Orijinalini görmek için tıklayınız : Fox crİme hd yayinda
cilginizmirli
06-11-2011, 19:55
url=Only the registered members can see the link]Only the registered members can see the link[/url] Evet arkadaşlar d-smart üyelerinin merakla beklediği kanal 11 Kasım'da yayına başlıyor.D-Smart kutu sahiplerinin herhangi bir arama yapmalarına gerek yoktur.D-Smart kanalları cihaza otomatik yüklemektedir.Benim gibi modül kullanan üyeler 10970 V 30000 hd frekansını yeniden taratmaları gerekmektedir.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)evet yayına başladı d smart üyelerine ii seyirler....
arkdaşlar ben neden izleyemiyorum atlanta cihazım var ve maxi paket kullanıcısıyım tarıyorum ediyorum yok bu kanal bende ayrıca fx hd de yok
Baldemir
29-12-2011, 14:52
arkdaşlar ben neden izleyemiyorum atlanta cihazım var ve maxi paket kullanıcısıyım tarıyorum ediyorum yok bu kanal bende ayrıca fx hd de yok
İlgili frekansı silip tekrar 10970 V 30000 frekansını girererek arattır.