Orijinalini görmek için tıklayınız : dıgıturk un rezilliği.....
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link)Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Uploaded with ImageShack.us (Only the registered members can see the link) biz böyle sinir bozucu maç seyretmek içinmi abone olduk bu digiturk e:mad2:
uydu3405
04-01-2012, 00:02
maçın sonucu kaç kaç bitti arkadaşım acaba?
gungor1976
04-01-2012, 00:03
Sende hep kötüye yoruyorsun kardeş,onlar Türkçemizdeki sert sessiz harfler,hem maç izleyelim hem dlimizi öğrenelim diye :8[1]:
ya abi zorla kaçağa yöneltiyolar adamı bi,de arıyorum m hizmetlerini kadın diyoki fişi çek tak kadına dedimki sen beni abc mi sandın sen git onu hiç anlamayanlara söle kadın ne diyeceğini şaşırdı:)
gungor1976
04-01-2012, 00:10
ya abi zorla kaçağa yöneltiyolar adamı bi,de arıyorum m hizmetlerini kadın diyoki fişi çek tak kadına dedimki sen beni abc mi sandın sen git onu hiç anlamayanlara söle kadın ne diyeceğini şaşırdı:):45::45:
Evet bu durumdan oldukça çok şikayetçi var.Paranla rezil olmak demek bu olsa gerek.:frown:
Evet bu durumdan oldukça çok şikayetçi var.Paranla rezil olmak demek bu olsa gerek.:frown:
aynen tike ustacım kadın diyoki siz nerdesiniz bursadayım diyorum dediği cevap bana bursa bölgesinde kısa süreli çalışma var diyo yok böle bişey yaaa zor tuttum kendimi valla:)
gungor1976
04-01-2012, 00:28
aynen tike ustacım kadın diyoki siz nerdesiniz bursadayım diyorum dediği cevap bana bursa bölgesinde kısa süreli çalışma var diyo yok böle bişey yaaa zor tuttum kendimi valla:)bölgeyle ne alakası varmışki yayın çekirge vericilerinden mi aktarılıyor :49::49::8[1]:
gungör abi sen şimdi diyosunki bana aç şimdi m hizmetlerini bul o burcuyu sonrada ver coşkuyumu diyosunnnnnn:8[1]::8[1]::8[1]:
gungor1976
04-01-2012, 00:40
gungör abi sen şimdi diyosunki bana aç şimdi m hizmetlerini bul o burcuyu sonrada ver coşkuyumu diyosunnnnnn:8[1]::8[1]::8[1]:Biraz önce kadın diyordun,şimdi Burcu oldu. Anladın sen onu :sunglasses2:
onekedisi
04-01-2012, 01:01
saçmalık bu böyle cevap mı olur geçici çalışma neymiş ya:)) maçta geçici zaten?:D
Ekranda cıkan kod illegal izlemeleri önlemek için bazen yollanıyor bazı kartlara
evet bıde trthd ozetlerı verırken seyrettınızmı bılmem ama adamın bırı ıyı kufur edıyordu vallah bırovo trt ye
bykomedi
05-01-2012, 14:30
En iyisi ya normal uydu yada modüllü üyelik! Ha bu arada Digitürk ne zaman rezil olmamış ki?