Orijinalini görmek için tıklayınız : Dsmart HD Aldım ama....
teknosa kampanyası ile 2 ay hd dsmart deneme kampanyasına katıldım.
evde pvr dsmart cihazım zaten vardı. mevcut kanalları biliyorum.
yeni gelen hd cihazıda ayarladık HD yayın olarak. ama görüntü kalitesi PVR cihazımla pekte fark yok. hd yayın saatlerinde çok az fark var gibi geldi.
animal trt vs kanald vs denedim. sırayla çalıştırdım.
HD denen kalite öyle dağlar kadar yok yani :nono: 1080 ayarında bile istediğim kaliteyi alamadım. 2 ay denicem ürün. sonrasında iade :ranger:
pvr cihazım valla daha çok iş yapıyor.
tv'nin markası nedir mutaf ?
Toshiba 106 ekran ful hd..
noteboku hd kablo ile pcye bağlayıp 1080p film belgesel izledim.
ayna gibi tabiri tam oldu.
bugunki yayınlarda baya kaliteli izledim
HD animal planet ve akşam haberlerinde atv ve star çok iyiydi.
sinema kanallarında bir türlü hd izleyemedim..
bugunki yayınlarda baya kaliteli izledim
HD animal planet ve akşam haberlerinde atv ve star çok iyiydi.
sinema kanallarında bir türlü hd izleyemedim..
sinema kanaları ayrı ücretli hd ler bendede kablo tv var hdyayınlar iyi ama netlik açısından bbc hd hiçbiri tutmuyor.Hd yayın farkı gözle bile çok açık hisediliyor.
sinema kanaları ayrı ücretli hd ler bendede kablo tv var hdyayınlar iyi ama netlik açısından bbc hd hiçbiri tutmuyor.Hd yayın farkı gözle bile çok açık hisediliyor.
2 ay hd sinemalar bende açık.
genelde yayınlar normal, bazen hd film veya program oluyor. ozaman belli oluyor kalite..
protozoolog
20-02-2012, 00:16
animal pilanetin görüntüsü daha güzel arkadaşlar çözünürlük açısından süper bir kanal yayın içeriğide güzel
bir kaç güne kadar iade edicem HDSMARTI.
kesinlikle kötü değil. ama şahsi görüşüm hd kanallar için şuan fiyatlar yuksek...
protozoolog
20-02-2012, 07:54
kardeş ben 2007 üyesiyim o yüzden hd paketler düşük fiyyatta bence
Bende D-Smart almayı düşünüyorum fakat kampanyalar konusunda kararsız kaldım. 9,99TL bir kampanya var. burda hd kanalları da izleyebiliyormuyuz?
D-Smart Kampanyaları ve Başvuru | D-Smart | Digital Dünya (Only the registered members can see the link)