Orijinalini görmek için tıklayınız : ben kuduzmu oldum
hakan_77
11-11-2011, 02:17
arkadaşlar ablamın işyerinde evcil kedi köpek var ordan yicek getirdi bende yedim sanki hayvan salyası bulaşmış gibiydi hayvan kokuyordu gözümün arka kısmı ağrımaya başladı hafiften zehirledim midem görültü yapıyor lütfen ne yapmaliyim
psikolojik olabilir
veya, ablanın getirdiği yiyeceğin ne kadar sağlıklı temiz oldugunu ablan bilir. ona sor.
veya yemek bozuk olabilir miğdene dokunmuş olabilir.
kuduz olacağını sanmam. çünkü işyerindeki kedki köpek kuduz olmalıki sende olasın. normaldede bir köpek ısırsa kuduz olacağın anlamına gelmez.
hakan_77
11-11-2011, 02:39
bende titreme üşüme başladı şu saate gidemem doktora gecedir
hakan_77
11-11-2011, 03:06
ısırma yoluyla bulaşıyor insanlara ama sindirme yoldan bahsetmemiş sonuçta yiyiyorsun ince bağırsaklardan emip kana karışıyor bu yolda var
hakan_77
11-11-2011, 10:38
birkaç gün belirtileri bekleecem çok üşüyorum yürüdüğüm zaman bedenimdeki ağırlığı ayaklarım taşımıyor ama ölümden korkmiyorum yahudilere laf atmıştım bu forumda ondan belkide araştırıp pilan yapmış olabilir çünkü ablamın işyeri sahibi yahudidir
senin psikolojin bozulmuş.büyük bir ihtimallede gıda zehirlenmeside olabilir. ama dedim ya psikolojin bozulmuş öncelikli
hakan_77
11-11-2011, 11:48
senin psikolojin bozulmuş.büyük bir ihtimallede gıda zehirlenmeside olabilir. ama dedim ya psikolojin bozulmuş öncelikli
inşallah piskolojiktir inşallah ama zannetmem
caglar684
11-11-2011, 13:54
Bi doktora gidiver bilader. Kuduz da erken teşhis önemlidir.
hakan_77
11-11-2011, 17:42
hastalık tam kendini göstersin gidecem
.
Arkadaş kızma ama gercekten senın psikolojin bozulmuşşş.
İlk olarak normal üşütme belitilerini kuduz hastalığına bağlıyorsun ama kuduz olsaydın şu an bunları yazıyor olmaz soluğu coktan hastanede alırdın. Kendinde biliyorsun kuduz olmadığını ama işte var bişiler...
Ayrıca böle bir şüphede akşam diye doktora gitmemen dahada vahim bir psikolojik kusura bakma.
Şu soğuk algınlığın geçsin panik atak ve hayal için bence psikiyatrriye bır görun.
Bu dedi,klerimide kızma arasıra her ınsana oluyor böle şeylere ben bile gitttim ama ben ilerlemeden direk doktora gitmiştim :)
hakan_77
11-11-2011, 18:15
virüs zamanla kasılmalar felçlikler görünüyormuş bekleyecem kuduz değilse derin bir nefes alıp koşa koşa gidecem pikaatriye umarım dediğin gibi olur volkan
yekcanajans
11-11-2011, 18:29
bence bekleme hemen doktara git nolur nolmaz tekbirini al takdirini Allah'a bırak...
Kuduz hastalığının belirtileri çıkmaya başladıktan sonra dünyadaki hiçbir teknoloji artık o kişiyi kurtaramaz.O yüzden bir an önce hastaneye git tahlil ol kuduz mikrobu çıkarsa ( ki zannetmiyorum) hemen iğnelerini vurun.geç kalınırsa yukardaki bahsettiğim durum sözkonusu olur.( not: kuduzun sindirim yolu ile bulaşma ihtimali yok denecek kadar az, kaldıki kuduz olan bir hayvan senin yiyebileceğin bir yiyeceği bırakın çiğnemeyi su dahi içemez)
bence şüpelendiğin olay farklı.
sendeki başka bir hastalık, psikolojik demek istemiyorum ama durum bunu gösteriyor.
sen sadece şüphelendiğin şeyi bahstmişsin.
doktora git..
muslum-baba
11-11-2011, 23:35
arkadaşlar ablamın işyerinde evcil kedi köpek var ordan yicek getirdi bende yedim sanki hayvan salyası bulaşmış gibiydi hayvan kokuyordu gözümün arka kısmı ağrımaya başladı hafiften zehirledim midem görültü yapıyor lütfen ne yapmaliyim
kardeşim ablanın getirdiyi yiyeçekleri belki ablan köpeye vermiştir köpek karnını doğurunça kalanınıda sana vermiş olabilir sen derhal kan tahili yaptır yiyeçeklerde hayvan salyası olduna göre
serkansgrl
11-11-2011, 23:38
kardeşim ablanın getirdiyi yiyeçekleri belki ablan köpeye vermiştir köpek karnını doğurunça kalanınıda sana vermiş olabilir sen derhal kan tahili yaptır yiyeçeklerde hayvan salyası olduna göre
:):):):):):):):):):):):8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::8[1]::45::clap2:::present::present::present:
gungor1976
11-11-2011, 23:45
arkadaşlar ablamın işyerinde evcil kedi köpek var ordan yicek getirdi bende yedim sanki hayvan salyası bulaşmış gibiydi hayvan kokuyordu gözümün arka kısmı ağrımaya başladı hafiften zehirledim midem görültü yapıyor lütfen ne yapmaliyimForumun güzel insanları Alemsiniz varya :D:D:D. Hakanın ablası neden kardeşine kuduzlu yemek getirsin?madem Hakanın ablasının olduğu yerde kuduz var Hakanın ablası neden hala orda çalışıyor karantina gerekmezmi?Hem Hakan neden hem salyalı hem hayvan kokan yemeği yiyor kıtlıktanmı çıkmış?Yada Hakan burada yazışmak yerine neden 24 saat açık herhangi bir devlet hastanesine gitmiyor parası yada sağlık güvencesimi yok?Sağlık güvencesi varda hastaneye gidecek taksi parasımı yok?Valla alemsiniz daha ne diyeyim
veyselbakan
12-11-2011, 00:02
virüs zamanla kasılmalar felçlikler görünüyormuş bekleyecem kuduz değilse derin bir nefes alıp koşa koşa gidecem pikaatriye umarım dediğin gibi olur volkan
öncelikle kuduz aşısı yaptırmış tecrübeli biri olarak sana bir şeyler söyleyeyimde için rahat etsin
sen kuduz falan değilsin sende soğuk algınlığına bağlı bir kırgınlık var çünkü söylediğin titreme bulantı ve halsizlik kuduzun belirtileri değil gripin başlangıcı ve anlamadığım neden doktora gidemem deyipte kendini yiyip bitiriyorsun ve şunlar şunlar olursa gideceğim diyorsun kendinde testlermi uygulayacaksın git doktora için rahat etsin! ablana söyle olay daha yeni yaşanmılş kedi ve köpekleri gözetim altında tutsunlar 10 gün içerisinde kuduzsalar ölürler ve senin onların öldüğü andan itibaren iğne vurulmak için vaktin oluyor yani korkup telaşe yapma ve inadı bırakta bir doktora git için rahatlasın he bu arada sende üzülerek söylemeliyimki panik atak var dostum ve inan bu ölümden daha beterdir yani her an ölecem korkusu ben bunu 2 yıl yaşadım ve kendi irademle yenmeye gayret ettim miğde ameliyatımdan sonra ve babam vefat ettiğinde bir gece uykudan ölüyorum diye sıçradım ve 2 sene kendimde hastalık aradım 1 ayda bu panik atak yüzünden 69 dokuz kilodan 54 kğ ya düştüm her hastanede her doktora ben kansermiyim diye sormaya başladım senin gibi en sonunda doktorlar illallah etti ve panik atak olduğumu öğrendim psikiyatrinin verdiği ilaçları bünyem kabul etmedi dahada kötü oldum gün geçtikçe agresifleştim nişanımı attım dışarıda her gün kavga ettim resmen psikopat oldum sonra kendimi dinlememeye ve kafamı sürekli bir işle meşgul etmeye başladım
bak yan etkisi yok eğer böyle kaygıları sürekli duyuyorsan eczaneye git ve bir atarax al kır ve sadece yarısını iç bana dua edeceksin!
hakan arkadaş olayı pek önemsemiyorsun gibi geliyor,ben şöyle bişey diyim kuru köpek maması vardı 15kg olan ve o paketten bir kedi kafayı yem torbasına sokmuş güzelcene yem yiyordu bende sinsice yaklaştım kediyi sırtından yakaladım ve kedi o hamleyle elimde eldiven olmasına ragmen elimi ısırdı.diş isi eldivenden genede geçmişti eve gittim haylen elim de bir agırlık var sanki bıçakla elimi kesmişim gibi her nese gece 23.30 civarı devlet hastanesine gittim acile ve kuduz aşısı tedbir olması için kolumdan vurdular gittim eve 3 gün sonra bidaha aşı vurcaklarmış tabi ben ilk aşıdan sonra gerek duymadım 4.gün sonra evi polis aramış tel den aşı olması için muhakkak gelsin yoksam biz gelip alırız demişler tabi ben şoke oldum ne iş diye hani ben kuduz olursam diger insanlara bulaştırmayım diye ve elimde kuduz aşısı karnesi ile toplam 3 aşı oldum her aşı oldugumda karnemi yazdırıyordum :-) son aşıdan sonra bi daha aramadılar zaten bu başımdan geçen olayıda sizlerle paylaşmış oldum
***bu arada bir vidiyo sitede gördüm "hakan arkadaş için söylüyorum" bir bayan yatıyor yani uyuyor ama ölü gibi yatıyor ve köpek geliyor şu fino köpegi gibi patlak göz olan kadını rahat 10 dakkaya kadar yalıyor yani dili ile dişlerini bile fırçalar gibi yalıyor ben böyle yalama görmedim demem oki bu kadına bişey olmadıgına göre sanada bişey olmaz herhalde ısırık varsa ihmal etme saygılar.
kadını köpek nabıyor ya (Only the registered members can see the link)
KOPEK yalamasi salyasi ile bisey olmaz benim komsum var kadin kopegini opucuk ver diyor oda agzina yaliyor ))
muslum-baba
12-11-2011, 10:33
KOPEK yalamasi salyasi ile bisey olmaz benim komsum var kadin kopegini opucuk ver diyor oda agzina yaliyor ))
:puah::puah:
işte sizin için bir vidyo ekledim arkadaşlar dedigim vidyo +18 :-)
kadın pek aldırmıyor köpekte hoşuna gidiyor (Only the registered members can see the link)
birde, o kedi köpek kuduzmuki sende kuduz olasın?
dreamlike
16-11-2011, 12:22
:present: :clap2:: :clap2:: :clap2:: :present:
dostum korkma bişi çımaz bundan :tongue: