Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Medya Bu Fotoğrafları Neden Yayınlamıyor?

senol_30
07-01-2012, 09:52
Only the registered members can see the link

Önce Hükümet Şimdi İse Ana Muhalefet.
İstihbarat Teşkilatını İse Dinleyen Yok!

CHP Uludere'de ölenler için 64'er bin TL tazminat ödenmesi için teklif verdi !!!

CHPlideri Kılıçdaroğlu Uludere'de ölenler için özür dilemenin yetmeyeceğini söyledi.

ARINÇ, Hükümet adına açıklama yapıp 35 Kişi '''MASUM KÖYLÜ'' !!! GEREKN YAPILIP TAZMİNAT ÖDENECEK dedi

İstihbarat kurumu belgelerle bunlar ''PKK'lı'' DİYOR !!!

MEHMETÇİK İÇİN ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL DİYEN ŞEREF YOKSUNLARI, 35 PKK'lıdan ÖZÜR DİLEYEREK TAZMİNAT ÖDEYECEKLERİNİ AÇIKLIYOR ! ! !

can123
07-01-2012, 10:23
pkk nın öldürdüğü veya yaktığı insanlara neden ödenmiyor?????pkk lı olmadıkları için mi???adamlar elektrik su ödemiyecek yapıştır vergileri nasılsa koyunlar ses çıkar mıyor olmadı verirsin gazı verirsin köteği yazık ya yazık çok yazık

kucer06
07-01-2012, 14:23
Yayınlayıpta içerimi girsinler,ergenekoncumu olsunlar yada işlerinimi kaybetsinler.Bu ülkede hükümeti eleştiremezsin yoksa içerdesin.

senol_30
07-01-2012, 14:45
haklısın usta ama sustukca sıra bizlerede gelecek bak koskoca komutanı bile içeri attılar adaletmi bu sizce

Cevabverilecek
07-01-2012, 19:33
haklısın usta ama sustukca sıra bizlerede gelecek bak koskoca komutanı bile içeri attılar adaletmi bu sizce

evet koskoca generali mahkum ediyorlar bide kısıtlamalar yapıyorlar yok haftada şu kadar harcıyacak yok kantinden alışveriş etmeyecek vs. diğer tarafta ş.siz çocuk katili adını yazmak istemiyorum o terörist özel odalarda yataklarda spor tesisinde tv seyrederek tatil yapıyor bizde meeeeeeeeeeeeeeeliyoruz işte aslında fazla konuşmaya da gerek yok çünkü fazla konuşan bile bu forumda engelleniyor............

uydu3405
07-01-2012, 19:38
herkes cezasını çekecek

ASİL
07-01-2012, 19:47
evet koskoca generali mahkum ediyorlar bide kısıtlamalar yapıyorlar yok haftada şu kadar harcıyacak yok kantinden alışveriş etmeyecek vs. diğer tarafta ş.siz çocuk katili adını yazmak istemiyorum o terörist özel odalarda yataklarda spor tesisinde tv seyrederek tatil yapıyor bizde meeeeeeeeeeeeeeeliyoruz işte aslında fazla konuşmaya da gerek yok çünkü fazla konuşan bile bu forumda engelleniyor............

bu forumda seviyeli olan hiç bir şey engellenmez canım kardeşim söylediklerine katılıyorum ama forumla alakalı olanlara katılmıyorum

yildo
07-01-2012, 19:56
herkes cezasını çekecek
evet herkes cezaasini çekmeli ama çocuk katilini gosterilen ilgi alaka silivride vatani için savasan askerlerimize gosterilmiyor askerin sabrini zorluyorlar ezamanla yetki elindeydi istese darbede yapabilirlerdi ne demek ya 700 bin kisilik orduyu sen teslim ediyorsun teslim ettigin kisi emekli olunca diyorsunki teor orgutu kurmaktan tutuklusun tayin eden sensin niye gorev basindayken tutuklatmadin da simdi niye tutukluyorlar amaç askere bir darbe daha yaptirmak turk demekrosisi sekteye ugrasin
arinç olayinda hani asker suikast hazirligi içindeydi amaç askeri kozmik odaya girebilmek ve oradaki gizli belgelere el koymakti ve yaptilarda
bu gidisat hiçte hos gbir gidisat degil

Cevabverilecek
08-01-2012, 01:26
bu forumda seviyeli olan hiç bir şey engellenmez canım kardeşim söylediklerine katılıyorum ama forumla alakalı olanlara katılmıyorum

ben bir yıldan fazla ahmeTTaşar olarak giriş yapamıyorum. ve seviyesiz hiç birşey de yazmadım geçmişteki yazdıklarımı çıkarıp bakabilirsiniz ve o tarihten sonra hiçbir aktif faliyette bulunmadım forum için, bildiğim bişey varsa bile paylaşmadım sadece bakıp çıkıyorum enfazla 3 ve 5 defa yorum yapmışımdır o kadar. belki bu yazıyı okuduktan sonrada engelleneceğim. kim bilir.