Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Cabbari'nin küçüklüğü!!
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
bu ne ülen..
profilde kalmışım insan az daha öne çekerde ne varsa töbe töbe:):)
cabbari küçülüğündeki alışkanlıkların artık yok değilmi :)
cabbari küçülüğündeki alışkanlıkların artık yok değilmi :)
var var aynı o zaman ki gibi:puah: :puah:
evet cabbari küçükken böyleydi ozamandan bilirim aynı tas aynı hamam
evet cabbari küçükken böyleydi ozamandan bilirim aynı tas aynı hamam
aaaa patron ayıp ediyorsun kimin tekerine çövdürürken gördün beni):)
aaaa patron ayıp ediyorsun kimin tekerine çövdürürken gördün beni):)
Genelde göruyordum:)işin gücün yaramazlıktı:8[1]: Birde sigara içerdi sürekli :28:
Genelde göruyordum:)işin gücün yaramazlıktı:8[1]: Birde sigara içerdi sürekli :28:
patron sigara mevzusunda kesinlikle yalnışın var bende görmemişsindir onu bak babamda uye foruma karışmam sonra bozuşuruz:8[1]: :8[1]:
:8[1]: arkadaşlar inanın afedersiniz eşşek kadar adam oldu hala eski alışkanlıklarından kurtulamadı geçenlerde dükkanın orada arabanınyanında duruyordu heralde ikmal mı ne yapıyordu:8[1]:
ne ikmali benzin mi??? :)
:8[1]: valla ara sıra depoları şaşırıyo ne yapsın aman dikkat uydudepolarına mukayyet olun onlara da işemesin mazallah emekler boşa gitmesin:8[1]: :8[1]:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
cabbari usta bu işeme ikmal olayını sana yakıştıramadım bu durum karşısında araplar boykota gidebilir...
cabbari usta bu işeme ikmal olayını sana yakıştıramadım bu durum karşısında araplar boykota gidebilir...
birşey olmaz siz bana güvenin benim araplarla olan dialogum iyidir sorun çıkmaz:)
birşey olmaz siz bana güvenin benim araplarla olan dialogum iyidir sorun çıkmaz:)
Allah Allah anıların depreşti herhalde ne oldu nereden buldun ya bu konuyu ama güzel resim çekmiş çeken amma faka başmıssın :00000004: :puah:
alperyılmaz
13-10-2006, 13:25
ülen bu benim araba bende diyorum ne kokuyor buy durup dururken bir daha yakalarsam agzına biber sürecem...
yakupowersky
13-10-2006, 14:02
dostum benden sana tam dewstek sen devam et
EFE_KENTLİ
19-10-2006, 21:58
harika
bulletfromhell
24-02-2008, 01:17
ağa eski alışkanlığını bıraktınmı yoksa aynen devammı??ona göre söyleyelimde kasko şirketleri poliçeye madde koysun..... :puah: :puah: :puah:
ruzgara karşı hemde hahaha
bulletfromhell
24-02-2008, 20:57
Genelde göruyordum:)işin gücün yaramazlıktı:8[1]: Birde sigara içerdi sürekli
usta bırak Allah aşkına...sende aynıymışsın...sırf CABBARİ'ye çamur atıp işin içinden sıyrılmak istiyosun ama kanıtını buldum aşağıdaki linkte...:D :D :D :D
Only the registered members can see the link