PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Guncelleme sorunu

gurkanv
01-01-2012, 16:48
Merhaba Arkadaşlar,

gecen hafta black panter aldım daha önce atlanta kullanıyordum , kanal listesi yükleyeyim dedim uyumlu versiyon degil dedi sonra madem öyle versiyonunu güncelliyim dedim bu seferde gecersiz versiyon dedi sorun ne olabilir atlantada bu işlemler rahattı yoksa kutunun arızası olabilirmi ?

teşekkürler

afif4747
01-01-2012, 17:40
medyaling belekpanter pvr bölümü gitmiş

pikalos
02-01-2012, 12:38
Hocam sende attan inip eşşeğe binmişsin.Burada ne güncelleme vaar nede bir gelişme.

apetunya
02-01-2012, 12:56
yeni blackpanther cihazlarda ip tv var medialink blackpantherde ip tv yok türkiye temsilcisi bunun için uğrastıklarını söyledi media link bp kullanan müşterileri için
yeni bp cihazlarlardaki hd görüntü çok daha iyi mkv desteğide var cihazda

pikalos
06-01-2012, 18:10
bir kere aldık ne mal olduğunu gördük.ne yenisini alırım nede tanıdığıma aldırırım.

GOOLL
07-01-2012, 04:14
neyini gördünüz birader

alırken ne diye aldınız HD olması VE HD yayınları izlemek ayrıca HD destekli serveriniz varsa HD şifreli yayınları izlemek.

siz bu cihaz ı alırken KUTUSUNUN ÜSTÜNDE İP TV Mİ YAZIYORDU MKV Mİ yazıyordu!!

sorunsuz serverim var ve kesinlikle sorun yaşamıyorum
görüntü kalitesi alın bi dm800 o çok popüler cihazı aynı tv de hatta imkan varsa aynı anda aynı kanlada aynı tv de bakın bakalım ne oluyo.

medialink cihazım arızalandı çöp oldu diyen 1 kişi varmı_?
yada her alan cihazı 10 gün kullandık arıza yaptı çöpe attık BUNLARI görüyormusunuz_?

kısaca cihaz yapması gerekeni yapıyor.
ATLANTA HD BOX UN AYLARCA YAZILIMSIZ KALDIGINI KİMSE UNUTMASIN!
DM800 LERDE YAŞANAN PROBLEMLERİ VE ÇÖPHE GİDEN CİHAZLARI BİLİYORSUNUZ.
GOLMASTER 1070*1080 VS VS MODELLERİ piyasada bir türlü tutunamadı bunuda biliyorsunuz.

MEDİALİNK savunacak bir insan degilim ama kasa fiyat ethenet paylaşım menü olarak hakkı yenecek bir cihazda degil.

bir ip tv ve mkv ile KRAL cihaz olacaksa ben memnunum kardeşim kral olmayı versin.

saygılar sevgiler

mustafayldırım
07-01-2012, 10:23
neyini gördünüz birader

alırken ne diye aldınız HD olması VE HD yayınları izlemek ayrıca HD destekli serveriniz varsa HD şifreli yayınları izlemek.

siz bu cihaz ı alırken KUTUSUNUN ÜSTÜNDE İP TV Mİ YAZIYORDU MKV Mİ yazıyordu!!

sorunsuz serverim var ve kesinlikle sorun yaşamıyorum
görüntü kalitesi alın bi dm800 o çok popüler cihazı aynı tv de hatta imkan varsa aynı anda aynı kanlada aynı tv de bakın bakalım ne oluyo.

medialink cihazım arızalandı çöp oldu diyen 1 kişi varmı_?
yada her alan cihazı 10 gün kullandık arıza yaptı çöpe attık BUNLARI görüyormusunuz_?

kısaca cihaz yapması gerekeni yapıyor.
ATLANTA HD BOX UN AYLARCA YAZILIMSIZ KALDIGINI KİMSE UNUTMASIN!
DM800 LERDE YAŞANAN PROBLEMLERİ VE ÇÖPHE GİDEN CİHAZLARI BİLİYORSUNUZ.
GOLMASTER 1070*1080 VS VS MODELLERİ piyasada bir türlü tutunamadı bunuda biliyorsunuz.

MEDİALİNK savunacak bir insan degilim ama kasa fiyat ethenet paylaşım menü olarak hakkı yenecek bir cihazda degil.

bir ip tv ve mkv ile KRAL cihaz olacaksa ben memnunum kardeşim kral olmayı versin.

saygılar sevgiler
Cihaz hakkındaki düşüncelerinize katılıyorum çok haklısınız,lakin bir hafta içinde iki cihazım pert oldu buda benim şanssızlığım galiba,şu an 3. cihazı kullanıyorum.

pikalos
09-01-2012, 12:37
Adı HD ama gerçek HD görüntü vermiyor.Bende Teledünya da var.TRT HD izlediğimde ikisi arasında dağlar kadar fark var.

GOOLL
10-01-2012, 20:43
Adı HD ama gerçek HD görüntü vermiyor.Bende Teledünya da var.TRT HD izlediğimde ikisi arasında dağlar kadar fark var.

hocam medialink i savunacak degilim ama aynı fiyata aynı özelliklere sahip VE AYNI görüntü kalitesine sahip başka cihaz varmı bak dene baKALIM

bulursan adı HD olan daha yüksek görüntü kalitesine sahip bizede haber ver

saygılar