Orijinalini görmek için tıklayınız : ''MÜSLÜM GÜRSES ile fotaraf çekildim''
muslum-baba
20-11-2011, 18:21
müslüm baba eline emeğine sağlık emeğe devam harika bir arşiv yapmışsın gerçekten,bu arada müslüm baba kafam şu senin profildeki resme takıldı, gerçek müslümbaba ile beraber çektirdiğinmi yoksa hayali bir resimmi? saygılarımla aliharbiye
arkadaşlar bu yaz müslüm gürses edirne kırkpınar saray içine gelmişti konser vermeye bende bu fırsat kaçmaz dedim hemen kaldığı ötele gittim konserden sonra baktım dışarda çorba içiyordu gittim yanına müslüm bey hoş geldiniz dedim hoş bulduk dedi bi fotaraf çekilebilirmiyiz dedim tabii ya neden olmasın dedi çekildim çocuğumla beraber çektim bu anıyı paylaşmak istedim arkadaşlar..
Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link
aliharbiye
21-11-2011, 11:23
bizimle bu sevinci paylaşman bizide sevindirdi çok iii yağmışsın, gözün aydın,güzel bir duygu olsa gerek.saygılarımla aliharbiye
Avatarindan da belliydi bir muslim boba hayrani oldugun hayalin gerçek olmus sonunda guzel bir duygu olsa gerek insan savdigi hayrani oldugu birisle yan yana olmak ve resim çektirmek
gungor1976
21-11-2011, 16:05
Kardeş maşallah 15 yaşında evlendin herhalde.:45:Allah bağışlasın Koç sana yetişmiş valla...
Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karşılaşmak nasip olmadı
euronews52
21-11-2011, 19:06
bende muslumu askerde görmüştüm
muslum-baba
21-11-2011, 20:12
Kardeş maşallah 15 yaşında evlendin herhalde.:45:Allah bağışlasın Koç sana yetişmiş valla...
:Dyokya okadarda degil askerden gelden evlendim 25 yaşlarında çocuyum daha 11 yaşında mahşallası var benim boyuma geliyor...
muslum-baba
21-11-2011, 20:20
birde bu çekildigim resmi çerçevelettim babam gördü resmi dedi buneya, müslüm dedim benim resmim olsa çerçeveletmessin müslüm olunça odanın baş köşesine koyarsın dedi.
baba seni erğün görüyorum müslumu birkere gördük odayani birdaha nerde göreçegiz...adamı:)
muslum-baba
21-11-2011, 20:23
bende muslumu askerde görmüştüm
askerliyi berabermi yaptınız?:)
muslum-baba
21-11-2011, 20:24
Bende ferdi tayfuru cok severim ama bir kere karşılaşmak nasip olmadı
çekilirsin şefim allah uzun ömür verirse...
muslum-baba
21-11-2011, 20:32
Avatarindan da belliydi bir muslim boba hayrani oldugun hayalin gerçek olmus sonunda guzel bir duygu olsa gerek insan savdigi hayrani oldugu birisle yan yana olmak ve resim çektirmek
evet güzel bir duygu insan sevdiginle fotaraf çekilmesi başka sanatçı sevmiyorum resim çekildikten sonra dedimki müslüme
baba ! allah seni başımızdan eksik etmesin....
müslümde : çümlemize işallah dedi..
aliharbiye
21-11-2011, 21:03
Arkadaşlar ben 2005 yılında astra üzerinde zap yaparken birden Lale yavaş filmine takıldım. bilirsiniz dilekler zamanı adlı film işte. neyse gel zaman git zaman sene 2010 sayın Lale hanım benim köye gelmesinmi... ardan geçen 5 yıl sonra, sanki birbirimize rendavu vermişiz gibi, neyse laf aramızda hanım duymasın,dünyalar benim oldu, o filmde sanki Lale hanıma aşık oldum yaw,, bir saygı bir saygı hiç sormayın efendilerim yaa, neyse Lale hanım benim oturduğum köyden 30km uzağıma film çevirmeye gelmiş tabii bende duydum atladım arabaya koştum gittim yanına, film setinde sorumlu olan bir bay birde bayan vardı durumu anlattım, ve lale haınımı görmek istediğimi söyledim sağolsunlar 5 dakika görüştürdüler beni, ama lale hanım beni bir karşıladı hiç sormayın, çok memnun oldu, tabii bende öğle bir mütevazı gösterdimki hep uzaktan uzağa onunla konuşamaya çalıştım, sadece el tokalaştık, böyle serseri ruhlu davranmadım diyede çok hoşuna gitti, nasılsa ikimizde aynı kültüre sahibiz o almancı bende daha önce antalyada rehberlik yaptığım zamanda hep turist gezdiriyordum yanii kültür olarak almanlara çok çok yakınım diyebilirim, sonrada lale hanım, kültürme karşı saygı duydu. ve sete her gittiyimde hep yanıma gelir hal hatırımı sorardı, sağ olsun, çok iii bir insan, tabii ikinci gidişimde, kocaman bir tepsi baklava götürdüm ondanda yedimi yemedimi bilmiyorum, ama bildiğim gerçekten bana saygı duyduğuydu, onuda şimdi çok özledim, beraber çektirdiğimiz ve ondan imzalı aldığım resimlerle yaşamaya çalışıyorum. bu bir nebze beni rahatlattı saygılarımla aliharbiye