Orijinalini görmek için tıklayınız : Atlanta HD Box 2.24 yazılımı
Baldemir
16-03-2012, 22:14
Atlantadan yeni 2.24 yazılımı host'a yüklenmiştir.Bu yazılımda Oscam şuan için bulunmamaktadır. Ancak Oscam ile yazılım çalışmalarımız devam etmektedir.
TP listesi yenilenmiştir.
USB'den cihazına atmak isteyenler için ise indirme linkleri aşağıdadır:
Atlanta Hd box ve HD box/T:
Index of /manuel/hdbox (Only the registered members can see the link)
Atlanta HD box/S
Index of /manuel/hdbox_S (Only the registered members can see the link)
Atlanta Diamond:
Index of /manuel/diamond (Only the registered members can see the link)
Atlanta Nero:
Index of /manuel/nero (Only the registered members can see the link)
nasıl cihazda farklılık oldumu yteni yazılımda
savasyildirim
16-03-2012, 23:53
teşekkürler
Baldemir
17-03-2012, 00:24
nasıl cihazda farklılık oldumu yteni yazılımda
:45: CABBARİ üstad fark yok gibi sadece tv kanalların ses düzeyi biraz artmış gibi geldi yada ben öyle algıladım...
webmasterali
21-03-2012, 00:17
Hiç bir fark yok. sadece tp listesi güncellenmiş. Ben NTFS yi desteklemesini ve mkv uzantılı bluray filmlerin izlenme desteğini bekliyorum.
gungor1976
21-03-2012, 23:52
Sayın firma yetkilileri Allah aşkına bırakın şu gereksiz yazılımları. Bu cihazın teknik özellikleri ve verebilecekleri belli. Görüntü on numara olsun,cccam stabil olsun menüdeki noksanlıklar giderilsin yeter. Yok oscam yok btkcam yok mkv yok bilmem ne. her gereksiz yazılım belleği doldurmaktan başka bir işe yaramıyor...
Bende bu yazılım yüklü...xvid filan oynatmıyor.kitlenip kara ekran kalıyor.Doğru bir açıklamada yok
gungor1976
31-03-2012, 22:59
nasıl cihazda farklılık oldumu yteni yazılımdaolmazmı ooo yeni yazılımla uçuyor uçuyor cihaz...
dijitalserkan
14-04-2012, 16:14
Atlanta Hd box ve HD box/T:
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link)
Atlanta HD box/S
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link***forum.com/satforum/noref.php?url=Only the registered members can see the link)
Atlanta Diamond:
Atlanta Nero: