Orijinalini görmek için tıklayınız : 8 li diseqc problemi
ali muştu
18-12-2011, 18:52
iyi günler aparatlı canak kullanıyorum malum 4 lü disegc yatmiyor bende 8li aldım birtane sırası ile sipiclere taktım fakat cihazda bagzı uydularda sinyal gelmiyor bende cihazın fişini cıkarıp takıyorum ozaman snal geliyor acaba sıkıntı nerden olabiir lnb ile disegc arasındakı kablonun birtanesi biraz uzun ondan yapabilir mi :49:
Baldemir
18-12-2011, 19:57
iyi günler aparatlı canak kullanıyorum malum 4 lü disegc yatmiyor bende 8li aldım birtane sırası ile sipiclere taktım fakat cihazda bagzı uydularda sinyal gelmiyor bende cihazın fişini cıkarıp takıyorum ozaman snal geliyor acaba sıkıntı nerden olabiir lnb ile disegc arasındakı kablonun birtanesi biraz uzun ondan yapabilir mi :49:
8li diseqcler de uyum sorunu oluyor ben ilk aldığımda da böyle olmuştu sonra diseqc iade ederek atlantanınkini aldım şu an kulanıyorum hiç bir sıkıntı yok
Resmi bu
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
8li diseqcler de uyum sorunu oluyor ben ilk aldığımda da böyle olmuştu sonra diseqc iade ederek atlantanınkini aldım şu an kulanıyorum hiç bir sıkıntı yok
Resmi bu
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bende aynı sorunu yaşıyorum önerin için sağol
uydu3405
18-12-2011, 21:28
atlanta kullanıcıları demekki bu disecle sorunu çözücekler iyi habermiş
ali muştu
19-12-2011, 00:44
Resmi bu
disegc aldıgım dükkan secme diye birşeyin olmaz dedi ayarlarını konturol et dedi neyse yarın birtane atlanta alıp denemekten baska snsım yok gibi
Baldemir
19-12-2011, 01:24
disegc aldıgım dükkan secme diye birşeyin olmaz dedi ayarlarını konturol et dedi neyse yarın birtane atlanta alıp denemekten baska snsım yok gibi
Onlar ürünü satmak için tabi öyle diyecek,ama uyumsuzluk oluyor atlanta tam isabet.
Kurarken DiSEqC 1.0 ayarını kapalı DiSEqC 1.1 ise açık konuma getir,uyduları ona göre sıralarsın
Bilgi amaçlı resim ekledim.
ali muştu
19-12-2011, 01:32
Onlar ürünü satmak için tabi öyle diyecek,ama uyumsuzluk oluyor atlanta tam isabet.
Kurarken DiSEqC 1.0 ayarını kapalı DiSEqC 1.1 ise açık konuma getir,uyduları ona göre sıralarsın
Bilgi amaçlı resim ekledim.
resim icin tesekürler ustam resme göre benim ayarımda sıkıntı yok aynı zaten suanda sadece türksttan sinyal gelıyor diyerlerinde yok ilk aktıgım da arasıra diyerlerinden de gelıyordu şimdik sadece tursat var
pencere77
03-03-2012, 14:43
türksat hotbird ve 7 derece çanağım var ama sadece türksattan sinyal geliyor.hotbird 2 ve 7 derece 3 ten yayın gelmiyor disegten.başka cihazlarda yayın geliyor atlantada nasıl ayar yapmam gerek?
pencere77
03-03-2012, 14:46
ok sorun çözüldü.diseg 1.1 den lnb 6 ve dan 9 geldi hotbird ile 7 derece sinyali...
Baldemir
03-03-2012, 15:19
ok sorun çözüldü.diseg 1.1 den lnb 6 ve dan 9 geldi hotbird ile 7 derece sinyali...
sorun çözüldügüne sevindim :wave:
ali muştu
06-03-2012, 13:15
atlanta 8 li diseg aldım fakat turksatta sınyal geliyor fakat diyer uydularan sınyal gelmedi diceg ayarlarını yokarıdakı resme göre ayarladım acaba neyı eksık yaptık