Orijinalini görmek için tıklayınız : Çöplükteki Gençliğe Hitabe'lerin sırrı çözüldü
Denizli’de, İl Özel İdaresi’nin önüne konulan, üzerinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile İstiklal Marşı yazılı olan panolarla ilgili çalışma başlatan polis, bunların bir dershane tarafından çöpe atıldığını belirledi. Vali Abdülkadir Demir’in talimatıyla harekete geçen polis, çöplükten görüntü ve fotoğraf çekip parmak izi çalışması da yaptı.
Sırakapılar Mahallesi’ndeki İl Özel İdaresi’nin ek hizmet binası önünde, çöpe atılan, üzerinde Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı yazılı panolarla ilgili, Denizli Valisi Abdülkadir Demir’in talimatıyla polis çalışma başlattı. Dün yaptığı açıklamada, çevredeki bütün Mobese kamerası kayıtlarının incelenmesi talimatı verdiğini de ifade eden Vali Demir, "Son günlerdeki tartışmaların ardından bu provokasyon amaçlı olabilir. Ancak inceleme yaptıktan sonra gerekli işlem yapılacak" dedi.
ÇÖPLÜKTE BULUNDULAR
Only the registered members can see the link
KUTU İÇİNDE ATMIŞLAR
Konuyla ilgili çalışma yapan polis, Özel İdare ek binası önündeki çöpteki panoları kamera ve fotoğraf makinesiyle görüntüleyip parmak izi çalışması yaptı. Çöpün çevresinde de araştırma yapan polis, panoların bir dershane tarafından atıldığını belirledi. İfadesi alınan dershane yetkilileri, dün dershanede temizlik ve tadilat yapıldığını, depodaki eski panoların kutu içinde iş merkezi önüne konulduğunu söyledi. Bir hurdacının da buradan alıp çöplüğe atmış olabileceği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Hürriyet Haber
Yorumlar-Engin ESEN
tabloları bulan kişiler de, buldukları esnada "bir hurdacının çöplüğe gelip camlarını kırıp çerçevelerini aldığını" söylemişti. demek ki bina içindeki kutularuı bir hurdacı çöpe götürse çerçeveleri alırdı. ayrıca fotoğraflarda da çerçeve sağlam. demek ki biri yalan söylüyor... milli değerlere saygı. :present:
aliharbiye
08-02-2012, 16:44
ATATÜRK ve ATATÜRK'ü ilkeleri gibi makaleler ATATÜRK'çü olanın kalbinde zihninde yaşar, olmayanın zaten manevi değeri yokturki esirgiyor, bir gün gelecek ve ATATÜRK'ün eşsiz değeri bilinecektir. ama bazıları için zaman geçmiş olacaktır. selametle.
minareyi çalan kılıfını hazırlar.güzel senaryo.amaçok terli yemiyo
yahu adamlar bunları çöpe atmışta yerine ne asmış? bilen varmı?
belki eskidiler, yırtıldılar, nem aldılar, daha büyüğü, daha yenisi, güzeli, sanaatlı sı ile değiştirilmiş olamazmı?
evet milli değerimizdir istiklal marşı ve gençliğe hitabe, ama ayet değil be kardeşim...
eskimiş ise yenisi ile değiştirilebilir. ee eski olanda çöpe atılır... (kasıt varsa o ayrı...eskiyenler için söylüyorum...)
eskisini yakıp küllerini kör kuyuyamı atmak lazım? nedir yani anlamadım?
not:olay yeri inceleme gelip parmak izi araştırması yapmışlar...hasbünallah...yahu okula gidip sorsanıza. "sizmi attınız neden attınız" diye... adamlar demiş zaten hurdaya çıkardık diye...
bir şey provakatif değilse bile öyle göstermede üzerimize yok... belkide biz böyle yaparak provakatif olduğuna inandırmaya çalışıyoruzdur...
selametle...
kirmastılı
08-02-2012, 20:59
nedirbu ya komedimi parmak izi falan ALLAH kelamımı bu. soruşturmalar komedi filmi gibi bırakın bu işleri hepimizin saygısı var ulusal değerlere ama bu nedir ya yine birilerinin parmağı var bu işte gibime geliyo anlayana
nedirbu ya komedimi parmak izi falan ALLAH kelamımı bu. soruşturmalar komedi filmi gibi bırakın bu işleri hepimizin saygısı var ulusal değerlere ama bu nedir ya yine birilerinin parmağı var bu işte gibime geliyo anlayana
yahu arkadaşım ne anlatmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum.yani atatürk ü veya söylemlerini getirip getirip bu ne ALLAH kelamımı, Ayetmi gibi benzetmelerle ne yaptığınızın farkındamısınız.tarihsel,sistemsel,milli değerleri olan şeyleri yüce ALLAH ın kelamıyla eş değere getirip ne anlatmaya çalışıyorsunuz.yine milletin dini duygularına oynayıp küçük düşürme politikasımı uygulamaya konuluyor.bu kıyaslamalar bence günah.kandırmaca,saf maneviyata oynama.tarihsel ve milli değerler türk milletini bağlar.Allah ın kelamı her şeyin ve herkesin üstündedir,tüm kainatı ve yaratılmışları bağlar.bırakın bu şov kıyaslamalarını.gerçekçi şeyler söyleyin.olmuyor.
Panoların çöplüğe yakındaki bir özel eğitim kurumu tarafından atıldığı ortaya çıktı. Açık öğretim kursları üzerine çalışma yapan özel şirket, panoların kendilerine ait olduğunu kabul etti.
Peki şimdi ne olacak?
Hukukçular,
Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve İstiklal Marşı gibi yazılı belgelerin bu tarz yerlere atılması konusunda TCK’da her hangi bir madde olmadığını belirtiyor. “Eğer yaşamını yitirmiş önemli bir şahsiyetin fotoğrafı atılmış olsaydı, o kişinin hatırasına saygısızlık suçu işlenmiş olurdu” diyen hukukçular,
TCK’da karşılığının olmamasının hareketin saygısızca ve ahlaken ayıp bir davranış olmadığı anlamına gelmeyeceğinin de altını çiziyor.
işte BU ........ADAMLAR BİLE BİLE provakasyon YAPMIŞLAR
yahu arkadaşlar (eses ve zeki ) neyi anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım...
açık konuşalım ama... ima ile olmuyor...
kasıt yok ise; istiklal marşı ve gençliğe hitabe çöpe atılamazmı diyorsunuz? atılamaz ise ne yapılmalı?
okul kitaplarındada var bunlar..ve her yıl yeni kitaplar gelip eskileri çöpe gider...
nedir demek istediğiniz şey...?:49:
(kasıt varsa kesinlikle karşıyım...milli değerlerimiz olduğunu söylemiştim...)
yahu arkadaşlar (eses ve zeki ) neyi anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım...
açık konuşalım ama... ima ile olmuyor...
kasıt yok ise; istiklal marşı ve gençliğe hitabe çöpe atılamazmı diyorsunuz? atılamaz ise ne yapılmalı?
okul kitaplarındada var bunlar..ve her yıl yeni kitaplar gelip eskileri çöpe gider...
nedir demek istediğiniz şey...?:49:
(kasıt varsa kesinlikle karşıyım...milli değerlerimiz olduğunu söylemiştim...)
osman kardeşim,benim yazım gayet açık.vurgu yaptığım noktada gayet belirgin.imada yok.zaten alıntıyı kirmastılı arkadaşdan yaptım.ikiisnide okursan ne demek istediğim anlaşılır. yok hala muallaksa daha açık anlatmaya çalışırım.
kirmastılı
09-02-2012, 19:42
yahu arkadaşım ne anlatmaya çalışıyorsunuz ben anlamıyorum.yani atatürk ü veya söylemlerini getirip getirip bu ne ALLAH kelamımı, Ayetmi gibi benzetmelerle ne yaptığınızın farkındamısınız.tarihsel,sistemsel,milli değerleri olan şeyleri yüce ALLAH ın kelamıyla eş değere getirip ne anlatmaya çalışıyorsunuz.yine milletin dini duygularına oynayıp küçük düşürme politikasımı uygulamaya konuluyor.bu kıyaslamalar bence günah.kandırmaca,saf maneviyata oynama.tarihsel ve milli değerler türk milletini bağlar.Allah ın kelamı her şeyin ve herkesin üstündedir,tüm kainatı ve yaratılmışları bağlar.bırakın bu şov kıyaslamalarını.gerçekçi şeyler söyleyin.olmuyor.
bunun şovla ne ilgisi var. benim anlatmak istediğim olayı anlamadın galiba. burda suçlu varsa tabiki MEDYADIR bu haberin haber değeri varmıdır .ALLAH aşkına niye böyle bir haber yapılır çünkü milleti karşıkarşıya getirecekler sende- eses-arkadaşım gaza glip yorum yapacaksın. burda şov falan yok
uydu3405
09-02-2012, 19:49
çöpe atılamayacak tek şey kur-an ve ayet yazılarıdır diğer her şey eskidiğinde çöpe atılabilir bu gençliğe hitabe olur istiklal marşı olur hiç fark etmez.
Amaç şu anki hükümete laf dokundurmak olunca havadan nem kapıyorlar .Yazıyorlar senaryo oynuyorlar milleti kışkırtmaya çalışıyorlar.
Burada bazı arkadaşlar ALLAH yazmış diye bazı arkadaşlar kükremiş ama boşuna
çöpe atılamayacak tek şey kur-an ve ayet yazılarıdır diğer her şey eskidiğinde çöpe atılabilir bu gençliğe hitabe olur istiklal marşı olur hiç fark etmez.
Amaç şu anki hükümete laf dokundurmak olunca havadan nem kapıyorlar .Yazıyorlar senaryo oynuyorlar milleti kışkırtmaya çalışıyorlar.
Burada bazı arkadaşlar ALLAH yazmış diye bazı arkadaşlar kükremiş ama boşuna
kardeşim sana aynen katılıyorum ve şunu merak ediyorum...
atatürk şuan hayatta olsa... sabah atatürkle uyanıp akşam atatürkle yatan atatürkçülere ne derdi,bukadar hayranı karşısında ne söylerdi...bunu hep merak etmişimdir...
hilalyıldız
09-02-2012, 21:56
S.A.Vah TÜRKİYE'M elden gittin artık battın batacan kağıt parçaları yüzünden bu senaryoları biz eskidenn de görmüştük,Menemen'de görmüştük,28 şubatta görmüştük,lisede namaz kılınıyorlarda görmüştük,Konya'da tesettürlü doktarlar erkeklere bakmıyor belgeselerinde görmüştük,görmüştükte görmüştük ama hepsinin TÜRKİYE ve TÜRKİYE halkının çıkarcı düşmanlarınıda görmüştük,sonradan hepside oyuna geldiklerinin bir bir ekranlardan açıklamışlardı.O uydurmaca oyunlara o gün inananlar bugünde kendilerini zorlayarak inanmaya çalışıyolar.ALLAH bu yüce millete sabır versin,ALLAH korusun inşaallah.AEO.:praying::praying::praying: