Orijinalini görmek için tıklayınız : arkadaşlar beko 500 dci L.581
bilinmez_m
21-08-2006, 21:30
arkadaşlar benim bir sorunum var elimde bi tane as 500 dci loader L,5,81 var 5,91 değil cihazın sorunu sinyaller ve kalite var ama kesinlikle yayın bulmuyor cihazın sorunu ne olabilir konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz
teşekkürler
ALANYA dijital elektronik....
bilinmez_m
24-08-2006, 12:24
yav bu kadar cahil olduğunuzu bilsem başka yere yazardım kusura bakmayın özür dilerim
BÜLÜÇLER
Asıl siz kusura bakmayın sayın @bilinmez_m, cahilliğimizi maruz görün. Yardımcı olamadık.
madem biz cahiliz sende neden kaynaklanıyormuş onu yazda öğrenelim.
bilinmez_m
25-08-2006, 13:18
ben zaten cahilim cahil olmasam yazmazdım yalnız sizinde benim kadar cahil olduğunuzu bilmezdim
BÜLÜÇLER
sınyal bulmuyorsa ya canakların arza vardır yada dısek sıvıste arza olabılır yada cıhazda arza olabılır cıhaz napıyor cıhada sınyal yokmu yazıyor sınyal yok yazıyorsa cıhaz cıhazı baska bır yerde dene eyer orda yayınlar gelıyorsa canak donuktur ayarlaman gerek arkadasım takıldıgın sey olursa sana yardımcı olurum
akcayhalil
25-08-2006, 15:31
Arkadaşım cihaza bir müdahale yapmadıysan, sorunun antendendir. Saygılar...
uzman_elhan
25-08-2006, 15:40
arkadaşlar yazdiğiniz kelimeler dikkat ediyormusunuz eyer bir sorunu varsa güzelce yaz sana ben veya arkadaşlarım yardımcı olur
senin cihaz başka yerde çıkarıyormu eyer cihazın çıkarıyorsa çanakların bozuktur eyer başka yerde çıkarmıyorsa bir çok sorundan yapar tuner veye taransistörlerden yazlımdan senin daysek'ten lnb den yapar...