Orijinalini görmek için tıklayınız : doğalgaz faturası
bir kaç gün önce haberlerde izledim vicdanım el vermedi yunanistana vanayı açtım diyordu enerji ve tabii kaynaklar bakanı o vanayı açtı borularıda vatandaşa döşeyecek dedim kendi kendime aklıma gelen başıma geldi 340tl fatura geldi çok şükür ödeme imkanım var ama askeri ücretle çalışan vatandaş nasıl ödeyecek yunanistandakilere vicdanın elvermiyor ama bu ülkede yaşayan vatandaşa nasıl oluyorda vicdanın elveriyor nasıl bir vicdan anlamadım
protozoolog
22-02-2012, 20:26
bu doğal gaz faturalarından bıktık almış başını gidiyor fiyatlar indirim kuruş kuruş yapıyorlar
uydu3405
22-02-2012, 21:25
Bence normal daha ne olsun yıllardır hiç bir şeye zam yapmayanlar zaman zaman zam yapınca hemen kükrüyor bu halk
2002 yılından önce her maç zamanı bir zam olayı gerçekleşiyordu ne çabuk unutuldu?
Doğalgaz kulanıcısına petrol darbesi
Enerji Bakanı: Bazen uluslararası piyasalarda yaptığımız pazarlık bir anda elimizden uçup gidiyor
Only the registered members can see the link
Ham petrol varil fiyatları uluslararası piyasalarda 108 dolardan 120 dolara çıktı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız (Only the registered members can see the link Yıldız) artışa ilginç bir yorum getirdi: Petrol fiyatlarındaki 10 dolarlık artışın, Türkiye ekonomisine maliyeti 4 milyar dolar. Bu artış, alınan doğalgaz (Only the registered members can see the linkğalgaz) indirimlerini de alıp götürüyor.
"PETROL FİYATINDAKİ ARTIŞ, DOĞALGAZA ZAM DEMEK"
Elektrik Ticareti Derneği (ETD) tarafından düzenlenen 'Enerji piyasasında liberalleşmenin Türk ekonomisi üzerinde etkileri' konulu toplantısı dün Ankara'da Enerji Bakanı Taner Yıldız, EPDK Başkanı Hasan Köktaş'ın katılımıyla yapıldı. Zaman'ın haberine göre, Toplantıda konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, petrol fiyatlarında yaşanan artışın ithal edilen doğalgaza da zam anlamına geldiğini söyledi. "Bir kısım petrole endeksli doğalgaz (Only the registered members can see the linkğalgaz) kontratları hem aldığımız gaza zam olduğu hem ana girdilerde maliyet artışı olduğunu gösterir." diyen Yıldız, yılbaşında Rusya'dan doğalgazda alınan milyar dolarlık indirimleri hatırlattı: "Bazen uluslararası piyasalarda yaptığımız pazarlık bir anda elimizden uçup gidiyor. Pazarlık yaptığımızda 108 dolar olan ham petrol fiyatının şimdilerde 118 dolar olduğunu görüyoruz."