Orijinalini görmek için tıklayınız : TRIMAX HD-12000 Linux
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Linux OS İşletim Sistemi
Sharp Tuner
(Loop-Through Çıkışlı Hassas Tuner)
Philips NXP İşlemci 128 MB RAM
Teletext ve Altyazı desteği
EPG
Çoklu Dil Desteği
FTP Üzerinden Yazılım Alma
4 Çeşit Kanal Dizme Özelliği
4:3, 16:9 vb. Görüntü Formatları Desteği
Tam ve Gerçek Demeti OSD
Universal, MDU ve Geniş Band LNB Desteği
USB Download,Kayıt,Oynatma
İnternet Gezgin
Youtube Videoları İzleyebilme
İnternet Radio
Linux Tabanlı
Plug-in Desteği : RSS,Hava durumu
MPEG-II, MPEG-IV, H.264 TS, DivX,MKV,FLV,MP3,WMA Dosyaları Oynatma
YAZILIMI YÜKLEME
İNDİRMİŞ OLDUGUNUZ DOSYAYI
KLASÖR'E ÇIKARTIN VE
BİR USB BELLEĞE YÜKLEYİN
USB'Yİ CİHAZA TAKIN
Menü > Usb Kontrol > Ok >
Usb Menü > Ok >
Yazılım (sag sol tuşlarıyla üzerine gelin)
Ok > files dosyasına gelin ve
OK tusuna basınız
NxpRom.bin dosyası'nın
Üzerine Gelin ve OK tuşuna basın
SW/DB güncellensinmi ? yazacak
(sağ sol tuşlarıyla) Evet
Yapın ve OK tuşuna basın
cihaz kapanıp açılır
yaklaşık 3 dak sürecek
cihaz açılırken dısplay'da
VER 0157 yazıyorsa
yükleme sorunsuz gerçekleşti
AYNI ŞEKİLDE KANALLİSTESİNİDE
YÜKLEYEBİLİRSİNİZ
kanallistesi yüklerken kapanıp açılma
olmaz dısplay'da hızlı bir ilerleme
olur yaklaşık 5 dak
ENT yazana kadar bekleyin
SERVER ÇALIŞTIRMA (AKTİF ETME)
Kumanda'dan F1 000 tuşuna basınız
Patch devrede yazacak
menü > Ağ > Ok > Sunucu Ayarı
Ok > Sarı tuşa bas F1 Evet
NOT:ilk baglantı biraz bekletebilir
ortalama 5 dak veya şifreli kanal üzerinde
ok tuşuna birden çok basarsınız
(( GİZLİ ***''LER ))
1. F1+000: Patch Enable/Disable
2. F1+111: RS232 Mode List
--PC CSC ECM
--Twin Protocol
3. F1+222: Home share Enable/Disable;
4. F1+333: To input NDS box ***;
5. F1+444: PID Recording;
6. F1+555: Ip setting menu;
7. F1+666: Server setting menu;
8. F1+777: Auto get ip;
9. F1+888: Show lan information;
10. F1+234: Timeshit Function;
11. F1+345: Oscam On/Off;
12. PGUP : All ECM list
13. PGDN : Current *** Menu;
MASTER KOD = 9876
son yazılım SW1.57 ......17.01.2012
TRİMAX HD 1.57 YAZILIM.rar 2shared - download (Only the registered members can see the link)
uyducu-p1
01-02-2012, 22:53
umut usta twin protokol varmı bu cihazda...
evet twin protokol 1 yıl bedeva server 3 usb girişi mödül girişi cihaza mouse ve klavye de baglayabilirsin
TRİMAX HD 12000 1v.58 yazılım
trimax hd 1.58 yazılımı,.rar 2shared - download (Only the registered members can see the link)
serdar987
11-02-2012, 02:18
umut55 güzel açıklaman için teşekkürler bi şey soracağım 1.58 i yüklersem mevcut kanal sıralamam bozulacakmı bi sorum daha olacak 1.58 yazılımın daha önceki yazılımın özelliği ne neler var kusura bakma sorularım için tekrar paylaşımın için teşekkürler trimax hd 12000 i ben 1 aydır kullanıyorum makinadan da şikayetim yok
1.58 yazılımında youtubeye giriş düzeltildi..
mevcut kanal listeniz silinmez ama her yazılımda fabrika ayarlarına get,rmeniz gerekir o zaman silinir. ve bunun içinde kanal yedeklemesi yapabilirsiniz.şu şekilde:
TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
2 TÜRLÜ YEDEKLEYEBİLİRSİNİZ.
1:sırasıyla:menu -kanal listesi-kullanıcı kanal listesi-kaydet.kaydettikten sonra aynı yerdende yükle dersen TEKRAR KANALLARINI VE SİSTEM AYARLARINI YÜKLERSİN.
BU ŞEKİLDE YEDEĞİ CİHAZIN İÇİNE ATIYOR YAZILIM DAHİ ATSANIZ SİLİNMEZ YEDEĞİNİZ.
2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler
serdar987
11-02-2012, 22:54
umut55 cevabın için çok teşekkürler kullanıcıyım yapmasını bilmiyordum ama bi deneyeceğim senin anlattığın gibi inşallah becerebilirim iyi akşamlar
rselturk
12-02-2012, 00:44
Umut 55,her zaman hem iyi cihazları tanıtır,hem de en net açıklamaları yapar.Teşekkürler Umut ustam!..:wave:
serdar987
12-02-2012, 02:50
umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
bana sorarsanız atlanta hd box alın derim
ama aynı özellikte cihaz isterseniz inpax 9100 full hd alın derim
inpax 9100 hd trimaxdan farkı tek usb olması ve modul girişi olmaması ama desteği her zaman var.sonucta starsat1005 hd inpax 9100 hd amstrad 19400 hd next 19500 hd bunarın tabanları hep aynı..
yinede karar sizin ama şu anda en uygun fiyata ve özelliğe trimax sahip bunların içinde ve hepsinde de 1 yıl gshare mevcut
serdar987
13-02-2012, 04:16
bilgin için teşekkürler bi makinaya daha ihtiyacım var çok kararsız kaldım trimax var daha iyisi olsun diyorum fiyatıda çok olmasın diyorum yarım ekmeğe 6 köfte oluyor farkındayım ilgin için yinede teşekkürler 1 hafta civarı bekleyip karar verecem ve alacağım yinede tavsiye edeceğin bi başka cihaz olursa bilginden yararlanmak isterim iyi geceler umut55 arkadaşım
afacanbebe
17-02-2012, 16:00
server destegı ile trımax hangı uydada hangı kanlları acıyor
saygılar
gshare ile 1yıl butun kanallar acık yeterince ve istediğinizce var:))
inpax 9100hd starcom 1005 hd ile açtıkları aynı
afacanbebe
17-02-2012, 21:48
bu cıhazla hangı uyduya cevırmek mantıklı
mavidus38
24-02-2012, 02:07
Hocam bu Trimax 12000 ile bağlantı yazılımı varmı? yani kanal düzenlemeleri ve transponder güncellemeleri gibi bir yazılım. birde sormak istediğim ben 2 çanak kullanıyorum, birisi türksat sabit, diğeri diseq 1.2 motorlu. yazılım güncellemerinden sonra sistem ve kanal yedeğini yeniden yüklemek istersek sistem yedeğinde motor ayarlarınıda yedekliyormu acaba?
iyi çalışmalar.
serdar987
06-03-2012, 02:35
herkese iyi geceler arkadaşlar rowell ve trimax ın içeriği aynımı aynı yazılımı mı kullanıyor lütfen bilgi istiyorum 2 makina yıda piyasada gördüm araların da fiyat farkı var 2 adet alacağız eger aynıysa dha hesaplı olan modeli tercih edeceğim o yüzden soroyorum bilgileriniz için teşekkürler
yazılımları birbirine uymaz arkadaşım ..farklıdır
zaten yüklemeye çalışsanız yüklenmez
,
serdar987
07-03-2012, 01:05
headend cevabın için teşekkürler iyi geceler
mesut gülkan
21-03-2012, 18:28
teşşekkürler elinize saglık ustam
herkese iyi geceler arkadaşlar rowell ve trimax ın içeriği aynımı aynı yazılımı mı kullanıyor lütfen bilgi istiyorum 2 makina yıda piyasada gördüm araların da fiyat farkı var 2 adet alacağız eger aynıysa dha hesaplı olan modeli tercih edeceğim o yüzden soroyorum bilgileriniz için teşekkürler
rowel 16000 ve trımax 12000 tamamen aynı cihazlardır aralarındaki fark sadece yazılım bot versiyonu.2side aynı yazılımı kullanıyorlar ama botloder ları farklı olduğu için rowelin trımaxa trımaxında rowele yazılmını yükleyemessiniz.
fiyat olarak trımax 285 tl.olup daha hesaplıdır
1.58 yazılımında youtubeye giriş düzeltildi..
mevcut kanal listeniz silinmez ama her yazılımda fabrika ayarlarına get,rmeniz gerekir o zaman silinir. ve bunun içinde kanal yedeklemesi yapabilirsiniz.şu şekilde:
TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
1:sırasıyla:menu -kanal listesi-kullanıcı kanal listesi-kaydet.kaydettikten sonra aynı yerdende yükle dersen TEKRAR KANALLARINI VE SİSTEM AYARLARINI YÜKLERSİN.
2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler
yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor...
---------------------TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler.
------ERKAL29-----
trımax 1.59 yazılım aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
Only the registered members can see the link
bu yazılımda wirelles adaptörleri tanımıyor..
kubilaysa
02-04-2012, 03:08
umut55 ben önceki mesajlarımda trimax 12000 hd kullanıyorum diye belirtmiştim benim bir hd uydu alıcısı daha satın almam lazım bana benim makinamın fiyat aralığında daha iyi bir makine ne önerirsiniz yardımcı olabilirseniz memnun olurum şimdiden bilgi paylaştığınız için çok teşekkür ederim kuru kuruya teşekkürde olmuyor ama ben şahsen emeğe her zaman saygılıyımdır. bu siteye de yeni üyeyim ama bundan sonra bu siteyi takip edeceğim belli şu an için beğendim doğrusu
en son teknoloji Only the registered members can see the link bu cihazı öneriyorum 20000 kanal usb bellekden yazılım uydudan güncelelemeli herşey yazılı
yazdıkların bana hiç yabancı gelmiyor..acaba aşaĞıdaki linkten alıntı yapmış olmayaSın?:46:
[url]Only the registered members can see the link
---------------------TRİMAX 12000 KANALVE SİSTEM AYARINI YEDEKLEME----------------
2:USB FLASH BELLEĞE YEDEĞE ALMA:KUMANDADAN USB BASIP kumandadan sarı tuşa basın çıkan pencere ilk satır kanal listesi, ikinci satır softcam dosyasını yedekler.
------ERKAL29-----
evet doğrudur ama sizde forum adresi vermeniz uygun değil bence
zaten yazılımların içinde nickiniz mevcuttur
evet doğrudur ama sizde forum adresi vermeniz uygun değil bence
zaten yazılımların içinde nickiniz mevcuttur
---paylaşmak çok güzel bir şeydir...paylaştığımız bilgileri kendimize ait değilse alıntı olarak yazarsak daha iyi olmazmı?
----forum ismi silinmiştir.----