Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılım
cihan016
14-02-2012, 00:50
merhaba arkadaşlar dm 48000ci goldmaster uydu alıcıyı nasıl güncelliye bilirim yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
merhaba arkadaşlar dm 48000ci goldmaster uydu alıcıyı nasıl güncelliye bilirim yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
malesef bu cihazların güncel yazılımı yok artık yüksek itimalle üzerindeki yazılıum zaten en son yazılımdır. yazılımlar ve talimatlar ilgili bölümde mevcut.
cihan016
14-02-2012, 22:40
Bana önereceğin hd uydu alıcısı var mıdır. Bir de bu elimde bulunan dm48000ci goldmaster marka uydu alıcısını değerlendire bilir miyim.
Bana önereceğin hd uydu alıcısı var mıdır. Bir de bu elimde bulunan dm48000ci goldmaster marka uydu alıcısını değerlendire bilir miyim.
yapabileceğin fazla bişi yok. HD olarak TTNET TIVIBU önerebilirim çanak derdın olmaz tabiki alt yapın destekliyorsa. En azında gercekten HD yayın izlersın. Onun dışında HD cihaz olarak VU+ - DREAMBOX ve Extrem gibi cihazlar olur.
cihan016
15-02-2012, 01:15
Uydu ekranını kurcalarken birlaç şifre girdim oyun modunda bir şifre ekranı çıkacak dendi fakat bendeki goldmaster dm 48000ci modelinde kırmızı uhf düğmesine bastım ekran çıktı.
meil adresine göndereyim. mevcut ekranı.
Yardımın için teşekkür ederim.