Orijinalini görmek için tıklayınız : kablo tv abonesiyim ve 20 den fazla kanalı bulamıyorum yardımm
ben kablolu tv abonesiyim ve 20 yi aşkın kanalı tv de aratmama rağmen bulamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim yardımlarınızı bekliyorumm:49:
nurisakar
14-12-2011, 20:06
televizyonun eski modelmi
televizyonun eski modelmi
şşağı yukarı eski sayılır ama ne fark ederki hem "s" bandında kanallar cıkıyo hemde "c" bandında kanallar cıkıyor ama bazı kanallar yok ve cok sayıda...
nurisakar
16-12-2011, 03:29
tunerın hiper diğilse yayınlar eksik cıkar arkadaşım
nurisakar
16-12-2011, 03:36
şöyle açıklayım normal tunerin kapasitesi(----)bukadarsa s bantlı tunerin kapasitesi(------)ama hiper bantın kapatisesi ise(------------)bukadar uzundur eğer senin tuner normal yada s bantlıysa eksik yayın çıkar.yani tunerin uzunluğu ile alakalıdır bilgilerine
tesekkurler nuri bey kardeşim bi bakalım umarım tuner uzundurda bi sorun cıkmadan yayınları alabilirim yoksa yeni tv almak zorunda kalacağım yada bu tunerimi değiştirtsemm ne dersin????*
nurisakar
18-12-2011, 14:20
durumun iyiyse yeni bir tv al
uydu3405
18-12-2011, 14:45
kablo tv mi teledünya ya geç tv ni değiştirme fiyatları aynı bildiğim kadar ile
belki küçük bi 37 ekran falan ii olur oda için zaten salonda uydu var ben uydunet için almak zorunda kaldım yoksa işim olmazdı kablo tv ile falan
seyfi505050
19-12-2011, 10:40
Aynı sıkıntı bende de var üstelik benim tv yeni alalı bir ay oldu öregin 55.sıradan 61 sıraya altıyor veya 88 den 90 atlıyor çözüm ne bilemiyorum
sorunu KT uyumlu yeni bi tv AlArAk çömemi gerekiyor benceee yoksA olmAyAcAk bu iş boyle yAA
nurisakar
27-12-2011, 19:46
televizyonun markası ne servisine götür buna hiperbant tüner takın de sakın s bandlı tuner taktırma daha doğrusu kablolu yayınları seyretmek için olduğunu belirt
tşk nuri bey kardeşim dediğini uygulayacağım mahaledeki tv tamircisi ile bi konusayım tesekkur ler