Orijinalini görmek için tıklayınız : baff 6000 tvin w3 24.01 2012 yazılımı
memoli1478
24-01-2012, 23:55
24.01 2012 data yazılımı arkadaşlar data w3 baff 6000 tvin 2nci board yazılımı
herkese hayırlı olsun sevgilerimle memoli1478
baff 6000 tvin data w3
hiçbirşey açmıyor.yoksa benim cihaz mı cenabet:puah:
8.ay yazılımı bu.çalışmayan yazılımı...
memoli1478
25-01-2012, 11:07
birtane daha var bende onuda ekliyelim bakalım bende kaynak çok çalışan cihazdan flaş alıyım ozman bekleyin
ok usta ver su yazilimida su niyetine kullansinlar yoksa cok yanarlar oteki tarafta
birtane daha var bende onuda ekliyelim bakalım bende kaynak çok çalışan cihazdan flaş alıyım ozman bekleyin
onuda bekliyorum.varsa tabikii...:wave:
twin bende açıyor.3 uydudan bayaa kanal açıyor.sizde neden açmıyor acaba...:puah:
memoli boşa söktürdün cihazı bişe açtığı yok verdiğin yazılımın mokur usta senin w6 yazılımı süper çalışıyor 3 uydu yuda açtı tşklerrrr dreamboxtan fazla kanal açtı 223 kanal saydığım diğerlerinede bakıyorum sonsuz tşk lerimi sunarım saol varol :rockon:mokur usta
alsancakli
25-01-2012, 11:49
Arkadaşlar malesef artık baff yazılımı türkiye geneli verilmeyecek.
firma bu yazılımların foruma düşmesi 3 oldu dedi ve paylaşımı kesti.
paylaşmdan faydalanmak isteyen baff 6000 gold serisi cihazları bulunan arkadaşlar
yumatu dönüşüm yazılımı kullanabilirler.
kullanım şekli:
twin bord kabloları kesip çıkartın.
baff gold cihaza yumatu dönüşüm yükleyin.
cihaz söktüğünüz twin gibi dongle olur.
data w3
twin protocol destekleyen bir cihaza rs232 ile ara bağlantı yapın.
hotbird 200 üzeri kanal çözer
astra nilesat uydularını çözer.
kolay gelsin
yapmaya hanginiz kesti yazilimi senmi mokurmu neyle kestiniz. kisa surdu kor makaslami. suan eski yazilim tekrar aktiftir. iyi seyirler
memoli1478
25-01-2012, 12:08
395 tunerliyi çektim ve 9 derece ok test editp forumlara ekleyeceğiz
yalancilarin mumu ogleye kadar yaniyor burda yatsiyada kalmiyor, hadi ustalar tekrar kesinde gorelim. baya merak ettim simdi ne zaman kesilecek ay sonumu ay basindami
alsancakli
25-01-2012, 12:14
yapmaya hanginiz kesti yazilimi senmi mokurmu neyle kestiniz. kisa surdu kor makaslami. suan eski yazilim tekrar aktiftir. iyi seyirler
senin dediğin yazılımda 30 kanal var.
dönüşüm kullansan 200 üzeri kanal izlersin.
zaten 1 aya kalmaz o 30 kanalın süreside bitecek.
bundan sonra da tr geneli baff lara yazılım yüklenmeyecek.
bu forumlara verilmesi 3 oldu çünkü.
sizinle uğraşacak vaktim yok benim.
buraya kadar
memoli1478
25-01-2012, 12:26
bekleyip göreceğiz bakalım:)
395 tunerliyi çektim ve 9 derece ok test editp forumlara ekleyeceğiz
yedek cihazın kapağını açtım .yüklemeye hazır, hadi eklede deneyelim :)
evet kapaklar açıldı memoli yazılımı yapıyor şu an kuyunun dibine indi millet bekliyor yazılımı kuyunun dibinden çıkarıyor ahada memoli kayboldu guyunun dibi ne düştü
memoli1478
25-01-2012, 13:02
cihaz gelsin cocuk getirmeye gitti çekip verdikten sonra neyapacağınızı doğrusu çok merak ediyorum ilk yazılımı verdiğim gibi:)
cihaz gelsin cocuk getirmeye gitti çekip verdikten sonra neyapacağınızı doğrusu çok merak ediyorum ilk yazılımı verdiğim gibi:)
8 gözle bekliyorum...
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
az sabirli olun arkadaslar kuyudan ne cikacak hep beraber oturur gorursunuz :49:
az sabirli olun arkadaslar kuyudan ne cikacak hep beraber oturur gorursunuz :49:
olmayan birşeyin sabırı olmaz.senin adamlar toz oldular...:D
ŞRARSKOZ
25-01-2012, 15:45
imzanizdakinin deva mı var mı MOKUR33
imzanizdakinin deva mı var mı MOKUR33
Kazadan sonra haber alınamadı usta.. :)
kısmi felç geçirmiştir. :loco:
arkada oturan adam daha komik. :D
memoli boşa söktürdün cihazı bişe açtığı yok verdiğin yazılımın mokur usta senin w6 yazılımı süper çalışıyor 3 uydu yuda açtı tşklerrrr dreamboxtan fazla kanal açtı 223 kanal saydığım diğerlerinede bakıyorum sonsuz tşk lerimi sunarım saol varol :rockon:mokur usta
datayı yazmasaydın keşke.şimdi yazılım ararlar,arap kardeşlerinin sitelerinde...:puah:
kimsenin bir yere kayboldugu yok kardes ben senden 2 gun zaman istedim 2 gun sonra goruselim burdan
bekleriz 2 gün daha.
bendeki w6 datalı yazılımı görseniz dudaklarınız uçuklar.bu kadar açıyormu diye.ama gördüm kimin ne olduğunu bu yüzden,w3 yüklediğim,dürüst arkadaşlara tekrar w6 yükleyecem.hemde ücretsiz. dürüst olanın her zaman yanındayım ve yardımcı olurum...
mokur usta iyi guzel kardes sende yazilim var, simdi sana bir sorum insanlar icin yaziyorsunuzya yok su forumdan almis yok araplardan alinmis v,s siz nerden aldiniz bu yazilimi acaba ,,,,,,,,,,, sakin ben yapiyorum demeyin . yoksa gulmekten yerlere yatarim simdi :8[1]:
memoli1478
25-01-2012, 17:18
sen öyle devam et mokur ve arkadaşları son gülen iyi güler
yazılımı verince ağlayacaksın canım kardeşim:))
meslek sırrı.:D
1 ay daha izlesin arkadaşlar,33 kanallı yazılım, diye kapanmadı.şimdilik onunla idare edin...:wave:
sen öyle devam et mokur ve arkadaşları son gülen iyi güler
yazılımı verince ağlayacaksın canım kardeşim:))
bi göremedik şu meşhur elinizde olan yazılımı.2 aydır aynı laf.icraat yok...
yazılımı kuyudan çıkaramadılar sanırım arama kurtarma da devreye girmiş sanırım seneye kadar çıkarırlar yazılımı:)
terbiyesizlik yapma.senin gibi nankör insanların yüzünden vermiyorum işte.
yalakalık yap bakalım bazılarına.bulacakmı yazılımı.bulsunlar alnından öpecem onların...
konu kapanmıştır.
yazılımla ilgili gelişmeleriniz olursa yeni konu açabilirsiniz...