Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 113° Ayarlanabilir mi ?

Ender0
10-12-2011, 01:56
Selamlar İngiltere premier ligini izlemek ( Sport on sat live : Football Premier League LIVEONSAT FTA - Premier League Live on Sat FTA (Only the registered members can see the link) bu linkte maç yayınları bis s ile açılıyor ve neredeyse bütün epl maçlarını veriyor :rockon::rockon: ) için hatay dan
113 ° East
uydusundan yayın alabilirmiyim....

çok bilgim yok bu konuda ama bence çok zor belki bilen varmıdır diye sorayım dedim...
yardım bekliyorum :45:

CCW
10-12-2011, 12:23
aleykümselam,
C-Band
Only the registered members can see the link

Ku-Band
Only the registered members can see the link

Muntazam büyük bir antenle almaniz düsük bir olasilikla mümkün, fakat yayinlari alsaniz bile kirilmalar cok olacaktir.
C-Band'i icin gerekli araclari temin ederseniz izleme sansiniz olabilir.

korfez41
10-12-2011, 19:14
Selamlar İngiltere premier ligini izlemek ( Sport on sat live : Football Premier League LIVEONSAT FTA - Premier League Live on Sat FTA (Only the registered members can see the link) bu linkte maç yayınları bis s ile açılıyor ve neredeyse bütün epl maçlarını veriyor :rockon::rockon: ) için hatay dan
113 ° East
uydusundan yayın alabilirmiyim....

çok bilgim yok bu konuda ama bence çok zor belki bilen varmıdır diye sorayım dedim...
yardım bekliyorum :45:

alabılırsın ama en az 2 mt anten ve anten onunde en az 50 metre (dag.bına .agac) engel olmayacak cunku anten kafası cok yere baktıgı ıcın
bu uydu icın saglıklı bır yayın almazsın ayrıca spor kanallarını baska uydularda bulursun tabıkı server kulanırsan.

Ender0
10-12-2011, 23:29
alabılırsın ama en az 2 mt anten ve anten onunde en az 50 metre (dag.bına .agac) engel olmayacak cunku anten kafası cok yere baktıgı ıcın
bu uydu icın saglıklı bır yayın almazsın ayrıca spor kanallarını baska uydularda bulursun tabıkı server kulanırsan.

elle girilen şifrelerde açılan kanallar varmı diğer uydularda ?