PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : medialink yazılımları hakkında :(

ataaydin
09-11-2011, 00:54
öncelikle hayırlı bayramlar. arkadaşlar malumunuz üzere medialink epeydir yazılımı çıkarmıyo . medialinkle kardeş makinalardan atlanda , korax ve yenice gördüğüm novakom marka cihaz da yazılımlar aldı başını gidiyor . korax da ip tv yazılımı çıktı nova da arkasından geldi . medialink cihazlara ne zaman gelecek veya yapılan bi çalışma varmıdır ?

herkese kolay gelsin

Admin
09-11-2011, 01:55
Medialink yetkilelerine bu konuyu iletecegimden emin olabilirsiniz.Mutlaka bu konuya geri döneceklerdir sizede iyi bayramlar

yildo
09-11-2011, 10:44
elinde media@link olan arkadas satti baska makina aldi bir senedir ne sikayetler yaptiksa da hiç orali olmadilar firma yoneticileri bu kadar vurdumduymazlik yapan çikardigi mali uvey evlat gibi bakan firma yoktur herhalde ben ikinci bir kutu alacam almaya dusunuyorum ama cesaret edip alamiyorum veya baskalarina tavsiye edemiyorum umarim sesimize kulak verirler

ali muştu
09-11-2011, 10:58
öncelikle hayırlı bayramlar. arkadaşlar malumunuz üzere medialink epeydir yazılımı çıkarmıyo . medialinkle kardeş makinalardan atlanda , korax ve yenice gördüğüm novakom marka cihaz da yazılımlar aldı başını gidiyor . korax da ip tv yazılımı çıktı nova da arkasından geldi . medialink cihazlara ne zaman gelecek veya yapılan bi çalışma varmıdır ?

herkese kolay gelsin

herkez gibi bende bekliyorum yazılımın cıkmasını

Volkan
09-11-2011, 11:43
Korax ve HDberry için çıkan IPTV yazılımları firma sahiplerinin uğraşları ile çıkan bir yazılım. Aslında parası verildikten sonra hemen verilir ama satış politikaları nedir bakmak lazım.

Admin
09-11-2011, 14:38
Yeni yazılımlar gün içersinde supersatforum tarafından verilecektir.Benim bugun işlerim var artık gece bana ulaşırsa eklerim herkese iyi bayramlar

Konu kapanmıştır yazılımları ekleyince diğer konudan devam ederiz.