Orijinalini görmek için tıklayınız : Gm9400fta Ustalardan Acil Yardım Lütfen
dün akşam cihazın fişini çektim sabah taktığımda ön panelde son hangi kanaldaysa örn.6 fişi çektiğimde yanıp sönüyor müdehale ettirmiyor yazılımdan dır diye yazılım atmak istedim onuda yaptırmıyor çaresiz kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
hakan_77
10-01-2012, 14:25
doğru yazılım attırdiysan almıyorsa sorun vardır demek ustaya götür
Baldemir
10-01-2012, 17:53
dün akşam cihazın fişini çektim sabah taktığımda ön panelde son hangi kanaldaysa örn.6 fişi çektiğimde yanıp sönüyor müdehale ettirmiyor yazılımdan dır diye yazılım atmak istedim onuda yaptırmıyor çaresiz kaldım lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Servise götürün
cem70 kardeşim cihazı kapat bir müddet bekle öyle tak sonra yine aynı arıza devam ederse besleme arızası gibi gözüküyor. tamirci değilseniz tamirciye götürün ufak bir arıza. kolay gelsin. yazılım arızası olma ihtimali biraz zayıf....