Orijinalini görmek için tıklayınız : üyelik
sayın forum yöneticisi arkadaşlar üye olurken güvenlik kodu diye koymuş olduğunuz harf ve rakamları okunaklı bir şekilde yazılmasını sağlaya çalışınız.ben eski üye olmama rağmen üye olurken dünya zorluk çekiyorum,yeni üyeler ne yapacak.şimdiden teşekürler.
o guvenilk kodu mecburen konması lazım tum sitelerde bu durum böyle eski vbulletin sisteminde bu sorun yoktu karakter yazısı düzdü .yeni versiyona geçince sorun cıktı malesef..o yazılar düzgün olmuyor :)
Serkan adminimize katılıyorum o güvenlik kodunun olma sebebi ise bazı otomatik doldurma yazılımları bulunmaktadır ve bu yazılımlar ekranı okuyup boşlukları doldurarak sanal üye oluşturuyor bunun önüne geçmek için oluşturulmuş bir güvenlik yoludur. Bu tarz renkli ve karışık harf dizilimi bu programların yanılmasına neden oluyor.
Saygılar...
zaten dügün olsa bir anlamı olmaz yamuk olacakki gerçkler ortaya ıksın:)
selametle..
Yaban Ali
04-01-2006, 10:00
Otomatik üyelikleri engellemek için konulmuş önlem. Bilgisayar programları ile okutulamadığı için otomatik üyelikleri engellemekte. Biraz zorlanmak normal. Hayatta ne kolay ki?
doğru söze nedenir ? :clap2:
yilmaz55
17-04-2010, 17:23
selamün aleyküm bende yeni üyeoldum herkese selamlar