Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : LÜtfen Dİkkat Herkes Buraya

GreenSAT
29-08-2006, 00:29
Selam arkadaşlar şuandan itibaren forumda bir kampanya başlatıyorum

kampanyanın adı = ARAMAYIN KAZIKLANMAYIN KONTÖRLERİ BOŞA HARCAMAYIN

Evet arkadaşlar sanırım nedemek istediğimi anladınız günün belirli saatlerinde bir kaç tv kanalında gece ise birçok tv kanallarında yayınlanan arayın kazanın isimli yarışma programlarından söz ediyorum gelin hep birlikte bu salak yarışma programlarına karşı ve RTUKE pardon KÜTÜKE karşı savaş açalım nedir bu ya milletin güç bela ayda 1 bazen ayda 2 kez alabildiği kontörlere gözünü diken bu aşşalık tv kanallarına tepkimizi koyalım ne kadar tepki koyarsak bu şerefsiz yarışma programlarına karşı o kadar etkili olacağını düşünüyorum bu yüzden lütfen aşağıdaki linklere tıklayarak gerekli yerleri dolduralım ve konuyla ilgili şikayetlerimizi dile getirelim

Only the registered members can see the link

Şikayetlerinizi email ile bildirmek isterseniz aşağıdaki email adresine gönderin

[email protected]

Nakkus
29-08-2006, 00:33
yazdılarına tamamen katılıyorum.. peki bu programları arayanlara ne demeli insanlarımıza kolay para kazanmak çok cazip geliyor ama farkında değiller para kazanalım derken ellerindeki paradanda oluyorlar..

Ödül Avcısı
29-08-2006, 00:35
sağol, boyna kazıklanıyoruz demek. tecrübe sahibi olunca kazıklanmayız ama iş işten geçer.

GreenSAT
29-08-2006, 00:37
arkadaşım yarışma aldatmaya yönelik olduğu için bizim saf temiz insanımız zannediyorki her aradığında direkt stüdyoya bağlanacağını zannediyor onun için arıyor ama öyle değil aradığında telefonda çok basit bir soru soruluyor ve soruyu bildiği zaman telefondaki ses lütfen bekleyin sizi stüdyoya aktarıyorum diyor ama ardından şöyle bir ses bu gün şansınız yokmuş diyor ve telefon kapanıyor böylelikle arayan kişinin 24 kontörü de gitmiş oluyor malesef

Ödül Avcısı
29-08-2006, 00:42
Yazım geneldi, özele gelince hiç aramam.

Admin
29-08-2006, 00:46
Bu kampanyaya herkesi uyaralım kimse tuzaga düşmesin

Ödül Avcısı
29-08-2006, 00:48
ne kadar uyarsakta düzeni kurmuşlar. ödüle yöneliyor millet....
tabi tüm ödüller yine bana geliyor.

Nakkus
29-08-2006, 00:51
ne kadar uyarsakta düzeni kurmuşlar. ödüle yöneliyor millet....
tabi tüm ödüller yine bana geliyor.

millet arıyor ödülleri siz topluyorsunuz :00000004:

Ödül Avcısı
29-08-2006, 00:55
millet arıyor ödülleri siz topluyorsunuz :00000004:

Ne yapalım, dünyanın düzeni böyle.
Herkes kendi rolünü oynayacak.
Herkes ne kaybeder, ne de kazanır.
Bazıları kaybedecek ki diğerleri kazansın.

ertex74
29-08-2006, 01:08
bu kampanyayı destekliyorum greensat haklı milleti uyarmamız lazım

umuter
29-08-2006, 01:38
ya oldum olası bu tür şans oyunlarını ve telefonlu tuzakları sevmem o yüzden herkesin de birazcıkta olsa uyanık olması lazım

Özgür Erge
29-08-2006, 01:56
doostum yazdıklarına katılıyorum ben aramam da ararttırmam da ne yani ordan para gelse bile yarısı kontöre felan gitcek bizim sülaleden kimse aramaz orayı bide kazanamıyacaksın elinde ne varsa oraya gitcek ondan sonra geçincez diye uğraş değerli adminlerim bu konuyu bütün üyelere gönderelim herkes bilgilensin

GreenSAT
29-08-2006, 21:04
arkadaşlar açtığım bu konuyu ve başlattığım kampanyayı 93 kişi görüntülemiş 10 kişi cevap yazmış bu konuya bu kadarmı duyarsızsınız bu yarışmalardan çokmu memnunsunuz bunu anlıyamıyorum ve bu konuya cevap veren 10 kişi acaba RTUK e şikayetlerinde bulundularmı konuya olan tepkilerini dile getirdilermi ?

Arkadaşlar lütfen bu kampanyaya duyarsız kalmıyalım bu düzenbazların hilecilerin gerçek yüzünü herkeze elimizden geldiğince duyuralım duyuralımki yanlışlıklada olsa hiçkimse bu üçkağıtçı tv kanallarını bu yarışmalar için aramasın ve boşu boşuna kontörleri gitmesin yazık günah yaw

SAYGILAR

ertex74
29-08-2006, 21:22
malesef bu millet zor para kazanmadıgı için olsa gerek tepki vermiyorlar
malesef çok duyarsız milletiz hep tüketiyoruz nedense hiç üretmeyi sevmedik..

Nakkus
29-08-2006, 21:26
arkadaşlar açtığım bu konuyu ve başlattığım kampanyayı 93 kişi görüntülemiş 10 kişi cevap yazmış bu konuya bu kadarmı duyarsızsınız bu yarışmalardan çokmu memnunsunuz bunu anlıyamıyorum ve bu konuya cevap veren 10 kişi acaba RTUK e şikayetlerinde bulundularmı konuya olan tepkilerini dile getirdilermi ?

SAYGILAR

evet rtük e defalarca mail attım atmayada devam edicem.. umarım herkez bunu dikkate alır ve sadece kendi aramızda konuşmakla kalmayız

GreenSAT
29-08-2006, 22:15
malesef bu millet zor para kazanmadıgı için olsa gerek tepki vermiyorlar
malesef çok duyarsız milletiz hep tüketiyoruz nedense hiç üretmeyi sevmedik..

Evet sayın ertex74 malesef öyle eğer bu millet zor para kazanmış olsaydı dünden beri bu konuya yüzlerce mesaj gelmesi gerekirdi ama herkez halinden memnun galiba baksana tık yok kimsede

draculu45
29-08-2006, 22:17
sevgili üstat bizim insanlarımız kusura bakmasınlar maynun iştahlı ben bu kanalları degil izlemek cihazımdan silip atıyorum ve bu kampanyaya sonuna kadar destekliyorum saygılarımla

muzo
29-08-2006, 22:28
Evet aynen katılıyorum ama suç birazda kendimizde aramak lazım çünkü bedavadan kazanma peşindeyiz çalışmadan emek harcamadan kazanalım zengin olalım tabiki öyle bir zafımızın olduğunu bilen uyanık kanallar hemen harekete geçer arayanda çokkk olur.çünkü o arayan kişilere çalışmak o kadar zor gelirki sormayın.

GreenSAT
29-08-2006, 23:53
Evet aynen katılıyorum ama suç birazda kendimizde aramak lazım çünkü bedavadan kazanma peşindeyiz çalışmadan emek harcamadan kazanalım zengin olalım tabiki öyle bir zafımızın olduğunu bilen uyanık kanallar hemen harekete geçer arayanda çokkk olur.çünkü o arayan kişilere çalışmak o kadar zor gelirki sormayın.

Evet arkadaşım doğru diyorsunda bu şerefsiz tv kanalları bizim masum vatandaşlarımızı kandırıyor bizim masum saf temiz vatandaşlarımızda herkezi kendileri gibi saf ve temiz zannettiği için bu sahtekar tv kanallarnın yalanlarına inanıp arıyor bir kere arayan durumu anlıyor fakat bir düşünsenize 75 milyonluk nüfusu olan bir ülkede yani canım türkiyemde ve yurt dışındaki türk vatandaşlarımızdan en az 25 milyonu arasa bu yarışmaları hesaplayın 24 kontör x 25 milyon arama yani 24x25.000.000 = ?

Admin
29-08-2006, 23:54
Bu konuda 9600 uyeye bilgi e maili az sonra tarafımdan yollanacaktır.Bari 9600 uye kazıklanmasın :)

kanberoğlu
30-08-2006, 00:04
evet serkan hocam 9600 kişiden biri olarak aydınlattığınız insanlar için teşekkür ediyorum. umarım emekleriniz boşa gitmez. greenSAT arkadaşımı duyarlı oluşundan dolayı kutluyorum. umarım başarır.

hallederiz
30-08-2006, 00:11
ben zaten bu tür şeylere karşıyım ve bu tür şeyleri arayanlarıda tam bir enayi olarak görüyorum

RecepÇe
30-08-2006, 00:12
Maalesef arz-talep meselesi..:nono: Televizyonlarda ençok izlenen programlar böyle yarışmalarla televole programları... Halkımız ne zaman iyi-kötü, doğru-yanlış arasındaki farkı çözerse bu tür programlar izlenme oranı düştüğü için kendiliğinden yayından kalkar....:nono:

Admin
30-08-2006, 00:12
Tumarkadaşlar burada oldugu için teşekkurler .Eposta atınca birden konuda gösterim fazlalaştı bu durumdan bende oldukca şikayetçiyim resmen kandırıyor spiker kız arayın kimse yok diyor yalvarıyor neredeyse ama tabi kaç kişi arayacak burayı belli degil arayan yok sanıyoruz ama teller aslında baya kilitleniyor aslında turkcell-avea-telsim gibi oparatorlerin bunu yapmamaları lazım

sontur
30-08-2006, 00:13
Tamamen katılıyorum bende bunlar resmen insanları kazıklıyolar aynı şey benimde başıma geldi
''sistemdekiş yogunluk nedeniyle baglanamıyorsunuz''gibi bişey dedi ve kapandı baktım 24 kontur gitmiş bu ne demek oluyo şimdi görüşemedigin bi numaraya beleşten para ödüyosun çok saçma formu doldurdum bu konuyu acan kardeşim ellerin dert görmesin

ta2ey
30-08-2006, 00:14
Konu hakkındaki duyarlı davranışınız ve uyarı gönderdiğiniz için teşekkürler,
En azından şu anda konuyu görüntüleyen 23 kişiden biri olarak duygu ve düşüncelerinize katılıyor ve RTÜK'e tepkilerimi iletiyorum.

NOT: Bu kanalları cihazımda hiç bulundurmadığımdan üzerinde fazla durmamıştım.

Admin
30-08-2006, 00:14
Arkadaşlar bunlar para tuzagı kontor tuazagı tv kanallarının para kazanması gibi bir şey olması mumkun olamaz.Reklamlarla bu olayın dönmesi lazım olacak şey degil.

Canım turkiyede neler oluyor anlamak mümkün degil iyide bu yetkililer nerede onuda bakmak lazım

apache33
30-08-2006, 00:34
böylebir konuyu açtığın için teşekkür ederim arkadaşım,aynı tuzağa ben çoook düştüm.insanı imrendiriyorlar dayanamayıp arıyorsun düşmüyor.aynen 24 kontör gidiyor maalesef.buna bir çare bulunması gerekiyor.inşallah etkili oluroz.herkese kolay gelsin.

banshee8831
30-08-2006, 00:37
sevgili arkadaşlarım.bende rtüğe çok şiddetli bir dilekçe yazdım.umarım bunları dikkate alırlar...

declan
30-08-2006, 00:45
Merhabalar.Beni rahatsız eden çeşitli yarışma programları hakkında bu yazıyı yazıyorum.Yarışma diyorum.Yarışma süsü verilmiş kumarhane gibi görünüyor.Kumarhane olsa yine iyi.Tam bir kandırmaca var. Böylelikle arayan kişinin 24 kontörü de gitmiş oluyor malesef.Tabiiki şanslı ise 24 kontörü gidiyor.Bizim bir arkadaşımızın telsim hattından 150 kontörünü yemişler stüdyoya bağlanacak diye.Bağlandınız diyelim;insanla dalga geçer gibi 45 saniyede 7 soru cevaplamanızı istiyorlar.Zaten bir soruyu okuması 30 saniye,o da dünya edebiyatından.Düşünme süresi yok.Sanki tüm Türkiye 250 IQ seviyesinde bir zekaya sahipte 45 saniyede 7 adet kazık soruyu yanıtlayacak!O sorunun düşünme süresi 45 saniyeden fazla.Hem o zekaya sahip bir adam mutlaka iyi kazanan bir adamdır.Kalkıpta kanalı arayıp 1250 YTL paraya tenezzül etmez.Yani olay para vermemek üzerine kurulmuş.İnsanı aptal yerine koymanın en iyi yöntemini bulmuşlar.Bir zamanlar titan diye bir para toplama örgütü vardı anımsarsınız mutlaka;bunlar onlardan da beter.Onlarda hiç olmazsa kandırmaca yoktu.Para ver para al diyorlardı.Adam neye yatırım yaptıgını,kazıklanıp kazıklanmayacagından haberdardı.Ekstrem bir örnek oldu ama olayın kötü tarafının boyutu inanılmaz.Çünkü burada sadece kandırmaca var.Bu kanallardaki yarışmalar sadece halkı soymak üzerine yayına konmuşlar.Zaten özel kanallar açıldıgından beri adam gibi bir program izleyemiyoruz;Böyle kirlenmeye meydan vermeyelim.Toplumsa faciaya sebeb olmamak için bu ekrandan bu yarışmaları kaldırmak için ne gerekiyorsa yapalım.Lütfen!

abbas manav
30-08-2006, 00:49
dostum çok doğru söylüyorsun ama adamlar kurnaz bizim salaklarda kanmasın herşeye zıplamasınlar adam üstüne binmediği eşşeğin önüne ot koymaz

bbulent
30-08-2006, 00:52
Bende destekliyorum RTÜK e mail attım

max3701
30-08-2006, 00:53
bende şikayetimi dile getirdım boyle bır konu actıgın ıcın tesekkurler:45:

COEMAR
30-08-2006, 00:54
sizlere bende katılıyorum yazık bu insanlara umut vadediyorlar ama bir şey vermiyorlar soygunculuktan başka bir şey değil.

efe7777
30-08-2006, 00:57
Valla bende aynen katılıyorum.Bir ara merak edip şu gereksiz insan mehmet aliyi aramıştım.gerçi ciddiyetten değildi sadece arkadaşlarla gırgır yapmak içindi neyse yaklaşık 60 köntörüm vardı.Telefona bilgisayar çıktı bi kaç soru sordu.Soruların hepsi basit tabiiki.bi kaç soru sorduktan sora baktık telefon kapandı.Nedenini öğrenmek fazla uzun sürmedi tabi :D Kontörlerimin hepsi bitmişti.Benim maddi sıkıntımın olmadığı bi dönemdi çok şükür ancak bizim milletimizin hali belli.Aylık maaşını hesabına göre ayarlamışken ay sonu fatura geldiğinde bunalan insanlar olmaması için bu konuyu herkese anlatmalıyız.Arkadaşa da teşekkürlerimi iletiyorum.Böyle bi konuyu gündeme getirdiği için...Saygılarımla...

mskinik
30-08-2006, 01:01
: GÜZEL BİR KAMPANYA DESDEKLİYOR VE KATILIYORUM ANCAK KÜÇÜÇÜK BİR UMUTLA YAŞAYAN O KADAR ÇOK İNSANIMIZ VARKİ BUNUN BİR YALAN OLDOĞUNU BUNDAN NİCELERİNİN NEMALANDIĞINI NASIL KANDIRILDIKLARINI BU İNSANLARA NASIL ANLATIRIZ :49: . KALDIKİ RÜTÜK DAHİ BUNA MÜDAHALE ETMİYORSA[FONT="Fixedsys"]

cafi
30-08-2006, 01:06
bir kaç ay önce bende aynı tuzağa düştüm basit bir konu idi ardım konturlarım giti bidağamı tövbe kimseye tavsiye etmiyorum bu tür poğramlar yayından kaldırılsın

koraskaan_
30-08-2006, 01:40
:45: arkadaşlar bende bu duruma kurban oldum ve telefon başında oyalandım dakikalarca ve daha sonra programı sunan bayan aynen şu ifadeyi kullandı "halen kimse aramadı hadi türkiye hadi avrupa telefonlarınızın başına bu neden siz olmayasınız diye bir ifade" işte arkadaşlar 20 dakikaya varan bir süre oyalama taktiği ve ardından sözde bir kelime vurgusu ve sonuç elde sıfır yani tamamen kandırmaca bir yöntem ve olay tamamen hipnoz üzerine kurulmuş, bilinç altında duygu yoğunluğu oluşturuluyor ve daha sonra güdüleme yolu sizi tamamen sayısal değerlere yönlendirmeye başlıyor, ardından belki ifadesi ve telefona uzanan bir el tuşları çeviriyor peki ardından umut beslemesi ve belki çıkar ifadesi tamam bekleniyor kurada çekiliyor ama sunan bayanın ifadesi neden kimse aramadı oluyor? güzel bir konuya değinilmiş herkez bencede bu kampanyaya katılmalı ve buna bir dur denilmeli artık yani......!!!!!!!!!!!!!:clap2:

ugrgnc
30-08-2006, 02:36
ok .........

sdijitall
30-08-2006, 03:29
Bu başlığı açan ve cevaplayan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bu konuyu sadece kınamakla kalmayıp, milletimiz adına; kötümser bir düşünceyle yaklaşmak istiyorum. Kemal Sunal filmlerinde köprüyü satanlar ve alanlar Metin ve Zeki filmlerinde define avına çıkıp hiçbirşey elde edemeden dönüp, karasaban ve öküzüne devam eden halkımızadır isyanım. Bu kadar mı kolay? Para kazanmak ve harcamak! Emek yok mudur yaptığımız işlerde? Demin bahsettiğimiz "eski türk filmi" diye geçiştirdiğimiz kesitler, hala yaşanmıyor mu? Arkadaşlar, milletler istediği şekilde yönetilmeye mahkumdur diye bir söz hatırlıyorum. Eğer bahsettiğiniz gibi yarışmalar vs. varsa bunu biz yaratıyoruz demektir. Bu gibi konulara eğilimimiz olmasa bunlar olmazdı zaten. Aslında memleketimiz adına konuşulacak daha çoooook konu varken, halledilecek çooook meselemiz varken halkımız nerde??? Beleş para kazanacağımızı sandığımız bu tel. kuyruklarında mı? Ey halkım uyan artık uyan!!! Ecdadımızla övünme sürecimiz bitti artık. Biz ki kaç devlet kurmuş batırmış bir halkın devamıyız. Dedelerimiz dünyayı dize getirirken, biz ne hülyalara dalmışız.??? Kim kime kolay yoldan para pul vs. verir. Kendimize dönelim, üretken olalım. Cevapları okuduğumda hayrete düştüm. Arayan arkadaşlarım var. (ki onları da burada durumu belirttikleri için ayrıca tebrik ediyorum) Kim kime kolay yoldan hele bir telefonla para verir. Bunu düşünemiyor muyuz? Lütfen arkadaşlar biz olalım bir olalım. Güçlü bireyler olalım ve birlik olalım ki, bu program ve buna benzer kan emici asalak sürülerini defedelim. Birey olarak güçlü ve bilgili olursak hem kendimize hem de bizden sonra gelecek nesile faydalı olabiliriz. Arkadaşlar dünyada güç dengeleri var savaşlar var, sıkıntılı ekonomimizle hangi durumlarda bunları göğüsleyebileceğiz? İmkanlarımızı yerinde ve zamanında kullanmamız lazım. Bu ve bunun gibi programları, halkımız adına olumsuz giden politikaları ciddi anlamda eleştirelim. Gençliğimizi ve gücümüzü, para dağıttığını iddia edip sömüren programlar karşısında tel. ederek veya tavla, okey, çöpçatan sitelerinde vakit öldürerek değil üreterek vatanımıza katkıda bulunarak geçirelim. Gördüğümüz olumsuzlukları derhal gerekli birimlere şikayet edelim ve paylaşalım. Gerçek, şeffaf, üretken bir toplum olalım. Unutmayalım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dersek; o yılanın hangi yıl bize dokunacağını bilemeyiz, şayet insanın ömrü ortalama 60-70 yıl. Sağlıcakla kalın. Sağlam ve güçlü bir Türkiye Cumhuriyeti gençliği için elele olalım. Saygılar...

yucelim
30-08-2006, 04:00
Evet arkadasim, sizin bu düsüncenize katiliyorum, özellikle bunlar Avrupa ya yayin yapan kanallarda oluyor, bunlar bizi afedersiniz de koyun mu zannediyor, gelen yoluyor giden yoluyor, bu konuda tüm yetkilileri göreve devet ediyoruz.

esegoz
30-08-2006, 04:24
Evet tamamen tuzak bir yarışma programları. Ama yasalarımızda bu açık olduğu sürece devam edecektir.

dijigom
30-08-2006, 08:36
arkadaşlar gerçektente insanlarımızı kazıklamadan başka bir şey değil meblayı yüksek tutuyolar insanlarımızı kandırmak için bizim insanlarımızda oltaya geliyor ve midyada pirince giderken evdeki bulgurdan oluyolar lütfen herkesi uyaralım

cakirb16
30-08-2006, 08:57
evet bende sizlere aynen katılıyorum ve duyarlılığınız için de size teşekkür ediyorum.fakat bu yayınlar 1,2 kanalda değil birçok kanalda var hangibirini şikayet edelim.tabi rtük kararı genel olacağından hepsine tesir eder bu karar.fakat bu kanal sahipleri kan emici sülükler olduğu için bir yolunu bulup tekrar başka şekillerde kan emmeye devam ederler.ama bu yayınların yapılmaması taraftarıyım,bu yüzden kampanyayı sonuna kadar destekliyorum.saygılar

saniyarar01
30-08-2006, 09:31
duyarlıgınıza ve uyardıgınız için teşekkürler:45:

antiochos
30-08-2006, 09:50
arkadaşlar vatandaşları uyarsak da bana göre boş çünkü hem çabuk gaza geliyoruz. hem aynalı sazan gibi herşeye atlıyoruz. bana göre yapılacak tek şey moderatör arkadaşlar tarafından hazırlanan uydu cihazları hazır kanal listelerinde bu kanalların alınmaması. bu sayede yazılımı atan arkadaşlar milleti bir nebzede olsa kazıklanmaktan kurtarabilir gibime geliyor .

uzun35
30-08-2006, 10:23
arkadaşlar cagrıya kulak verelım lutfen

lazikom
30-08-2006, 10:27
Bu konuyu açan ve ilgilenen forum yöneticilerine teşekkür ederim.Konu çözüme kavuşana kadar güncel tutalım.Bu tür bedava kazanma yarışmalarının Türk milletini enayi yerine koymak anlamına geldiğini herkes biliyor.Serkan Yılmaz arkadaşın mail gönderdiği 9600 arkadaş bile birer maille RTÜK e mail atsa konu çözüme kavuşur.Saygılarımla..

cagelektronık
30-08-2006, 10:34
evet haklısınız milletin bu kanalları aramaması için elimizden geleni yapmamız lazım birazcık duyarlı davranmamız lazım ne kadar duyarlı olursak bu tür kanallar kıpırdayamaz.

özzeko
30-08-2006, 10:37
şindi arkadaşlar böyle rtük mütük bu işler olmaz hepimiz şikayet ettik rtük kanalı 3 gün 1 hafta kapadı sonra zehirleme devam size avrupadan bir daha dogrusu avrupanın bir şehrinden bahsedeyim kasaplar et satış fiatlarına zam yapar o şehrin tüm kadın kolları eger kasaplar zammı geri almazsa 1 hafta et almayacaklarını ilan ederler kasaplar sallamaz ilan bir aya cıkar ve sonuc ödemesi gelen kasaplar kıvranmaya başlar sonuç et fiatları eskinin altına düşer. şindi bu örnek bizede olmalı kanal milleti kandırdımı kanal ahlaksız yayın yaptımı kimse o kanalı belli bir süre seyretmesin oda reklam alamassa yaşasın bakayım kazıklasın milleti bakayım buda toplum kuruluşlarıyla olur buda 10 -20 ki,şinin duyması veya bagırmasıyla olmaz her kes tanıdıklarını devreye sokarak bu toplum kuruluşlarını kadın kollarını hatta gazi malül emekli tüm kuruluşlar bu tip olayları kınarsa bunlarda biz agayız beyiz istedigimizi yaparız diyemez en büyük gücün ekmek yedikleri toplum oldugunu hatırlarlar ve ayaklarını denk alırlar bu toplumu kimse hafife almasın bu toplum 72,5 milleti topraklarından silaha karşı kazma kürek kullanarak kovmuştur.bak başka milletlere 1 işgalciyi bile kovamıyorlar onun icin kim türk milletini hafife alırsa cok ama cok yanılır.hepinize saygılar sevgiler

sinanmaz
30-08-2006, 10:40

Arkadaşlar lütfen bu kampanyaya duyarsız kalmıyalım bu düzenbazların hilecilerin gerçek yüzünü herkeze elimizden geldiğince duyuralım duyuralımki yanlışlıklada olsa hiçkimse bu üçkağıtçı tv kanallarını bu yarışmalar için aramasın ve boşu boşuna kontörleri gitmesin yazık günah yaw

SAYGILAR

Arkadaşım bende cevap yazmaya bile değer görmediğimden yazmayacaktım fakat burayı okuyunca yazma ihtiyacı duydum. Kimi uyaracaksınız Aziz Nesin bu milletin % 60 ı hakkında gerekeni söylemişti tekrara gerek yok arasıra bende baktım arayanlar öyle cevaplar veriyorki % grubunu belirliyor neyapacaksınızki ülkemiz neden bu halde sanıyorsunuz enpahalı akaryakıt,iletişim v.s. bizde olmasına rağmen bırak tepkiyi farkında bile olmayan milyonlar var hadisi şerif ''insanlar laik olduğu şekilde yönatilir'' nekadar gerçek değilmi. :49:

simeda
30-08-2006, 10:45
tv 8 gibi kaliteli bir haber kanalımızda izleyecilerini bu tuzağın içine düşürüyorsa gerisini siz düşünün ve fb tv en azından 20 milyon taraftarı var.ama o fb tvde taraftarlarını bu tuzağın içine düşürüyor

mefat
30-08-2006, 10:56
herkes duyarlı olursa bu kanallar kendiliğinden kapanır. ama yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bizim milletimizi kandırmak kolay. arkadaşını arayacak konturu zor bulur. arkadaşını aramaz bu televizyonları arar. LÜTFEN ARKADAŞLAR BU YANILGIYA DÜŞMEYİN. O ŞEKİLLERİN İÇİNDEKİ KAÇ TANE ÜÇGENİN OLDUĞUNU BİLMENİZ SİZİN BİR YARARINIZA OLACAK bir şey değil lütfen uyanık olun. buraları aramayın.

özzeko
30-08-2006, 11:02
sinan maz kardeşim o senin aziz nesinin halt yemiş o kendi gibi olmayan yani düşünmeyen onun fikrinde olmayan :45: milletinin % 90 nı için o lafı söylemiş türk milleti dünyanın en sabırlı ve akıllı milletidir.tarih bunu böyle yazmış ve yazacaktır.layik olma konusuna gelince biz yöneticilerden degil bizi kandıranlardan söz ediyoruz. hadisi serif dogrudur. amma konumuzla ilgisi yok

zorlu
30-08-2006, 11:04
[QUOTE=Nakkus;54805]yazdılarına tamamen katılıyorum.. peki bu programları arayanlara ne demeli insanlarımıza kolay para kazanmak çok cazip geliyor ama farkında değiller para kazanalım derken ellerindeki paradanda oluyorlar.

arkadaşımın dediği gibi bu tür olayları kendimizde poh pohluyoruz tamam bizim milletim biraz savurgan ve de bazı şeylerin sırf macera olsun diye bir seferden bir şey olmaz diye ve o yapıyor ben niye yapmayayımcılık yokmu sadece bundan dolayı bu tür (bana göre dolandırıcılık) programlar oluyor yani kısacası arz talep meselesi hep bir elden hiç ama hiç kimse bu tür programları aramaz ise en sonunda da kaldırmaya mahkum olacaklardır.

kamkac62
30-08-2006, 11:25
selm arkadaşlar fikrinize tamamiyle katılıyorum ben eletronnik tamircisiyim bende ayarladıgım kanallarınm işeyaramayan vatantaşa zararıolan tum kanalları siliyorum ve böyle önlem almaya çalışıyorum bu kanalların vatandaşımıza faydasıyok zararıvar bende boyle önlem almaya çalışıyorum herkesi bukonudaki yazılara katılmasını ve birşekilde tepki vermesini istiyorum duyarlı arkadaşların gerekenin yapılmasını istiyorum sagılar .

ilker_z
30-08-2006, 11:42
yalniz degilsiniz arkadaslar bg'den aynen katiliyom bende, zaten milletin turksattan baska bisey izledigi yok ama biz biraz sansliyiz kaliba , cunku aramiyoruz o tur yarismalari , katilamiyoruz kazanamiyoruz . evet size katiliyom ve dur demek lazim

ahmeTTaşar
30-08-2006, 12:01
evet arkadaşlar konuyu okuyunca hemen rtük'e mail yolladım.bu tür yarışmalar ayrıca gelir düzeyi düşük olan halkımız daha beter batağın içine sürüklemektedir.Bu tür programlar ödenemeyen faturalar nedeni ile aile içi şiddetide artırmaktadır.çok acil önemle dikkate alınması gereken bir konu herkesi rtük'e mail atmaya davet ediyorum.Artık sessiz kalmayalım....

behruz
30-08-2006, 12:03
bu öneriye ramen seni onaylıyorum
bazi insanlar riski sever
ama bu risk bile değil
bilerek kayb etmekdi

nusrettintasci
30-08-2006, 12:06
tamamen katılıyorum arkadaşlar bunlar millete tuzak hazırlamışlar.Bu tuzak aynen devam ediyor.Hırsızların studyo görevlileri maalesef dikkatli olalım lütfen.

sahin47
30-08-2006, 12:16
evet arkadaşlar bende rütke mail yolladım şimdi ve bana gondermiş oldunuz uyarı emailini msnemde kayıtlı olan herkese yolluyorum herkesin duyarlı olması dilegiyle ben aramam aratmam demeyin sahtekarlara meydan vermeyin!!

cargo
30-08-2006, 12:23
arkadaşlar o hataya bende düştüm çok basit bir soruydu ve ekrandaki kız durmadan arayın diyordu ama kimse aramıyordu ben aradım ama beni bayaa beklettiler ve sonunda görüşmeden kapattım beş milyona maloldu sakın aramayın. saygılarr....

ekinoks
arkadaşım çok haklısın vatandaşı bilinçlendirmenizi destekliyor başarılar diliyorum

market67
sizleri sonun kadar destekliyoruz her zaman yanınızdayız tsk

nihat47
30-08-2006, 12:33
arkadaşım bu tip yarışmaların karı çok büyük olmalıki mantar gibi çoğalmaktadırlar ve malesef bizim ülkemizde insanlar herşeyi başkalarından beklemektedir herkes bana ne mantığıyla hareket etmektedir oysa kesinlikle öyle olmamalı bugün bana yarın sanadır bu hep öyle olmuştur çünkü kendini en uyanık zannedenler bile bişekilde tuzağa düşerler onun için lütfen bilenler bilmeyenlere söylesin, bildirsin, anlatsın, toplumun bilinçlenmesi lazım lütfen arkadaşlar.

antalyalı07
30-08-2006, 12:59
güzel yurdumun güzel insanlarının zaaflarından faydalanıyorlar.çok haklısın.soğol arkadaşım.

GreenSAT
30-08-2006, 13:29
Selam arkadaşlar konuya ve kampanyaya göstermiş olduğunuz ilgi için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fakat bu ilgi sadece buraya bir iki satrı mesaj yazmakla kalmasın sayın Serkan BEY'in 9600 kişiye gönderdiği kampanya ile ilgli emaili alan bu 9600 kişi ve bu kişlerin uyaracağı yüzlerce veya binlerce kişi sadece kampanyayı destekliyoruz demekle kalmasın RTUK'e şikayetlerini bildirsinler

arkadaşlar bir düşünsenize 9600 kişi + bu kişilerin uyardığı diğer kişiler yani 10.000 lerce kişiden bu konuyla ilgili RTUK'e şikayet email giderse sanırım RTUK'ün başındaki yetkililer konuya duyarsız kalamazlar mutlaka bir önlem alırlar diye düşünüyorum

LÜTFEN BU KONUDA HERKESİ UYARALIM UYARALIM Kİ KAMPANYAMIZ ETKİLİ OLSUN VE DAHA FAZLA KİŞİ BU ŞEREFSİZLERİN OYUNUNA GELİP KONTÖRLERİNİ BOŞA HARCAMASINLAR

SAYGILAR

mehmet05200
30-08-2006, 13:51
rtük bu konuda ne yapaıyor ve ne düşünüyor merak ediyorum geçenlerde iki arkadaşım aramışlar fakat karşıdan telefon açılmadığı halde her aramaları ücretlendirilmiş ve ikisinin ödedikleri ücret 500ytl yi bulmuş dikkatinizi çekmek istediğim nokta her aramaları ücretlendiriliyor telefon düşsede düşmesede
karşıdan kimseyle görüşemedikleri halde insanlarımız sadece soruya cevep verdiklerinde ücrete tabi olduklarını sanıyorlar bunu iyi anlamamız lazım ve bu tür şirketlere bu şekilde ödeme yapmamalıyız şiddetle kınıyorum bu tür kanalları evde çocuklar dahi arayabilir yazıktır günahtır arkadaşlar para kolay kazanılmıyor

yaralı ceylan
30-08-2006, 14:05
:45: ilginize duyarlılığınıza teşekkürler şikayetimi yaptım herkezde yaparsa sanırım tıkkate alınır.:45:

bdurur
30-08-2006, 14:34
Şimdiye kadar aradım armamda.O para verilse de bu kadar kolay kazanılan paradan kimseye hayır gelmez inancındayım.Bugüne kadar hep alınteriyle kazanılan paradan yana oldum bundan sonrada bu inancım değişmez.Herkesin gözünü açıp koyun olmaktan vazgeçmesi lazım.Oğulun babasına hayrının olmadığı bu devirde kim kime bu kadar basit para verir? Bu tür yarışmaların tuzak olduğu zaten gün gibi ortada.Bu kampanyaya ve buna benzer bütün kampanyalara tüm kalbimle destek veriyorum.Saygılarımla...

rohat35
30-08-2006, 15:45
sonuna kadar sizlerleyim...

yilmazpeker
30-08-2006, 15:55
sevgili arkadaşlar maalesef bende bu oyuna kurban gittim.4 defa aradım4defa 24 er konturum gitti.ancak aklım başıma gelebildi.aradıgınızda daha cevap vermeye zaman kalmadan bilemediniz tekrar arayınız deniyor.düpedüz sahtekarlık.RTÜK e de bildirdim.lütfen.gafil olmayınız.

cevatnaci
30-08-2006, 16:59
evet arkadaslar bende sılıyorum fakat bunlar her kanala yayıldılar dusunun kendılerını radıkal sayan kanallar bıle yayın yapıyorlar ben onlara yazıklar olsun dıyım baska bısede demıyorum

anthony99
30-08-2006, 17:11
Mailin için teşekkürler üstat. ya aslında bizim milletimiz çok saf böyle şeylerde dikkatini çekiyor niye çünkü kolay para. herkeste bu mantık var artık ama şuda bir gerçek aklı başında insanlar bu gibi konularla zaten uğraşmaz. sonuna kadar arkanızdayım. hatta akşama birde mail atacağım rtuk'e ama yanlışlıkla tps leri kapatmasa bari..:puah: :puah: :puah:
herkese ii çalışmlaar. saygılarımla.

ertex74
30-08-2006, 19:02
tüm üyelerimiz bu konuya önem vermelerini rica ederiz..

yakupyurt
30-08-2006, 19:09
arkadaşlar duyduğuma göre bu kanalların gelirleri bebek katili israil ve donanmasına gidiyormuş benden söylemesi biraz daha dikkatli olalım bunlar bizi keriz sanıyor bana bir soru sordular doğru olduğunu bildiğim bir cevap vardı verdim yanlış dediler üç şık vardı ayrı ayrı üçünüde söyledim yine yanlış dediler sizce istanbulda yanan kaç tane köprü var ben bunlara adi medya diyorum sizide uyarıyorum

anthony99
30-08-2006, 19:50
arkadaşlar duyduğuma göre bu kanalların gelirleri bebek katili israil ve donanmasına gidiyormuş benden söylemesi biraz daha dikkatli olalım bunlar bizi keriz sanıyor bana bir soru sordular doğru olduğunu bildiğim bir cevap vardı verdim yanlış dediler üç şık vardı ayrı ayrı üçünüde söyledim yine yanlış dediler sizce istanbulda yanan kaç tane köprü var ben bunlara adi medya diyorum sizide uyarıyorum

bunların bir açını ibret olsun diye sallandıracaksın bak ozaman sesleri çıkıyormu bir daha.:boese157: :boese157:

anahtar_54
30-08-2006, 23:34
bu konuya duyarlı davranıp desteklerini esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim inşaallah sonuda güzel olur Türk milleti olarak bizleri dolandırmaya çalışan hainlere karşı olduğumuzu ve sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğimizi ilan edelim.tüm duyarlı arkadaşlara teşekkür ederim.

Admin
30-08-2006, 23:49
Herkesin dikkatli olmasına sevindim.Gönül isterdiki tum turkiyeye duyurmak elimizden bu kadar geliyor

gungun
31-08-2006, 10:48
sen milleti aç bırak.asgari ücreti 370 ytl yap.sonra cazip paraları basitmiş gibi gösterip tuhaf tuhaf sorularlaa milletin kontürlerine(parasına)gözdik.tanrının adaleti bir gün bunları cezalandıracaktır..bazen kızarız ama sonunda deriz tanrı affetsinn..inanın ki arkadaşlar bunları oda affetmesin diye dua ediyorum.bunlara yardım edenlerdee masum insanların paralarını gasp edenlerle aynı yerde yansınlar.ama millette artık uyansın.bu kandırmacalara mahal vermesin.arayan olmadımı nasıl retying almayan boktan dizileri yayından kaldırıyorlar bunlarıda kaldırırlar.LÜTFEN BU TİP TUZAKLARA DÜŞMEYELİM.ÇOLUK ÇOCUĞUN RIZKINI BU ŞEREFSİZLER VERCEĞİMİZEE (HATTA LAZIM OLDUĞU KADAR KONTUR ALIN FAZLASINA DA GEREK YOK.ONLARDA ONLARDAN).EVLERİMİZE FAYDALI SEYLERE HARCAYIN SİZE LAYIK GÖRDÜKLERİ ASGARİ ÜCRETİ...

kenanacar
31-08-2006, 11:31
ewet ya umarım bu tür proğramlara en kısa zamanda bir kısıtlama gelir üstelik biri bişey yaptımı hepsi birden yapıyo iyi bişeymiş gibi bu tür proğramları ekranda görmek istemiyoruz

suleymanpulat
31-08-2006, 14:04
brava aynen katılıyoprum. milletiböyle soyuyorlar

ixir44
31-08-2006, 15:25
ustalar size katılıyorum haklısınız

alper_canakkale
31-08-2006, 16:43
haklısınız arkadaşlar..uyarı içinde tşk...

ali karaca
31-08-2006, 17:37
bir destekte benden formu doldurdum

ayyas
31-08-2006, 18:07
iyi düşünmüşsün arkadaş teşekkür

bengü
31-08-2006, 21:15
arkadaşlar bu tv lere gelenekadar hayatımızın her devresinde kumar almış başınıgidiyor bunun en büyük vebali ise devlettir devlet kendi elleriyle sayısal´piyango iddia kazızan ve daha sayamayacağımkadar her türlü dalevereler ortalıkta ve devletcede teşvik edildikce böyle durmlarla daha çok karşılaşırız bu arada da az yuvalar yıkılmadı bunu tüm halk bilyor malesef bizim halkımız balık hafızalı olduğundan dolayı bu tuzaklaracabuk düşüyor arkadaşım bu konuya eğildiğn icin teşekkür ederim inşallah dileğine kavuşusun başarılar.

mehmet13
31-08-2006, 23:15
dogru söylüyorsunuz ben ardım 24 kontur anında giti aradım bana söylenen su oldu sansınızı kaybettiniz bunlar kan emici vanpir

katliam_290
01-09-2006, 20:13
bilgi için teşekkürler bu tür programları bende sevmiyorum hemde hiç.çok aptalca şeyler.bu konuda sizi destekliyorum arkadaşlar

boraboy
01-09-2006, 21:51
bu bence tamamen rütük üst kurulunun turk halkına uygun gorduğü bir terbiyesızlıktır bu konuda bır suçlu varsa oda rütüktür birde bu tur programlara tepki gösteren mılletımız bukadar ılgı gostermese zaten yayın ıkı gun sora sona erer ragbetı verende halk tepkı gosterende halk para kazanmak bukadar kolay olsa herkez aksama dek telefon ederdi bunda bızlerınde hatası var saygılarımla

hba4
05-09-2006, 15:38
evet ben de karşıyım bu işe hele onları arayıp parayı kapmaya kalkanlarada şaşırıyorum....

mydonose
07-09-2006, 05:40
bu konu acmakla ii yapmışsınız ama jtürk millet ti hala sukunluğunu sürdürmektedir.Ama yeni yetişen nesil böle soygunculara hesap soracaklardır

HERZAMAN ARKANIZDAYIM:......

özzeko
11-09-2006, 10:52
ARKADAŞLAR Öncelikle diyebilirizki bu konuların acılması konuşulması askıda kalıyor biz yapalım nasılsa arayan geri zekalılar bulunur düşüncesi kafalardan silinmedigi sürece bu işler devam eder gider.bugün başbakana şikayet etsen yapacagı bir şey yok cünkü bu memleketin basın yayın kanunları mok 11-eylülü hatırlarsınız 2-gökdelen cöktü basın 2-km yaklaşamadı.bizim burda yok saniye saniye dayak cinayet yok şu yok bu ondan sonra yok kameramı kırdılar yok bilmem ne basın ve yayının alabildigine özgür bir ülke daha düşünemezsiniz.aklına gelen aklına geleni yapıyor.bu böyle oldugu sürece devam eder gider.eeee herşeyin vakti var onlarında suyu ısınacak eski siyasiler gibi benim bu kadar secmenim var ben nasılsa millet vekiliyim millet ne olursa olsun diyenler gibi bizim bu kadar seyircimiz var nasıl olsa böyle diyenleride görecez inşallah milleti kerizyerine koymak özel hayatını kurcalamak ucuz ve kalitesiz habercilik yapmak ne demek ögrenecekler.ÇÜNKÜ MİLLET BUNLARDAN BIKTI USANDI HABERLERİ OLA artı bu konuları ırdelemektense cevremizdeki insanları bu konuda bilinclendirirsek daha iyi olur gibi geliyor bize.............

pcx
12-10-2006, 18:07
sevgili üstat bizim insanlarımız kusura bakmasınlar maynun iştahlı ben bu kanalları degil izlemek cihazımdan silip atıyorum ve bu kampanyaya sonuna kadar destekliyorum saygılarımla

enguzeli walla bende aynını yapıyorum

yakupowersky
12-10-2006, 18:19
almARKADASLAR BENCE BI SALAK BIROGRAMLARI ARAYANLARA BI SORALIM NE DIYTIYORLAR NE SORUYORLAR UYLE KOLAY PARA NASIL VERIYORLARMIS

GreenSAT
12-10-2006, 22:46
almARKADASLAR BENCE BI SALAK BIROGRAMLARI ARAYANLARA BI SORALIM NE DIYTIYORLAR NE SORUYORLAR UYLE KOLAY PARA NASIL VERIYORLARMIS

arkadaşım öyle kolay para filan verdikleri yok ekrandaki numarayı arıyorsun karşına telesekreter çıkıyor ve sana 63 ten 58 çıktı kaç kaldı diye salakça bir soru soruyor sende doğru cevap olan sayıyı telefonundan tuşluyorsun ÖRNEK 63 ten 58 çıktı = 5 diyorsun telesekreter tebrikler doğru cevabı bildiniz lütfen bekleyin sizi stüdyoya aktarıyoruz diyor arda arda 3-5 kere dıt dıt dıt sesi ve telesekreter den bir cevap daha üzgünüz bu gün şans sizden yana değilmiş diyor ve telefonu kapatıyor yani olan senin 24 kontörüne oluyor

yani bu aramadan senin öğrendiğin tek şey 63 ten 58 çıkınca 5 kaldığını öğrenmş oluyor 24 kontör karşılığında

SAYGILAR

TARANTİNO
12-10-2006, 22:57
Güzel bir bilgilendirme olmuş...hayatım boyunca o tür numaraları aramadım...zaten bir hileleri olmasa yapmazlardı öyle bir şey...bencede uzak durun o tür yerlerden paranıza yazık...sevgilerimle...