Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : “Hey Gidi Günler” programının bu haftaki konuğu Ferdi Tayfur.



Admin
24-08-2006, 22:23
Kanal D’nin, sunuculuğunu Osman Yağmurdereli’nin yaptığı “Hey Gidi Günler” programının bu haftaki konuğu Ferdi Tayfur.

Kanal D’nin, sunuculuğunu Osman Yağmurdereli’nin yaptığı ve her bölümde sanat, sinema, televizyon, medya, spor ve iş dünyasından bir ünlüyü konuk ettiği programın bu haftaki konuğu; Ferdi Tayfur.

Osman Yağmurdereli, daha önceki programlarda ağırladığı konuklarına yaptığı gibi, bu hafta da yine, stüdyo konuğu olan Ferdi Tayfur’un en yakınlarını, eski dostlarını, arkadaşlarını, akrabalarını ya da dargın olduğu birini ondan habersiz stüdyoya davet ederek programı daha da renklendirecek.

Ferdi Tayfur için özel olarak hazırlanan ve onun hayatını km. taşlarıyla ekrana taşıyan bir klibin de ekrana geleceği programda, birbirinden ilginç sürprizler de yer alacak.

Stüdyoda bir orkestranın da bulunduğu programda ekran başındaki izleyiciler yine, müzikli, sohbetli, kahkaha dolu saatler geçirecekler.

Yaban Ali
24-08-2006, 23:09
eskilerden ayakta kalabilmeyi başaran bir kaç kişiden biri..

Admin
24-08-2006, 23:26
Feri tayfurun yeri tartışılmaz tüm kaseti var bende :)

ugur57
24-08-2006, 23:33
hep dertlendirdi bizi , çeşme filmi bir çığır açmıştı sanki.

Admin
24-08-2006, 23:48
hep dertlendirdi bizi , çeşme filmi bir çığır açmıştı sanki.

Bugün KANAL 1 'de vardı çeşme :)

ugur57
24-08-2006, 23:51
Bugün KANAL 1 'de vardı çeşme :)

Görmedim, görseydim seyrederdim ve eskiyi bir daha yaşardık.

Ödül Avcısı
25-08-2006, 00:23
Hey gidi günler, hey gidi Ferdi Tayfur. İyi direndin, ayakta kalmayı başardın.