Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Yazılım Şart Oldu

boradan
16-11-2011, 13:24
Arkadaşlar artık bu media link için gerçekten acil bir yazılım şart oldu.O kadar çok sorun varki ;kanal listesinin 100 le sınırlı olması mı desem,5 haneli freakans girememe sorunu mu desem (ancak var olan kayıtlı frekansı değiştirerek yeni frekanstaki kanalları arayabiliyorum),bbc hd deki altyazı problemi mi desem,şimdide 1 haftadır uydu taratmaya çalışıyorum sonlanmasına 1 dakika kala donma oluyor , birde saat her kanal değiştirdiğimde kapattığımda açtığımda değişiyor bunlar benim tespit ettiklerim inşallah uzman arkadaşlar bu yazıyı okur ve gerekli çözümleri bulur ve bizleri bu aleti aldığımıza pişman etmezler.Herkese saygılar.........

ali muştu
16-11-2011, 17:52
yeni yazılım için yakında bekleyin diyorlar bekliyoruz bakalım daha nekadar bekletecekler

ceranimo
17-11-2011, 00:03
ip tv gelmesi lazım acil tüm emsal uydular ekledi bu kadar geri gitmek yakışmıyor media linke aksine hepsinden 1 adım önde gidiyordu yazılım desteği git gide azalıyor :(

Admin
17-11-2011, 00:06
Yuksel bey (medialink yetkilisi)bana yazılımları dun verecekti yazılımları denediklerini yazılımda sorun oldugu için 1 hafta falan beklemede kaldıklarını söyledi

ali muştu
17-11-2011, 10:45
Yuksel bey (medialink yetkilisi)bana yazılımları dun verecekti yazılımları denediklerini yazılımda sorun oldugu için 1 hafta falan beklemede kaldıklarını söyledi

ozaman bu hafta sonuna dogru verilir heralde serkan bey

asparagaz1978
17-11-2011, 10:47
dort gozle beklıyoruz ıptv yazılımını bakalım

yildo
17-11-2011, 11:52
sabir ede ede sabir tasina donduk vallahi çok bekledik bir hafta nedirki alistik beklemeye bekleriz bir çok ozelligi olan bu makinaya yazik ya bu kadar ilgi gosterilmemesine sasiriyorum dogrusu

pikalos
17-11-2011, 18:03
firma ilgi göstermiyor ki vatandaş ilgi göstersin.