PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Okul Müdürü sözleriyle şok etti!

Cevabverilecek
20-02-2012, 19:14
Okul Müdürü sözleriyle şok etti!
Only the registered members can see the link
"Vatana millete zararlı çocuk, yürümeden yok edilmeli''

Erzurum'da Yakutiye Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Huzur toplantısı'na katılan Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın ;"Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ül***e zararlıysa yürümeden yok edilsin" dedi.
Erzurum Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen huzur toplantısına emniyet şube müdürleri ve amirler, ilköğretim ve orta öğretim okulu müdürleri, muhtarlar ile çok sayıda kişi katıldı. Toplantıda Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ;Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr. Yıldız Akpolat, kavga, anlaşmazlıkların nedenleriyle bunlarla nasıl baş edilebileceğini anlattı. Çocukların şiddete eğitli ; olmasının aile ve çevreye bağlı olduğunu anımsatan Doç.Dr. Akpolat konuyla ilgili görüşlerini almak için katılımcılara söz hakkı verdi. Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, öğrencilerinin döner bıçağıyla dahi kavga ettiğini söyledi. Okulun bulunduğu Yeğenağa Mahallesinde 500 metrelik mesafede 4 hurdacı bulunduğuna dikkati çeken Aydın, şöyle dedi:

"Çocuklar bir defa genellikle hırsız. Bunun yanında çocuklara devamlı 'Anneniz yoğurt mayalıyor mu' diye sorarım. 'Evet mayalıyor' diyorlar. Bir kere yoğurt bozuksa, mayası bozuktur. Aile ne ise, çocuğu odur. Bulunduğum çevreyi sokak sokak dolaştım. O kadar kullanılmayan ev var ki. Çocuklar köpek bakıyor. Orada soba yakmış oturuyorlar. Yetkililere eski ve boş evlerin yıkılmasını söyledim. Analar ne kadar kültürlü olursa yetişecek nesil o kadar kültürlüdür. İngiltere'de okullarda şiddetin dozunu ayarlamak için bir takım tartışmalar yapılıyor. Arjantin ya da Brezilya'da emniyette, suçlu çocuklara 'Nasıl bir şiddet uygulayalım' diye tartışılıyor. Ben bunu bizzat okudum, kafadan atmıyorum. En önemli tespitim, suça meyilli çocukların yüzde 90'ının ailelerinin geçimi sosyal yardımlaşma vakfı tarafından karşılanıyor. Yıllar önce Breziyla'da sokak çocuklarını yok etmek için bir örgüt kurulmuştu. Kusura bakmayın, belki biraz anormal gelebilir ama ben şunu istiyorum: Tıp bu kadar gelişti yüz nakli yapılıyor. Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ül***e zararlıysa yürümeden yok edilsin." ;
Salondakilerin gülüşmeleriyle biten konuşmadan sonra söz alanlan ise Mustafa Aydın'ın bu sözlerine tepki gösterdi.

Habertürk...

spyhero
20-02-2012, 19:17
şerro

kirmastılı
20-02-2012, 19:41
okumuş ama adam olamamış. bu ne biçim anlayış bunu öğretmen yapanın ta......

protozoolog
20-02-2012, 20:44
meslekten men edin

ESES-58
20-02-2012, 21:14
vay aloş vay.birde müdür etmişler.herhal maya problemi var sendroma girmiş.milletin mayasını soruyor mayası bozuk

ESES-58
20-02-2012, 21:16
eğitimci olarak örnek verdiği ülkelere bak allahtan emniyet müdürü değil

ŞRARSKOZ
20-02-2012, 21:47
eğitimci olarak örnek verdiği ülkelere bak allahtan emniyet müdürü değil

sorun deyil oradan alır emniyet müdürü yaparız

adnanarkan
20-02-2012, 21:49
zavallı buna insan demeye dilim varmıyor.

osmann
21-02-2012, 09:26
adama bak yahu...
gen haritasından ileride zararlı olabileceği düşünülerek sabi' lere kıymayı düşünüyor.
döner bıçağı ile adam öldüren, molotof atan, taşkınlık yapan,masumlara gözünü kırpmadan kıyan kazık kadar olmuş heriflere düşünse ya bunu? :mad2:

lakiden
21-02-2012, 09:49
hitlerden ne farkı var bu kişinin
kanımca akrabası ,onun cinsinden,

empu_1
21-02-2012, 11:50
adama bak yahu...
gen haritasından ileride zararlı olabileceği düşünülerek sabi' lere kıymayı düşünüyor.
döner bıçağı ile adam öldüren, molotof atan, taşkınlık yapan,masumlara gözünü kırpmadan kıyan kazık kadar olmuş heriflere düşünse ya bunu? :mad2:

bende osmann'a katılıyorum. molotof atan barzanilere hiç kimsenin sesi çıkmıyo. hadi bu barzanilere şeriatı uygulasanız ya. yüreğiniz sübyanlara mı yetiyo. hadi be oradan. bu ülkede kanunda yok nizam yok. selametle......

yildo
21-02-2012, 12:38
egitimin kimlerin elinde oldugunu gorebiliyormusunuz

Hilmi
21-02-2012, 14:32
O okul müdürü açığa alındı :

Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, açığa alındı.

aliharbiye
21-02-2012, 14:59
anti sosyal az gelişmiş vahşi insan, ölüme önce ondan başlamalı,,, örnek olacak insacığa bakın yazıklar olsun. selametle

abdullah36
21-02-2012, 21:30
fazla hitler kitabı okumuş sanırım

osmann
22-02-2012, 09:10
adam açığa alınmış..."30 yıllık meslek hayatını bitirdi" diye başlık atmış gazete...
eee hitlerin fikirlerine rahmet okutursan öyle olur...
selametle...

Mehmet Kaynaklı
22-02-2012, 11:52
ülkede ne kafalar var yazıklar olsun allah bu kafaların işini ters takla yapsın emellerinde muaffak olmasınlar inşaallah

raptiye666
22-02-2012, 14:05
iyi olmuş valla

hilalyıldız
22-02-2012, 15:24
S.A.Zalimler için yaşasın cehennem!!!.AEO.:mad2::46: