Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : lig tv hakkında

harry-potter
13-01-2012, 15:09
arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler

Editor
13-01-2012, 15:51
D Smart platformunda lig tv izleme imkanınız yok ama ileride d smart izle öde sistemi ile digiturkle anlaşıp lig tv verebilir neden olmasın burası turkiye

alperen
13-01-2012, 18:56
dünyada dijitürk kadar saçma bir plartform daha yok kendilerini seyrettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ligtv olmasın bedava olsa seyretmem

f.pala
13-01-2012, 21:48
[QUOTE=harry-potter;595894]arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler[/Q
türksat uydusundaki lig tv kanallarını diyorsun diye anladım 4-5 tane kanalları var onlarıda diijitürke üye olup türksat üzerinde izleyebiliyorsun .

harry-potter
14-01-2012, 00:47
[QUOTE=harry-potter;595894]arkadaşlar geçen dün d-smart bağlattım kanal listesinde ligtv ve adı değişmiş birkaç dt kanalı var.ilerde dt ile anlaşıp d-smart ligtv izlenebilirdim kaç gündür kafamı kurcalıyor.bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum.iyigünler[/Q
türksat uydusundaki lig tv kanallarını diyorsun diye anladım 4-5 tane kanalları var onlarıda diijitürke üye olup türksat üzerinde izleyebiliyorsun .

ben d-smartta olan lig tv kanalını diyorum bir kaç tane de dt kanalı var adı değişmiş kanalları actionmax gibi.ileride olursa anlaşma niye olmasın.boşuna lşg tv koymadı d-smart herhalde.bence olabilir ileride zor bir ihtimal de olsa.