasyonu yönünden uluslararası standartlara sahip yaşam üniteleri olarak üretilen evler, modüler ve prefabrik açıdan uluslararası standartlara uygun çelik konstrüksiyonlarla üretiliyor. Çatı sistemleri yağmur suyu giderine sahip, standart düşük eğimli çatı olarak tasarlanmış. Kapı ve pencereler de standartlara uygun tasarlanmış. Duvarlar poliüretan izolasyon ile kaplanmış. Duvar panel kalınlıkları dış panel 4.1, iç panel 4.1 santimetre. Taban ve tavanda 5 santimetre kalınlığında cam yünü içeren yapı malzemeleri kullanılıyor. Zeminde PVC zemin malzemesi, konteynerler içerisinde aydınlatma ve elektrik sistemleri için; kablo yolları, gerekli tüm elektrik bağlantıları, prizler, spot ve tavandan aydınlatma elemanları bulunuyor. Evlerin içinde termosifon, duş, duş perdesi, ayna ve havluluk da mevcut.
BUNLAR OLSUN.....
ama vatandaşımızın dişinden tırnağından artırdığı giyecek,battaniye,çadır,halı kilim,banka banka para, vs vs vs BUNLAR YARDIM OLMASIN
yandaşlar lüks minübuslerler taşımasın
evi yapan herhande içine battaniyesini koyar
selametle.
yahu zeki ! hürriyetin veya başka bir kurumun yapacağı prefabrik evler ne zaman biter? bitene kadar oradakiler ne yapacak...Elbette yandaş dediklerin (şu yandaşlarıda anlamadım...akp yandaşımı bdp yandaşımı?) kişilere aman vermesinler. hakkaniyet li bir dağıtım olsun isteriz... bunuda oradaki idarenin organize etmesi lazım. icabında askeri devreye sokacak baş edemiyorsa...
adapazarı depreminde hepimiz gördük...ilk 2 günde yardım herkese ulaşamayınca sonrasında gelen yardımlarda izdiham yaşanıyordu...açıkta kalanlar can havli ile gelen yardım aracına saldırıyor bişeyler alabilmek için...yılların kurumu kızılay nasıl oluyorda her seferinde tökezliyor anlamıyorum...gönder kardeşim tırlar dolusu çadırı-battaniyeyi dağıt herkese.fazlasını tekrar geri getirirsin. eksik yollamanın alemi ne? millet ailesi ile yağmurda ve soğukta kalınca izdihamda olur taşkınlıkta... (öyle ihtiyacından fazlasını alıp köylere satanları da ibret için vurmak sakat bırakmak geliyor içimden)
selametle...
Medya organlarından biri helikopter ile yukarıdan bir çekim yapsa ve tv de yayınlasa millet görsün kaç ev yıkıldığını o kadar yardım gidecek acaba marmarada olsaydı bu deprem yardım bütçesi ayrılırdı pkk lılara yardım ve yataklık eden şahıslara dünyanın parası gidecek yardım niyetine yazık...
tc tc diyip duruyorlardı görün işte tc yi size nasıl yardım ediyor. bel ki görürlerde o polislere taş attıranlar utanırlar. tabii yüz varsa
yahu zeki ! hürriyetin veya başka bir kurumun yapacağı prefabrik evler ne zaman biter? bitene kadar oradakiler ne yapacak...Elbette yandaş dediklerin (şu yandaşlarıda anlamadım...akp yandaşımı bdp yandaşımı?) kişilere aman vermesinler. hakkaniyet li bir dağıtım olsun isteriz... bunuda oradaki idarenin organize etmesi lazım. icabında askeri devreye sokacak baş edemiyorsa...
adapazarı depreminde hepimiz gördük...ilk 2 günde yardım herkese ulaşamayınca sonrasında gelen yardımlarda izdiham yaşanıyordu...açıkta kalanlar can havli ile gelen yardım aracına saldırıyor bişeyler alabilmek için...yılların kurumu kızılay nasıl oluyorda her seferinde tökezliyor anlamıyorum...gönder kardeşim tırlar dolusu çadırı-battaniyeyi dağıt herkese.fazlasını tekrar geri getirirsin. eksik yollamanın alemi ne? millet ailesi ile yağmurda ve soğukta kalınca izdihamda olur taşkınlıkta... (öyle ihtiyacından fazlasını alıp köylere satanları da ibret için vurmak sakat bırakmak geliyor içimden)
selametle...
yahu osmann;
Salih Ölmez, Erciş ölür!
Only the registered members can see the link
Yıkılmayan villasının önünde
2 tane lüks Araba,
1.5 dönüm yeşil arazı üzerine kurulu
içinde 2 tane KIZILAY ÇADIRI kurduruyorrrrr
Ölmez “Evi yıkıldığı halde çadır alamayanlar var, sizin evinizde hasar yok ama çadır almışsınız” sorumuza “Çadır almak herkesin hakkı, biz de korku içindeyiz. Komşu binalar üzerimize çöker diye korkuyoruz” diye cevap veriyor. “Yıkılan Sevgi Apartmanı’nı siz mi yaptınız? sorumuz üzerine ise sinirleniyor ve bizi (gazetecileri )villasının bahçesinden uzaklaştırıyor.
kısaca kücücük yandaşlık bu
birde benim vatandaşıma sırıtarak devlet adam gibi denetleseydi diyor.
bunlar alay ediyor arkadaş.. siz getirin biz götürürüz diyorlar.kısaca
bunun adı ayrımcılık felan değil arkadaşlar tv ler bizi sindiriyor.selametle
veyselbakan
27-10-2011, 21:17
arkadaş devlet yardımları takibe alsın bu kadarmı zor yandaşlara veriliyor sa hangi şerefsizler işin içindeyse gereken yapılsın yahu allah rızası için yıllardır şu doğuya üvey evlat muamelesi yapıpta insanları kendine düşman eden devlet biraz bari şu depremde ilgilensin şu halkla sen buraları sahipsiz bırakırsan işte böyle itiin köpeğin şerefsizin birileri çıkar oradakilerin aklını çeler olay bu kadar basit!!!!!!!!:mad2::mad2::mad2::mad2:
ŞRARSKOZ
27-10-2011, 21:24
doguya her zaman yatırım yapılıyo bildigim kadarıyla ama ordaki kodamanlar yiyiyorsa ben ne yapayım batıdan güzel yaşıyorlar bence