Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

zekı62
08-01-2012, 12:18
14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi.
14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak.

Tazminat davası açacağız

Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

1 maç için 101 sayfa savunma

Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor.Yani ben suçsuzum diyemeyecek, çamur atacak. .. :8[1]:
TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza...Ali samiyen'i kaç paraya gitti peki ?bunuda SORMASI lazım

Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.

ŞRARSKOZ
08-01-2012, 12:41
suclu kimse ceksin cezsını

uydu3405
08-01-2012, 12:44
suçlular cezasını çeksin takım gözetmeksizin herkes bulsun cezasını ki önümüz açılsın türk futbolu adına

ASİL
08-01-2012, 13:03
bekleyip göreceğiz ak mı yoksa karamı belli olacak çamur olayına gelince herkes zaten çamurun içinde çamura bulanmamış bir takım söyle son 10 yıl içinde ilk başta yapılması gerekeni sona bıraktılar ve işi çıkılmaz bir duruma getirdiler acaba somut delillere kendileridemi inanmıyor yada bu deliller fenerbahçeyle alakalı değilde aziz yıldırımlamı alakalı insanın kafası karışıyor somut bir delil varise şi***le alakalı neden düşürmüyorsun şike yapmış bir takımı neden süperligde oynatıyorsun

zekı62
08-01-2012, 13:12
bekleyip göreceğiz ak mı yoksa karamı belli olacak çamur olayına gelince herkes zaten çamurun içinde çamura bulanmamış bir takım söyle son 10 yıl içinde ilk başta yapılması gerekeni sona bıraktılar ve işi çıkılmaz bir duruma getirdiler acaba somut delillere kendileridemi inanmıyor yada bu deliller fenerbahçeyle alakalı değilde aziz yıldırımlamı alakalı insanın kafası karışıyor somut bir delil varise şi***le alakalı neden düşürmüyorsun şike yapmış bir takımı neden süperligde oynatıyorsun

:present::present:

yildo
08-01-2012, 13:14
bekleyip gorelim ak koyunu kara koyunu herkes kocagindakini doksun bakalim o gun galiba sevgililer gunu olsa gerek hiçte iyi bir gun degiulmis mahkemenin tarihi
suç isleyen dediginiz gibi suçunu çekmeli ama bir kisinin suçu milyonlari malolmamli

ASİL
08-01-2012, 14:46
suçlular cezasını çeksin takım gözetmeksizin herkes bulsun cezasını ki önümüz açılsın türk futbolu adına

geçen sezon temizdiniz diye sütten çıkmış akkaşık değilsiniz geriye dönersek ligde takım kalmaz mesela ankaragücü maçı 8.0 kazandığınız beşiktaşın elinden aldığınız şampiyonluk şikenin ağa babası suçlu olan tabiki düşsün bunda hemfikiriz ama bu iş geriye dönük yapılırsa iş vahim 14 şubat sevgililer gününde mahkeme başlayacak aziz yıldırım feneri ne kadar seviyormuş göreceğiz

uydu3405
08-01-2012, 14:48
ben diyorum ki yasa çıktıktan sonra bile bu işe bulaşan suçlular temizlensin ben demiyorum ki biz yapmadık sadece suçu kanıtlananlar cezasını çeksin hangi takımdan olursa olsun türk futbolu yeni temiz bir sayfa açsın

kucer06
08-01-2012, 17:43
Tam suçlu psikolojisi.Hani çocuklar gibi suç üstü yakalanınca başkalarına çamur atarlarya aynı öyle.Ben yandım sizide yakacam iftira atacam.Ne kadar basit insanmış bu adam yani.Gözümden çok düştü.Kalıbının adamı değilmiş.

uydu3405
08-01-2012, 17:55
şimdi 14 şubatta türkiye sarsılacak diyor ya ben kale gibi sarsılmadan durucam kendi bulunduğu türkiye sarsılır ancak

ASİL
08-01-2012, 18:03
şimdi 14 şubatta türkiye sarsılacak diyor ya ben kale gibi sarsılmadan durucam kendi bulunduğu türkiye sarsılır ancak

kardeş kendi bulunduğu türkiye neresi

uydu3405
08-01-2012, 18:08
benim bulunduğum türkiye HALKIN arası yani diyorum sarsılsa sarsılsa suçlu tarafı tutan bir avuç azınlık sarsılır masumlara ve suçsuzlara bir şey olmaz

ASİL
08-01-2012, 18:25
benim bulunduğum türkiye HALKIN arası yani diyorum sarsılsa sarsılsa suçlu tarafı tutan bir avuç azınlık sarsılır masumlara ve suçsuzlara bir şey olmaz

ne yani fenerbahçe taraftarı halkın arasında değilmi ya nedense hakim olmuşsun kararı vermişsin suçluluğu ıspatlanana kadar herkes suçsuzdur bu adaletin en önemli kuralıdır bir avuç azınlık dediğin fenerbahçe taraftarı 10 milyon taraftardan bahsediyorsun sana yakıştıramadım tekrarlıyorum eğerki fenerbahçe 1 maçta şike yaptı ise derhal düşürsünler

matrıx
08-01-2012, 19:16
14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak"" MıŞ "

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi’nden, TV8’de yayınlanan ‘Her Şey Futbol’ programının yorumcusu Faik Çetiner’e bir mektup gönderdi.
14 Şubat’ta Türkiye sarsılacak Yıldırım mektubunda, davanın 14 Şubat’ta görülecek ilk duruşmasını sabırsızlıkla beklediğini vurgulayarak, “14 Şubat’ta yapacağım savunmayla yer yerinden oynayacak, Türkiye sarsılacak” ifadesini kullandı. Mektup bugün saat 23.30’da yayına girecek ‘Her Şey Futbol’da okunacak.

Tazminat davası açacağız

Bu arada Aziz Yıldırım’ın avukatı Abdullah Kaya, mahkemenin lehlerine sonuçlanması halinde, Adalet Bakanlığı’na karşı Türkiye’de görülmemiş bir tazminat davası açacaklarını duyurdu.

1 maç için 101 sayfa savunma

Twitter hesabından açıklama yapan Kaya, “Bu iddia yığınının saçmalığını ispatlayacağız. Sadece 1 maç için şu anda savunmamız 101 sayfa. Başkanımız ‘ben zaten 60 yaşındayım, Fenerbahçe aklansın, ben yatarım önemli değil’ diyor.Yani ben suçsuzum diyemeyecek, çamur atacak. .. :8[1]:
TOKİ’nin Galatasaray’a stadı yaparken müfettiş raporlarının sümenaltı edilmesi de girecek savunmamıza...Ali samiyen'i kaç paraya gitti peki ?bunuda SORMASI lazım

Bunun yanında Trabzonspor’un maçlarını nasıl kazandığı dile getirilecek” dedi.

Kardeş galiba bu iddanameyi hazırlayan savcı() miş gibi mektupla bide dalga geçiyorsun herşey ispatlanmış gibi bide söyleyeceği şeyin *çamur atmak*
olduğunu söylüyorsun eğer içinde birazcık adalet duygusu varsa yazdığın alay içerikli yazından ötürü forumdan özür dilersin;:nono:Benden bu kadar selamlar....:angry8::nono::

zekı62
08-01-2012, 21:30
Kardeş galiba bu iddanameyi hazırlayan savcı() miş gibi mektupla bide dalga geçiyorsun herşey ispatlanmış gibi bide söyleyeceği şeyin *çamur atmak*
olduğunu söylüyorsun eğer içinde birazcık adalet duygusu varsa yazdığın alay içerikli yazından ötürü forumdan özür dilersin;:nono:Benden bu kadar selamlar....:angry8::nono::

kardeş : ne özürü ? bu işleri bizmi yaptık :

--‘ben zaten 60 yaşındayım, eeee Fenerbahçe aklansın, Bizlerde onu söylüyoruz

--ben yatarım önemli değil’ diyor tabii ki suç işlediyse yatacak--- !

--- bu konu bana ait değil bütün yazılı basında bugünün konusu Kardeş.

---iSTERSEN 101.000 SAYFA SAVUNMA YAP! ama BAşkaSINA ÇAMUR ATARAK SAVUNMAMI YAPILIR?

sen onu söyle .:angry8:

O BUNU YAPMIŞ şu bunu yapmış vs vs. eğer içinde birazcık adalet duygusu varsa !

suçsuz isen inandırırsın olur biter.:rtfm:

Maç zevkimiz kalmadı be ya:nono::

zekı62
08-01-2012, 22:41
Şu hale bakın ankaragücü_BEŞİKTAŞ
maçında şeref Türübüne dönüp Şikeciler Geldinizmi ?

diye bağıranlar ş**** soyunma odasına kadar gelen futbolculara saldıran maç başlayıp bitene kadar küfür

--adamların parası pulu yok amaçları yok ama..! yenersin yenilirsin konu bu değil

Türk Futbolunu ne hallere düşürdüler

uydu3405
08-01-2012, 22:53
ankaragücü nü tebrik ediyorum 58.madde değişmesin en azından bu şike olayı karara bağlansın olaylar bitsin sonrasında istenirse ileride olucak olaylar için hiç ceza olmasın ama şimdiki olaylar cezalansın

draculu45
09-01-2012, 01:36
Şu hale bakın ankaragücü_BEŞİKTAŞ
maçında şeref Türübüne dönüp Şikeciler Geldinizmi ?

diye bağıranlar ş**** soyunma odasına kadar gelen futbolculara saldıran maç başlayıp bitene kadar küfür

--adamların parası pulu yok amaçları yok ama..! yenersin yenilirsin konu bu değil

Türk Futbolunu ne hallere düşürdüler:present::present::present::present::present:

beydemir
09-01-2012, 05:04
bu satten sonra kimse yatmaz merak etmeyin temennim odurki ilk duruşmada sayın yıldırında çıkar.yasanın cezaları 1-3 yıla çekmesi kaçdefa şike yaparsan yap bir defa şike yapmış gibi harar verilecek olması. kim olursa olsun cezaevinde kalmaz.bu işten tek zararlı AKP çıkar şike yasasını bu haliyle çıkmasının faturasını ilk seçimlerde öder

özcanmert
09-01-2012, 09:58
ha akp-ha abd ne fark var arasında.. ?

ASİL
09-01-2012, 10:19
Aziz Yıldırım: Başbakan'la aramıza giremezler

Faik Çetiner, Aziz Yıldırım'la yaptığı görüşmenin ayrıntılarını paylaştı.

Only the registered members can see the link

09.01.2012

Only the registered members can see the link
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 14 Şubat'taki duruşmada Türkiye'yi sallayacağını belirterek çarpıcı ifadeler kullandı: Üç maç için, 'tarlalar sürüldü' deniyordu. İddianamede tarla sayısı 1'e inmiş. İki tarlaya ne oldu!
"AZİZ YILDIRIM'I KURTARMA OPERASYONU" DEMİŞLERDİ

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, TV8'deki, "Her Şey Futbol" programının yorumcusu Faik Çetiner'e içini döktü. Çetiner dün akşam yayınlanan programda Metris'te ziyaret ettiği Yıldırım'ın, 14 Şubat'ta başlayacak davayı sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. İşte Yıldırım'ın, Çetiner'le yaptığı görüşmeden satırbaşları:
6222'de değişikliğe gidildi. Kürsüden çıkıp, "Bu, Aziz Yıldırım'ı kurtarma operasyonudur" dediler. Hani nerede, hala tutukluyum. Bunu konuşanlar, yazanlar şimdi niye yorum yapmıyor?
"NEDEN HİÇ TUTUKLU FUTBOLCU YOK"

Gece, gündüz dersimi çalışıyorum. Bu iddianame bizi beraat ettirecektir. 1 yıl ceza alsak bu kadar yatardık. Neden hala tutukluyum bilmiyorum.
Şike sahada olur, ama gel gör ki tek futbolcu tutuklu değil. Eskişehir-Trabzon maçında 7-8 futbolcu teşvik almış diyorlardı, kimseyi sorgulamadılar. İ.Akın'a 100 bin euro vermişiz. Kim, kime vermiş, para nerede?
3 TARLADAN 2'Sİ NEREDE?

Üç maç için "tarlalar sürüldü" deniyordu. Açıklanan iddianamede sürülen tarla sayısı da 1'e inmiş. Sürülen 2 tarlaya ne oldu?
HERKES TEMİZ FENER Mİ KİRLİ?

Hani 19 maçta şike yapılmıştı? İddianamede 13 maç var. 6 maç ne oldu, buhar olup, uçtu mu? Bucaspor-Fenerbahçe maçı hani şi***di! İddianamede o maç yok, ama etik kurulu raporunda var. Bunu anlayan biri varsa bana da anlatsın.
Israrla söylüyorum 58. madde değişmemeli. Ben bunu istemiyorum. Herkes temiz, Fenerbahçe mi kirli? 50 yılın faturasını bize çıkaramazlar.
"GALATASARAY'A DESTEK OLDUM"

TT Arena yapılırken Galatasaray'a destek verdim. Türk futbolunun lokomotiflerinden Galatasaray'ın büyük bir stada ihtiyacı vardı. Bunu bizzat Başbakanımıza söyledim. Köstek değil, destek olduk.
TÜRK FUTBOLUNA 30 MİLYON DOLAR YATIRDIM

13 yılda yaptıklarımı 5-6 ayda bitirmeye çalışıyorlar. Türk futboluna büyük hizmetler verdim. 30 milyon dolar cebimden harcadım. Stat yaptım, kapalı salon yaptım, tesis yaptım. Bunları yapmayıp, parayı transfere yatırsaydım 3 yıl değil, her yıl şampiyon olurduk.
BAŞBAKAN'LA ARAMIZA GİREMEZLER

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin şansı. Benim kendisiyle problemim olduğu söyleniyor. Telefonda hakaret ettiğim ve ihaleler konuşuluyor. Bunların gerçekle alakası yok. Başbakan ile aramıza kimse giremez.
Bütün bilgi ve belgelerimle ilk duruşmayı bekliyorum. 14 Şubat'ta Türkiye'yi sallayacağım. Bugüne kadar kimsenin söylemeye cesaret edemediklerini Aziz Yıldırım açıklayacak. Sonra herkes şapkasını önüne koyup, bir daha düşünecek. Urfa'da, Trabzonspor ile yaptığımız ve 3-1 kaybettiğimiz Türkiye kupası finali töreninde Şenol Güneş bana, "Başkanım üzülme siz de şampiyon olursunuz" dedi. Daha sonra lig maçı oynadık, berabere kaldık ve şampiyonluğu kaybettik. Trabzonspor'u yenseydik ve Şenol Güneş de o sözleri bana telefonda söyleseydi hem o, hem Trabzonspor yanmıştı.