Orijinalini görmek için tıklayınız : hd kanallari
hakanalici
15-11-2011, 12:48
Arkadaslar bende Medialink Black Panther cihazi var ve hd kanallari izleyemiyorum sadece trt hd calisiyor yardimci olurmusunuz.
4-6 derecede eutelsat ile astrayi izliyorum.
eutelsat ta tüm hd kanallar izlenemiyor artık biliyorum.
Yok öyle bir şey bende Black Panther kullanıyorum ve tüm HD kanallar açılabiliyor. Tabi kullandığınız server uygunsa
slm nasıl memlunmu sun cihazda görüntü kalitesi nasıl
hakanalici
19-11-2011, 10:55
Arkadaslar. Cihazdan memnunum ara sira donma Oluyor ve hala hd sorunu var var bende kimse yardilci olamadi?
mustafayldırım
12-12-2011, 12:16
Hadi yeni yazılımı falan geçtik de,bu hd kanallar için bir çözüm veya göstermeme nedenini bilen varmı?.
serverında sorun vardır.gerçi hd yayınlarıda o kadar iyi göstermiyor.bende teledünya da var.Orda ki trt hd ile medialinkte ki hd arasında dağlar kadar fark var.
henüz server kullanmıyorum atv hd ve a tv hd yi izliyorum ama trt hd ler nedense izlenmiyor.cihazla ilgili hayal kırıklığı bende de mevcut....:( .
Bu arada server için önereceğiniz bir yer var mı?
henüz server kullanmıyorum atv hd ve a tv hd yi izliyorum ama trt hd ler nedense izlenmiyor.cihazla ilgili hayal kırıklığı bende de mevcut....:( .
Bu arada server için önereceğiniz bir yer var mı?
TRT HD için sinyal seviyesi ayarını iyice ayarlamanız gerekiyor bendede medialink panter var dediginiz sorun yok
muslum-baba
14-10-2012, 22:55
Hortbird malesef tek kanal var, fakat astrayı deneyiniz.
Phoenıx HD
Sonnenkla HD
Juwelo HD
Arte HD
SWR HD
BR HD
NDR HD
SERVUS HD
3SAT HD
KIKA HD
ZDFinfo HD
ZDF HD
ZDF NEO HD
ZDF.KULTUR HD
Daserte hd
WDR HD
EinsfestivaL HD
Ve (Only the registered members can see the link)
astra 3D ıkı tanıtım kanalı bulunuyor.
Ayrıca HD olmayıp neredeyse bizim dsmart-digitürk HD kanalları ayarında kanallar (VOX-RTL-RTL-2 gibi) bulunuyor..
muslum-baba
14-10-2012, 22:56
Only the registered members can see the link