Orijinalini görmek için tıklayınız : Blackpanter 1cİ yenİ İmaj ÇikmiŞ
fabialife
10-12-2011, 21:23
gündüz açılan diğer konuyu okumama rağmen tam o arada internet gidince kafa dağılmış deme ki sonradan yeni imaj vermişler diye düşünüp tıklayınca indirmeye başladı.
önceki yazılımlarda indirdikten sonra güncellemek istiyormusunuz diye sorduğu için hayır der çıkarım diye düşünürken indirir indirmez otomatik yülemeye başladı ve biz de farkında olmadan 2.19 yazılımını yüklemiş olduk.
arkadaşım sakın güncelleme yapma ben yaptım uğraşıyorum hala bir sürü özellik gitmiş özellikle tv den kayıt seçeneği ortadan kalkmış haberin olsun..............
fabialife
10-12-2011, 21:50
arkadaşım sakın güncelleme yapma ben yaptım uğraşıyorum hala bir sürü özellik gitmiş özellikle tv den kayıt seçeneği ortadan kalkmış haberin olsun..............
geç kaldık dalgınlığımıza geldi yüklemiş olduk, bakalım geri dönüş olabilecekmi veya daha yeni bir sürüm falan vereceklermi?
şu anda benim için mp3, kayıt vs. ile ilgilenmediğim için bir sıkıntı yok ama niye mevcut özelliklerini kaybedelim. işimize yaramasa bile dursun.
fabialife
10-12-2011, 22:00
fabrika ayarlarına dönmeyi veya ana kod tamir yazılımını yüklemeyi denedinmi?
alisat.ws - Files adresinden bir yazılım önerdiler onu deneyeceğim inşallah olur tv den kayıt özelliği benim gibi geceleri çalışanlar için çok önemlii valla faydalı bir özellik.. :)
ali muştu
13-12-2011, 11:48
2.19 yazılımı gerı cekılmıs galıba cihazdan guncellemede 2.15. yazılımı cıkıyor artık
mustafayldırım
13-12-2011, 11:57
2.19 yazılımı gerı cekılmıs galıba cihazdan guncellemede 2.15. yazılımı cıkıyor artık
Evet dün akşam bende fark ettim.
ceranimo
13-12-2011, 12:50
cihazı resmen katlediyor 2.19 sakın yüklemeyin. cccam berbat ötesi bişey olmuş kayıt özeliği yok en ufak iyi bişey yok yazılımda supporta da 2.15e geri döndüler bu yüzden bizde bekleye duralım yazılımı yok ip tv özeliği çok iyi olacak bilmem ne adamlar 1 gün bile test etmeden yarım yamalak yazılım yükletiler yazık bu güzelim cihaza
r-kaptan-43
30-12-2011, 02:13
Cocuk oyuncagi oldu bp