Orijinalini görmek için tıklayınız : medialink hd e 222 çıkmış
sancaktar78
30-01-2012, 12:20
medialinkin 222 çıktı yazılımı attım ancak cihazda 221 yazıyordu.mail attım. fix yazılım çıkardılar.222-1 yazılımını çıkardılar.bında cihaza atınca yazılım 222 gözüküyor network channel uygulaması var
:tongue:
alisat.ws - Files (Only the registered members can see the link)
son yazimda you tube duzelmis radarlink gelmis oradan sifreli kanallari aciyor açmiyorsa chek tusunu tiklayin iz
bu cihazda 2ci 1 card hangisi oluyor.Bende bir kart girişi 2 de usb var.benim cihazım hangi model oluyor şimdi???
Only the registered members can see the link
medi@link 9700HD gorunusu bu sizinkide buna uyuyorsa bu uymuyorsa black panterdir herhalde
benimki blackpanter ama şu rakamları çözemedim...buldum 1ci 1card mış.
network kanallarını nasıl kullanabiliyoruz.bilgi verebilecek varmı ?
Berbat bir güncelleme,kanal geçişleri yavaşladı,şifre çözemiyor sürekli takılıyor.böyle güncelleme mi olur ya,güncelleme bir şeyi ileri taşır.Bu hükümetin güncellemesine benzemiş,herşeyi boktan etmiş.
cccam demi sorunlu arkadaşlar.
pardon beyler,internet kablosu gevşemiş :) sorun yok.
ali muştu
23-02-2012, 11:28
cihazımdan cok memnunum fakat su son yazılımda kanal isimleriyle oynadıktan sonra büyük harf vs yaptıktan sonra uyduyu aradıktan sonra kanal isimlerinin eski halıne dönmesi sinir bozucu acaba bunun caresi yokmudur