Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : multifeed ile enteresanlık....

tomas57
24-08-2006, 16:31
:crashs: arkadaslar dun biryerden canak antenime 3 lü multifeed halter aparatı aldım.bunu hortbirde ayarlı canagımın lnb sine takmam ve + eutelsat ve sırıus yayınlarını alacagım belirtildi.saten bu aparatın satıs reklamında boyutu ne olursa olsun tüm canaklara uyacagı ve hortbird+eutelsat w3+ sirius yayınlarının sorunsuz alınabilecegi belirtiliyor.bu aparatta 3 adet lnb takılma cercevesi var.en bastakini hortbird montajlı canagın lnbsine takılacagı diger ikisi ile de hortbirdin hemen yanından eutelsatw3. ve onun yanından sirius yayınlarını alabilecegım soylendi.bende bunları aynen yaptım.uyguladım..enterasan birsey oldu.85 lik vestel ofset canagıma taktım.orjinal hortbirdin yanından tek lnb ile sirus ve eutelsatw3 ü aynı anda aldım..%80 sinyallerle.ve diger sondaki lnb ile hicbir uydu bulamadım.suan 1 lnb bosta bekliyor.acaba canagımı astraya ayarlasam ve aparatı taktıgım zaman + olarak hortbir ve sırıus ü alabilirmiyim?bilgisi olan arkadaslar varmı acaba? bulundugum yer sinop...

Simba
24-08-2006, 18:17
enterasan birsey oldu.85 lik vestel ofset canagıma taktım.orjinal hortbirdin yanından tek lnb ile sirus ve eutelsatw3 ü aynı anda aldım
Genelde sirius ve eutelsat aynı anda alınabiliyor.valla astra için çok zor alması

tomas57
01-09-2006, 18:44
Only the registered members can see the link

tomas57
01-09-2006, 18:48

tomas57
01-09-2006, 18:50
Only the registered members can see the link bu sekilde astra + hortbird + sirius yayınlarını aldım arkadaslar.. montajlı canak astra. hemen yanında hortbird ve onun yanında sirius.. sirius cok ınce ayar istiyor .cok ugrastırdı. goruyorsanız multifeedin 1 vidasını cıkarıp hafif saga kcevirdim ve kabloyu geriden ustten dogru alarak geriye kastırdım... nihayetinde 3 uydu da okey. sinyal seviyeleri de oldukca iyi...

tike®
01-09-2006, 18:56
resimler için sağol :)

erhans
01-09-2006, 19:32
bu sıstemı nerden temın edebılırz dostum lnb nın yanına gecen plastık lnb aparatını

tomas57
01-09-2006, 19:50
Only the registered members can see the linkım ben sinopta oturuyorum.. link vermem yanlıs olur.. biryerde reklamı vardı orayla irtibat kurup getirttim..20 ytl.Only the registered members can see the link

omni
01-09-2006, 20:05
alışveriş sitesiyse niye yanlış olsun ki valla ben de arıyorum ne zamandır bulamıyorum.bence yetkili arkadaşların birine pm den atsanda bi sorsan,onlar sakıncası yoksa verirler linki.çok makbule geçicek valla.

TA4AMH
18-09-2006, 01:08
alışveriş sitesiyse niye yanlış olsun ki valla ben de arıyorum ne zamandır bulamıyorum.bence yetkili arkadaşların birine pm den atsanda bi sorsan,onlar sakıncası yoksa verirler linki.çok makbule geçicek valla.

aradığın burada var arkadaşım...
fiyatı 10 ytl...
alırsan,her türlü açıklama ve resimide kargo paketinin içinde gönderiliyor...