Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HD Box 2.19 IPTV Web Arayüzü Yazılımı
sancaktar78
01-12-2011, 18:30
Atlantadan yeni stabil 2.19 yazılımı host'a yüklenmiştir.
2.19 yazılımında IPTV için Web arayüzü eklenmiştir.
İp tv adreslerini bilgisayardan web arayüzü ile girmek için ip adresini Only the registered members can see the link şeklinde
yazıp bağlandığınızda network bağlantı bölümü gelecek, bu bölüme 15 adete kadar adres bilgisi girerek
güncelleme yapabiliyoruz.
USB'den cihazına atmak isteyenler için ise indirme linkleri aşağıdadır:
( Alıntıdır)
sancaktar78
01-12-2011, 18:31
2.19 yazılımında IPTV için Web arayüzü eklenmiştir.
İp tv adreslerini bilgisayardan web arayüzü ile girmek için ip adresini Only the registered members can see the link şeklinde
yazıp bağlandığınızda network bağlantı bölümü gelecek, bu bölüme 15 adete kadar adres bilgisi girerek
güncelleme yapabiliyoruz.
USB'den cihazına atmak isteyenler için ise indirme linkleri aşağıdadır:
Atlanta Hd box:
Index of /manuel/hdbox (Only the registered members can see the link)
alıntıdır
sancaktar78
01-12-2011, 18:37
böyle gözüküyor
ali muştu
01-12-2011, 18:52
adamlar 2.19 yazılımı cıkardılar bizim medilink lerde 2.15 de yerinde saymaya devam ediyor yazık
Baldemir
01-12-2011, 19:18
Atlanta yazılım konusunda atak yaptı. İlk mesaj ve konu başlığı değiştirilmiştir
Hocam teşekkürler.
Diğer marka cihazlara aynı yazılım gelir şahsen ben saha IP tv yazılımını yuklemedım. Zira bu eklenen özellikleri kullanmak gerekiyorsa yuklemek mantıklı yoksa her cıkan yazılımı yüklemek çok zaman harcatıyor
ceranimo
02-12-2011, 11:40
en yakın zamanda medialinki şutluyorum :)
cilginizmirli
02-12-2011, 13:55
Helal sana Atlanta.Paylaşım için teşekkürler.
sancaktar78
02-12-2011, 14:17
bu iptv yazılımını attım ama..web den http li adres atma işi ok ...lakin ıptv çalışmıyor bu kez. ses var görüntü yok.
sancaktar78
02-12-2011, 14:18
en yakın zamanda medialinki şutluyorum :)
yani medialinki şutlama
onun bu ıpli yazılımı daha iyi olacağını söylüyorlar
ceranimo
02-12-2011, 16:51
yani medialinki şutlama
onun bu ıpli yazılımı daha iyi olacağını söylüyorlar
daha önceden 2 adım önde gidiyorduk malesef su anda atlanta olsun diğer firmalar olsun bizden 2-3 adım önde gidiyor
medi@linkçiler sabir tasina donduler artik
topcuesk
03-12-2011, 22:06
ben atlanta hd box v2.19 yazılımını yükledim iptv network kanallarnı netten bulduklarımı girdim ama çoğu kanaldan ne ses ne görüntü geliyor.Bazı kanallarda ses geliyor ama görüntü hiç yok .bazı arkadaşların bu iptv özelliğini kulandıklarını okudum. ben neden yapamıyorum veya yanlış bir şeymi yapıyorum. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
yazılım yüklemesi, fabrika ayarlarına dönme gibi şeyler yapılmıştır.
uzmanuyducu
04-12-2011, 01:55
bende bu atlantada bir türlü çalıştıramadım iptv linklerini statü:start fail diyo devamlı
ersinnoo
08-12-2011, 18:54
çok teşekkürler. işime yarayacak :45:
tüm arkadaşlara teşekkürler
kamelonx
24-12-2011, 23:45
mkv ve avi oynatıyor mu bu yazılım 2.16 için öğle demiş ama ben denedim oynatmadı? bi de kayıt sorunu var buna çözüm buldularmı ?
digitalkral
12-01-2012, 19:18
Şu iptv olayını çözemedim gitti.
yekcanajans
12-01-2012, 21:56
teşekkürler...
muzaffer06
15-01-2012, 22:00
iyi akşamlar Atlanta Hd Box ön panelde please wait yazıyor cihaz açılmıyor yardım edecek arkadaş varmı ?
gungor1976
15-01-2012, 23:24
iyi akşamlar Atlanta Hd Box ön panelde please wait yazıyor cihaz açılmıyor yardım edecek arkadaş varmı ?
ÖN PANELDE PLEASE WAİT yazıyorsa.
Sebebler.
1-Yazılım yüklerken ,hata oluştu elektrik gitti geldi vs.
2-Yazılımda çökme oldu .
ÇÖZÜM
FAT 32 formatlı Flaş diske ( 1gb-2gb-4gb-8gb)
Only the registered members can see the link*********.com/hdboxcode.zip yazılımını linkden indirdik.
zipi açtık ve karşımızda UPDATE isimli bir klasör var ,bu klasörü kopyalıyoruz ,flaş diske atıyoruz.
Cihaza diski takıp, adaptör kablosunu takıyoruz.
Cihazın ön panelinde 1-2-3-4 diye saymaya başladı ise her şey yolunda demektir.
Bu kısım çok önemli lütfen dikkat.
Yükleme bitince cihazın ön paneli kapanacak ,sadece küçük kırmızı bir nokta kalacak
Cihazın elektrik bağlantısını kesmiyoruz..Flaş diski çıkartıyoruz.
Bilgisayara tekrar takıyoruz.
İçindeki UPDATE isimli dosyayı siliyoruz.
Only the registered members can see the link*********.com/184.zip
Linkinden son yazılımı indiriyoruz.Zipi açıyoruz.
UPDATE isimli dosyamızı kopyalayıp Flaş diske atıyoruz.
Flaş diski cihaza takıyoruz.(elektrik bağlantısını hiç kesmeden)
10 saniye bekliyoruz ve cihazı kumandayı kullanarak standby tuşu ile açıyoruz.
Cihaz panelinde tekrar 0-2-4 diye sayılar ilerliyorsa işlemi bitirmek üzereyizdir.Yazılım yüklenecek ve cihazınız otomatik olarak açılacaktır.
Atlanta hdbox ve nero modellerine başka markalara ait yazılımları kesinlikle yüklemeyiniz.Oluşacak sorunlar sizi daha çok üzecektir.(Dream sky-medialink vs gibi)
Alıntıdır. Hazırlayan arkadaşımıza teşekkürler... Ayrıca forumumuzda Volkan ustada açıklamış sağolsun. Only the registered members can see the link
voltus66
17-01-2012, 23:18
teşekkürlerr:D
Arkadaslar lutfen su IPTV dek "START FAIL" mesaji konusunda bilen birileri bir tavsiyede bulunsun. Cunki anlasilan bazilari seyrediyor. Ama seyredemeyen yiginla kullanci da var.
Volenber
25-01-2012, 12:39
çok teşekkürler
emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
Baldemir
30-01-2012, 15:51
Atlanta 2.21 yazılımı çıktı buradan devam edelim Only the registered members can see the link
Only the registered members can see the link